Obsah fóra bubenici.com

Image bubenika/bicich
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
FROST
Nováčik

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 1:38 pm    Predmet: Image bubenika/bicich Odpovedať s citátom

Všimol som si na fotke jedného bubeníka jednu vtipnú pozoruhodnosť. Možno je na prvý pohľad nepozorovateľná, ale skúste ju nájsť. icon_cool.gif Je to taká drobná anomália či skôr záhada, týka sa to jeho sady! Nechám vás chvíľu sa potrápiť, som zvedavý, či ju nájdete. Mňa to totiž akosi pobavilo. icon_mrgreen.gif Som zvedavý na vaše odpovede! Obrázok je tu... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miso03
Nováčik

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 2:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak mozno len ja ich tam vidim viac ale napr rymicak nema medzi nohami, teda nevidno stojan. Aj ked ma dva kopaky hra na dvojslapke a prechod ktory tam moze byt maximalne jeden zakryva telom (alebo tam ziadny nie je) fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 3:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jj, je tam toho dosť, ako už spomenul miso, má 2 kopáky a dvojslapku :D , ďalej tiež asi nemá prechody a rytmičák neviem, zdá sa mi že má trochu širšiu stoličku, to je asi všetko.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Okej, to bolo veľmi rýchle. Radšej to stopnem lebo tam nájdete tisíc vecí, ktoré tam ani nie sú icon_cheesygrin.gif Aby som ujasnil, prechod (tom) má jednen, uprostred pred sebou, preto ho nevidno. Snare má samozrejme tiež. To by bola už hodne veľká anomália!!! .. No, a takže správna odpoveď je: má dvojšľapku a zároveň dva veľké bubny!!! Z nich využíva reálne len jeden a ten druhý je asi "pre efekt", pre oko diváka alebo ja neviem... Pripadá mi to trápne...
Aj vy máte nejaké veci v sade len "pre efekt"?? icon_question.gif Resp. dajme si otázku, nakoľko sú vaše bicie pre vás imidžovkou icon_biggrin.gif a ktoré veci z nich používate najmenej? (činely, bubny, hrkálky, hocičo...) fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 3:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ci je tu daky borec, kto ma tolko prachov, aby kupoval veci, ktore nevyuzije...vacsina by bola rada, keby si mala za co kupit to, co potrebuje
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 4:00 pm    Predmet: shit Odpovedať s citátom

to je ten s..č s desmodu že?,
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
miso03
Nováčik

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 4:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Do stylu hudby ktory hram by mi stacil kopak rytmicak, hajtka a jeden cinel ale vyuzivam celu sadu aj rajdu samozrejme. Ale ked si to tak vezmem tak "najmenej" vyuzivam druhy prechod ktoreho zvuk sa mi vobec nepaci a s jeho naladenim som sa hral dost dlhu dobu (13´ Sonor Force 507, Coated Ambassador) icon_confused.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

FROST napísal:
Okej, to bolo veľmi rýchle. Radšej to stopnem lebo tam nájdete tisíc vecí, ktoré tam ani nie sú icon_cheesygrin.gif Aby som ujasnil, prechod (tom) má jednen, uprostred pred sebou, preto ho nevidno. Snare má samozrejme tiež. To by bola už hodne veľká anomália!!! .. No, a takže správna odpoveď je: má dvojšľapku a zároveň dva veľké bubny!!! Z nich využíva reálne len jeden a ten druhý je asi "pre efekt", pre oko diváka alebo ja neviem... Pripadá mi to trápne...
Aj vy máte nejaké veci v sade len "pre efekt"?? icon_question.gif Resp. dajme si otázku, nakoľko sú vaše bicie pre vás imidžovkou icon_biggrin.gif a ktoré veci z nich používate najmenej? (činely, bubny, hrkálky, hocičo...) fi_lone_ranger.gif
fesko uz si videl Terryho Bozzia ?? ,mozno ma ten druhy kopak inu menzuru a ma k nemu dalsi single co tam nevidiet , alebo bohvie... , ae videl som uz aj , nejakeho deathmetalchumaja ktory ma 8 !!! rovnakych Z custom crashiek... akoze... ,cisty image
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...njn, obcas sa to tak robi, napriklad na slovensku je to podla mna normalne, keby aj mam dva kopaky, na akcie by som si nosil aj hriadel a vercajch k dvojslapke, lebo by sa nemuselo stat, ze organizator akcie, resp. zvukar, bude mat k dispozicii mikrofon na druhy kopak...
...toto sa udajne stalo na minulorocnom topfeste, bubenik z therapy vraj bezne hrava na dva kopaky a tam hral len s jednym, lebo vraj na druhy nebol mikrofon...fajin vec pri festaku, kde bolo 35000 ludi...
...to na mor bola erarna sada orionov s dvoma kopakmi icon_lol.gif
...samozrejme, nevravim, ze to je len o sk pomeroch, napr. D. Svennsson z IF hra na dvojslapku a ma teraz dva kopaky, ale to je asi uz daco ako marketing alebo co, lebo este STE ked bolo tak mal jeden kopak, aj to vraj kdesi vysvetloval, ze ten druhy je viacmenej na ozdobu, je zvyknuty na dvojslapku...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj ked som bol v BA na Scorpions, James mal 2 kopaky a hral na dvojslapke. Ved pre efekt, no nie? fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:23 pm    Predmet: alah akbar Odpovedať s citátom

keby bola hudba o pravidlách tak nech nás alah ochraňuje,všetko by bolo také iste a jednotvárne,všetci image ako rovnošaty to je práve fajn ked ma niekto aj 20 z crashiek no a čo,podstatne je ako hrá a ako dokáže využit všetko čo ma v hudbe,neviem no ja death metal rad a uznávam že su aj shitove kapely vid slovensko,ale su aj špičkové a rešpektované kapely ako death,sadus,confessor takže písať o death metalovych hráčoch ako chumaj och je nemiestne a primitívne
Návrat hore
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2animal666palermo: Presne tak, je to bubeník našej známej miestnej kapely.. ale nechcel som ho hneď nabonzovať icon_cheesygrin.gif

