Obsah fóra bubenici.com
Nováčik

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
red

Založený: 10 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 4:26 pm    Predmet: Nováčik Odpovedať s citátom

Zdravim setkych :)

Chcel zacat s bubnovanim.. Viem, ze za uspechom stoji vela driny a nie len povedat si, ze ja chcem byt bubenikom... Viete mi povedat co to vsetko obnasa?? Kolko korun priblizne potrebujem na tu celu biciu sustavu??
Dakujem setkym :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 4:41 pm    Predmet: Re: Nowaaciq Odpovedať s citátom

red napísal:

Chcel zacat s bubnovanim.. Viem, ze za uspechom stoji vela driny a nie len povedat si, ze ja chcem byt bubenikom... Viete mi povedat co to vsetko obnasa?? Kolko korun priblizne potrebujem na tu celu biciu sustavu??

no tak takto kupis dajake Amatky z bazaru a 3000/4000 tisic + 2000sk dajake srotne cinely,ale kupis aj napr. Mapexi jake mam ja aj s cinelymi za 23000SK.
Napis kolko by si do toho chcel vrazit.
Ale ked to kupis musis sa tomu venovat a uvidis ked to do teba vojde tak budes happy. icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 5:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Môžem ti poradiť nákup bicích amati. Kúpiš to za pár tisíc a základy sa na tom naučíš a keď náhodov zistíš že ťa to nebaví alebo niečo, tak ich predáš za rovnakú cenu ako si ich kúpil.
Ak ťa to poriadne rafne tak ich pokojne predáš a kúpiš lepšie.
No každopádne si do začiatku treba pripraviť minimálne 8000
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 5:11 pm    Predmet: Re: Nowaaciq Odpovedať s citátom

red napísal:

....,zohnat sa da vselico... , samozrejme nie iba mapexi... daju sa zohnat aj lepsie veci... , ale aj horsie... ,vhodna je otazka , ci chces naozaj hrat na bicie a vzdelavat sa... vela cvicit a driet , ako si napisal... , alebo do toho iba "len tak" rubat... najlepsie na zaciatok zohnat ucitela... ktory ti povie co a ako... vlastnit kompletnu celu sadu, ked sa ucis hrat, nieje ani nutnost.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj, nutnosť to nie je, no na začiatku som bol rád že som mal aspoň tie rozbombardované amatky a mohol som si všetko odskúšať a sám sa učiť metódov pokus - omyl
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 7:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nejaký učiteľ alebo nejaký bubeník ktorého poznáš ťa môže čo to naučiť... zíde sa ti to..
Návrat hore
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mozem ti čorknut svoje amatky ak by si mal zajem
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://bubenici.com/topic1266.html ked amati tak odporucam toto
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 11, 2008, 12:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
http://bubenici.com/topic1266.html ked amati tak odporucam toto
Tie vyzeraju fajn, aj tieto sa daju a su aj s kozami icon_cheesygrin.gif http://bazar.muziker.sk/?action=4&id=72687
no a co sa tyka hrania, na zaciatok ti velmi teoreticky staci kupit palice, nalepit na dosku podlozku pod mys a mozes cvicit, ale predpokladam, ze by ta to nebavilo...este jeden lowcost sposob> http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=28319421
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
red

Založený: 10 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 7:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

....no tomu to fakt ide fi_lone_ranger.gif .... ja by som chcel normalne zacat cvicit na bicie a casom ( ak mi to pojde ) vstupit mozno aj do nejakej kapeli... kamos si chce zalozit kapelu, chyba mu bubenik, mozno, ze by som nim mohol byt aj ja po case :P .... a dik za vsetky odpovede :)
... mimochodom nepoznate niekoho kto vyucuje na bubny v Kosiciach? ;)
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 12:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie, ale najrýchlejšie sa budeš učiť v kapele nováčikov.
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Nightwolf to si sa pomylil , nie ?__ ked som este fakt toho moc nenahral zvykol som aktivne jamovat s bratmi Gulasovcami / gitarista a basak... ,momentalne pracuju ako nahravaci hudobnici pre nejake svedske radio/ dvaja fusionovy makatori, ktori mi tak nakladali, ze som nad tym este tyzden musel rozmyslat... ,urcite je lepsie pre zaciatocnika hrat s pokrocilejsimi hudobnikmi... je to ovela lahsie... vsetko je lahsie s pokrocilimi hudobnikmi...)) to je logicke...
Návrat hore
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

red napísal:
....no tomu to fakt ide fi_lone_ranger.gif .... ja by som chcel normalne zacat cvicit na bicie a casom ( ak mi to pojde ) vstupit mozno aj do nejakej kapeli... kamos si chce zalozit kapelu, chyba mu bubenik, mozno, ze by som nim mohol byt aj ja po case :P .... a dik za vsetky odpovede :)
... mimochodom nepoznate niekoho kto vyucuje na bubny v Kosiciach? ;)

Odporucam sukromnu ZUS na Krosnianskej 6. Uci ma Jozko Zima.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Nightwolf to si sa pomylil , nie ?__ ked som este fakt toho moc nenahral zvykol som aktivne jamovat s bratmi Gulasovcami / gitarista a basak... ,momentalne pracuju ako nahravaci hudobnici pre nejake svedske radio/ dvaja fusionovy makatori, ktori mi tak nakladali, ze som nad tym este tyzden musel rozmyslat... ,urcite je lepsie pre zaciatocnika hrat s pokrocilejsimi hudobnikmi... je to ovela lahsie... vsetko je lahsie s pokrocilimi hudobnikmi...)) to je logicke...

...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)... icon_neutral.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 10:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)... icon_neutral.gif[/quote]

jednalo sa o to, kedy sa bude ucit rychlejsie, nie o nocne pomocovanie sposobene stresom sposobenym spoluhracmi...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 11:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som začánal hrať na bicie a o dve dni som ol v kapele. Chalani už nejaký ten rok hrali, ale nikdy nehrali v kapele, nepoznali spoluprácu. Ja som nevedel nič. No za rok takéhoto hrania sme hrávali v podnikoch a na koncertoch.
Bolo vidno pokroky na každej jednej skúške. Mne sa tak velmi dobre učilo
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 11:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dano napísal:
MrMetronome napísal:
Nightwolf_08 napísal:

...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)... icon_neutral.gif
NO prave o tom je aj Ta DRINA! )) ze si muceny.... ,ale vela ti to da... ,naparili mi 13/8 mahavishnu a smiali sa ako sa potim...)) ...,ja som sa nastval sam na seba abol som nuteny hrat zlozitejsie veci... , tie jednoduchsie sa stali automatikou , pri hrani tych tazsich... ,ale na uplne uplnomzaciatku si treba vziat virblik do odlhucnenej miestnosti , vaticku do usiek a ficat si paradiddle
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 12:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj tak tak, :) ... k tym tazsim evciam je dobra pomoc metronom, a neh oznacuje doby, tie vyznamovo dolezite, :) alebo aspon kazdu 13tu, a ked to sadne do uska tak sa to da v pohodke, :)
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...cele je to o ludoch, ked su to sice profici ale stale ludia, tak ta naozaj pozenu dopredu, ale povedzme si uprimne, kolko je takych...potom ti ostava len to pomocovanie... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: