| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
algor Nováčik

Založený: 12 Apr 2008 Príspevky: 36 Bydlisko: Nová Dubnica
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 8:07 pm Predmet: Paličky pre začiatočníka |
|
|
Chcel by som sa spýtať, že aké paličky by boli asi najvhodnejšie pre začiatočníka. Ďakujem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 118
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 8:45 pm Predmet: |
|
|
| Velkost aj hrubku paliciek si musis vybrat ty, vsak chod do najblizsej predajne a vypytaj si palicky poskusaj a uvidis ktory typ ti sadne najlepsie ;) Ja mam Ahead 7A a som spokojny.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 9:12 pm Predmet: |
|
|
| Hej, hej, pôjdem v priebehu nasledujúceho týždňa veď aj preto som sa chcel spýtať. Takže keď sa ešte moc do toho nerozumiem tak si ich mám vybrať podľa toho ako mi budú najviac sedieť v rukách ? Tak fajn, ďakujem Ti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1461 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 9:39 pm Predmet: |
|
|
| na zaciatok kludne aj nejake lacnejsie podla mna lebo ich aj tak tak rychlo neznicis, ide len o to ako ti sedia |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 9:44 pm Predmet: |
|
|
| Aha, jasne. Lebo ja som rátal s tým, že by som sa vošiel do 300 skk + - . Tiež si myslím, že vydržia dlhšie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 10:28 pm Predmet: |
|
|
do 300 za 1 par sa vojdes v pohode, kebyze chces uz kvalitnejsie tak kup Goodwood, alebo drahsie Vater, pripadne VicFirth, do 300 sa zmestis (Goodwood maju v muzikeri napriklad za 120, ja ich mam a som spokojny)..tebe budu stacit aj palicky okolo, pripadne do 100 korun, napr. Greg, Csibisticks
inak o palickach nastuduj tu: http://www.rstick.com/cz-vse-o-palickach-co-jste-chteli-vedet.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 10:43 pm Predmet: |
|
|
| Tak fajn, ďakujem Ti moc :). Na muzikeri som to čekoval ale pôjdem radšej osobne do hudobnín (ešte aj ušetrím :D). Budem sa pýtať na Goodwood-y a ešte teda na tie Vater-y. Ešte raz vďaka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 11:31 pm Predmet: |
|
|
| nemas vobec zaco, ked som ja bol uplny zaciatocnik, co nie je az tak davno, tak by som si sam asi dobre nevybral, Goodwoody mi kupil kamos co ma ucil na bicich a odvtedy ich mam + k bicim som dostal 2 pary nejakych lacnych a lahkych, ktore tiez pouzivam, zalezi aj od rychlosti pesnicky a od toho kolkokrat tam pouzijem crash cinel (ked vela, tak pouzivam tie lahsie), ale to je len moja metoda, neorientuj sa velmi podla toho :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

|
Zaslal: apríla 13, 2008, 12:05 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | nemas vobec zaco, ked som ja bol uplny zaciatocnik, co nie je az tak davno, tak by som si sam asi dobre nevybral, Goodwoody mi kupil kamos co ma ucil na bicich a odvtedy ich mam + k bicim som dostal 2 pary nejakych lacnych a lahkych, ktore tiez pouzivam, zalezi aj od rychlosti pesnicky a od toho kolkokrat tam pouzijem crash cinel (ked vela, tak pouzivam tie lahsie), ale to je len moja metoda, neorientuj sa velmi podla toho :) | Odvtedy ako si si kupil tu sadu ti tie tenke palicky vydrzali ? Ja odkedy mam Aheadky tak mi tenke palicky vydrzia max 4 skusky .. Zatial na to doplatila iba prasnuta hajtka (Paiste 302) ktoru mi je luto lebo za tie peniaze mala dost solidny zvuk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 13, 2008, 12:32 am Predmet: |
|
|
| palicku som este nikdy nezlomil..btw tenke palicky nemam, obi2 su 5A, akurat ze jedny su take lahsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 821 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 12:35 am Predmet: Re: Paličky pre začiatočníka |
|
|
| algor napísal: | Chcel by som sa spýtať, že aké paličky by boli asi najvhodnejšie pre začiatočníka. Ďakujem.  | 5a 5b 15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:45 am Predmet: |
|
|
| Fajn, ďakujem Vám ešte raz všetkým. Už som sa rozhodol... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 14, 2008, 3:18 pm Predmet: |
|
|
| a co si kupil? |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:43 pm Predmet: |
|
|
| Ešte nič, až zajtra. Napísal som, že som sa už rozhodol nie že som už kúpil :). Ale kúpim si Goodwood-y 5A a 5B poprípade nejaké ťažké 2B :). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 12:47 am Predmet: |
|
|
| Goodwood 5A su dobry vyber /taky stred, od ktoreho sa mozes odpichnut ktorymkolvek smerom/, ale odporucam skontrolovat si aspon rovnost palic, goodwood su quasi outlet od vateru, su casto krive, nie su hmotnostne ani podla ladenia parovane... takze treba sa v tom troxu popreberat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 3:24 pm Predmet: |
|
|
| no neviem ci krive ale stalo sa mi naposledy ze som kupil take, ze jedna bola tazsia nez druha |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Prisťahovalec
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 97 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 6:40 pm Predmet: |
|
|
| tie goodwoody používam aj ja a dneska mi učiteľ vysvetľoval, že s rovnakými hráva aj on a ten váhový rozdiel je spôsobený tým, že nie sú vyrábané strojovo, ale ručne a tým pádom nemusia byť rovnaké.... takže by som radil vyskúšať viac párov a nájsť nejaké najrovnakejšie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 153 Bydlisko: sever
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 7:03 pm Predmet: |
|
|
navrhujem BALPEX , hikor alebo ine drevo, su parovane s presnostou na 2g, a su lahucke,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 9:34 pm Predmet: |
|
|
| JJ, nakoniec som si kúpil Goodwood-y 5A (Hickory), Greg 5B a Greg Jazz Standard :). Neviem či tie Greg-y sú dobré ale vyzerajú celkom fajn :). Takže mi to vyšlo na tri páry... :) fajn... som spokojný. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 10:03 pm Predmet: |
|
|
| JUROMURO napísal: | navrhujem BALPEX , hikor alebo ine drevo, su parovane s presnostou na 2g, a su lahucke,  |
Su to balBexy nie balPexy ale vpoho :P
Mne osobne sa s lahkymi nehra dobre, pripada mi to ako keby som ich nemal pod kontrolou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|