2MrMetronome: Ten druhý veľký bubon nemá iné parametre ani nič menej či navyše, "feško". Pedál k nemu neexistuje, bohužiaľ. Konkrétne, potvrdzuje to aj fakt, že tento bubon nie je ani vôbec nazvučený. Slúži asi len na zakrytie ľavej nohy alebo čo fi_lone_ranger.gif . Stále je rozdiel mať okolo seba asi 1500 vecí, ktoré možno použiješ raz za dva koncerty (ako napr. tretiu činelu zprava, toho istého typu), ale mať napr. bubon, ktorý je nepoužiteľný, keďže nemá ani len pedál, to už je trošku moc veľký image... icon_question.gif icon_exclaim.gif na slovenské pomery samozrejme. Tu sa hádam netreba na nič hrať.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:30 pm    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

ano to je presný príklad pózerstva,ale kuli je ok
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

preco ma na lavom kopaku Falam Slam?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:33 pm    Predmet: dc Odpovedať s citátom

asi nemá na druhu icon_mrgreen.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

FROST napísal:
2animal666palermo: Presne tak, je to bubeník našej známej miestnej kapely.. ale nechcel som ho hneď nabonzovať icon_cheesygrin.gif

2MrMetronome: Ten druhý veľký bubon nemá iné parametre ani nič menej či navyše, "feško". Pedál k nemu neexistuje, bohužiaľ. Konkrétne, potvrdzuje to aj fakt, že tento bubon nie je ani vôbec nazvučený. Slúži asi len na zakrytie ľavej nohy alebo čo fi_lone_ranger.gif . Stále je rozdiel mať okolo seba asi 1500 vecí, ktoré možno použiješ raz za dva koncerty (ako napr. tretiu činelu zprava, toho istého typu), ale mať napr. bubon, ktorý je nepoužiteľný, keďže nemá ani len pedál, to už je trošku moc veľký image... icon_question.gif icon_exclaim.gif na slovenské pomery samozrejme. Tu sa hádam netreba na nič hrať.
.....,vies co tato tema je o k...te )) dufam ze je to v off topic...)) lebo kebyze mam prachy a chcem byt imageovy tak si naje/bem dalsi kopak na hlavu a hral by som nahy... ,na co toto vlastne riesit...? ))) sak ok... , no... , a tych 8 crashiek by si musel vidiet , mam t vo nejakom Zildjian katalogu.... ,cisty image.... kedze su tak blizku , ze ich pocet by mohol byt kludne polovicny , potom by sa dalo polemizovat... , ale takto je to len image...
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...a co, zavidis mu to???tak zacali robit muziku tak aby ich to uzivilo, zivi ich to a su radi...tak si pre image kupil dalsi kopak, na fans na koncerte to spravi dojem, ostatne, ich publikum asi z vacsiny netvoria hudobni nadsenci... ja im to berem, robia to tak, aby sa s tym pri dnesnej urovni publika vobec udrzali tam, kde su...a bubenik ked je oblozeny bubnami a vrti palicou na trinastrocne publikum spravi asi lepsi dojem ako onanujuci Wave Deckl, no nie???
...a este nieco...ja osobne si myslim, ze moje bicie znacne prevysuju moje schopnosti hry na ne (a rozdiel sa este hovadsky prehlbi, ked mi dojdu luxusne cinelky od anatolianu icon_lol.gif ), ale som na to uchyl a paci sa mi, ked tie veci pekne hraju, presne podla mojich predstav...myslim, ze to tu podaktori tiez poznaju icon_lol.gif

Naposledy upravil drBambus dňa apríla 12, 2008, 6:16 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to je debata,žiadny off topic
Návrat hore
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem čo do toho vnášate toľko temperamentu :) je to ozaj len malá diskusia na tému imidž bubeníka, resp. potrebné veci vs. nepotrebné veci.
A tá fotka bol len taký malý iniciátor. Nikomu nič nezávidím a Jankovi Škorcovi to samozrejme doprajem. Len mi to pripadá také smiešne, nič viac :)

Možno ešte čo sa týka kvality nástroja, ja mám tiež rád vyššiu kvalitu. Peňazí som do toho vrazil dosť a rád sa priznám aj k tomu, že moje kvality tomu tiež nie úplne zodpovedajú. Ale v tomto prípade ide naozaj o TEN zvuk, ktorý nám potom robí z hrania ešte väčšiu radosť... ;)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...ano, asi som nespomenul zasadnu vec, ze aj ked posledna tvorba desmodu ma fakt nebere, Janko je bubenik dobry, len holt robi taku muziku...no...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 4

Prejdi na: