| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:24 pm Predmet: |
|
|
...za kolko mas toho anatoliana?
...mne sa teraz tepe china boy 18 sa tesim jako maly jojo nan
...pocul som 16 a nebolo o com...mi je az luto, ze tak krasny cinel bude mat take prasa majitela jako som ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 374 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 6:43 pm Predmet: |
|
|
| Viac krat som si tu precital odporucanie, ze na agresivnu hru su lepsie hrube cinely, ale moja skusenost je troxu ina...podla mna su hrubsie tvrdsie cinely viac nachylne praskat ako tenke makke, nakolko tie tvrde hrube su krehkejsie...ja mam vyrezy len na cineloch kategorie medium a heavy (a to nepatrim k extremnym rubacom), zato moju tenucku splashku som raz pricvikol dverami auta a nepraskla, len sa ohla a dalej dobre hra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 10:26 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro ono by to bolo v podstate aj logicke..hruby cinel kladie palicke vacsi odpor nez tenky, cize by mal byt aj viac namahany |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 702
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 7:56 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Viac krat som si tu precital odporucanie, ze na agresivnu hru su lepsie hrube cinely, ale moja skusenost je troxu ina...podla mna su hrubsie tvrdsie cinely viac nachylne praskat ako tenke makke, nakolko tie tvrde hrube su krehkejsie...ja mam vyrezy len na cineloch kategorie medium a heavy (a to nepatrim k extremnym rubacom), zato moju tenucku splashku som raz pricvikol dverami auta a nepraskla, len sa ohla a dalej dobre hra. | ___toto je pochopitelne nahoda... takisto ako aj to , ze cinel pricvikne do dveri od auta a ten nadalej hra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2988 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 11:06 am Predmet: |
|
|
| Na druhej strane činely kategórie heavy obsajú viac materiálu do ktorého sa môže rozkladať energia z úderu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 1:02 am Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Dzaaro napísal: | | Viac krat som si tu precital odporucanie, ze na agresivnu hru su lepsie hrube cinely, ale moja skusenost je troxu ina...podla mna su hrubsie tvrdsie cinely viac nachylne praskat ako tenke makke, nakolko tie tvrde hrube su krehkejsie...ja mam vyrezy len na cineloch kategorie medium a heavy (a to nepatrim k extremnym rubacom), zato moju tenucku splashku som raz pricvikol dverami auta a nepraskla, len sa ohla a dalej dobre hra. | ___toto je pochopitelne nahoda... takisto ako aj to , ze cinel pricvikne do dveri od auta a ten nadalej hra. | Je mozne, ze to je nahoda, ale Zcustom rock crashov som videl prasknutych viac, ako cohokolvek ineho...(viem padne argument, ze Z pouzivaju len drevorubaci, ale je hromada ludi co pouzivaju tenke cinely a rezu po nich co to da)...neviem, proste mne tenky cinel este nepraskol... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 19, 2008, 9:25 am Predmet: |
|
|
...nooo, to si tiez inak musim zaklopat, ze moje meinly niesu prave z tych najhrubsich a to plati hlavne pre chinku raker a ta si pri mne fakt uz odtrpela nevidaneho...a zatial drzi chvalabohu a dufam, ze este aj bude, ved za chvilu jej pride kamaratka z turecka...(alebo kamarat, ked je to china boy? )
...cize mozno nieco na tom bude, ze tenke cinely tiez cosi vydrzia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 19, 2008, 12:52 pm Predmet: |
|
|
| Paperthin ktorý sa na stojane mierne prehne pod svojou vlasnou hmotnosťou |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 192 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 19, 2008, 1:54 pm Predmet: |
|
|
No moja skusenost je tiez taka ze cim hrubsi cinel tym menej vydrzi ...
mam uz asi 4 roky thin modely a nepraskli - pred tym som mal medium a tie mi praskli... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 19, 2008, 3:06 pm Predmet: |
|
|
| Ako som uz pisal, podla mojej osobnej skusenosti viac praskaju hrube cinely, ... Jedine co viem z uplnou istotou povedat, je ze cinely A custom projection serie su na praskanie velmi nachylne /to iste tu dakde pisal aj EF/...v kratkom casovom rozmedzi som dal dole znamemu aj 18 crash aj 14" top HH /skusam v jeho skusobni s jednou kapelou, ale od tychto nehod si uz furt nosim svoje plechy/, a Avedis Newbeat HH mam uz dobre tri roky a nic jej nie je. Nastastie, 28. aprila mi kamaratka z USA prinesie novy vrchny cinel na tu A custom HH /vyjde ma to len nejakych 3700 SKK!/ a za tu prasknutu crashku som uz zaplatil nejake koruny a dal som si ju vyrezat, takze bude zas vsetko v poradku. Drevorubacom teda Zildjian A custom projection cinely neodporucam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 20, 2008, 10:13 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Ako som uz pisal, podla mojej osobnej skusenosti viac praskaju hrube cinely, ... Jedine co viem z uplnou istotou povedat, je ze cinely A custom projection serie su na praskanie velmi nachylne /to iste tu dakde pisal aj EF/...v kratkom casovom rozmedzi som dal dole znamemu aj 18 crash aj 14" top HH /skusam v jeho skusobni s jednou kapelou, ale od tychto nehod si uz furt nosim svoje plechy/, a Avedis Newbeat HH mam uz dobre tri roky a nic jej nie je. Nastastie, 28. aprila mi kamaratka z USA prinesie novy vrchny cinel na tu A custom HH /vyjde ma to len nejakych 3700 SKK!/ a za tu prasknutu crashku som uz zaplatil nejake koruny a dal som si ju vyrezat, takze bude zas vsetko v poradku. Drevorubacom teda Zildjian A custom projection cinely neodporucam. | nepreaskol si ich v Istrocheme bubenikovy Hadikovy? ,lebo ten ma presne tieto 2 prasknute a vravel , mi ze to mu ich nejaka svinuha popraskala...))) ma teraz K mastersound hajtku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 20, 2008, 10:56 pm Predmet: |
|
|
| Tá hajtka je má fakt skvostný zvuk...nemohol som z nej spustit usi.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 21, 2008, 12:59 am Predmet: |
|
|
| Haha, ja niesom ziadna svinuha! Nie, ja som popraskal cinely Ivanovi s RedDevilsBand v jeho skusobni v pezinku. A ako vravim niesom svinuha, pred 5 minutami som objednal v amerike vrch na tu HH a za nejakych 8 dni mi ju kamoska prinese na slovensko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 21, 2008, 1:41 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Haha, ja niesom ziadna svinuha! Nie, ja som popraskal cinely Ivanovi s RedDevilsBand v jeho skusobni v pezinku. A ako vravim niesom svinuha, pred 5 minutami som objednal v amerike vrch na tu HH a za nejakych 8 dni mi ju kamoska prinese na slovensko. | to som nepovedal ze ty si...))) Jaro inak ty mas 13 tku tu New Beat Hajtku, ze? ta ti hra popici aj po 3 rokoch? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 22, 2008, 1:18 am Predmet: |
|
|
A preco by nemala? Hra super a nic jej nie je, len loga som uz zodral cistenim. Sak ked dohotovim amatle, dam ti vediet a dojdes otukat a mozes aj HH opacit, ci sa podla teba zmenila. Ale ked pomyslam este na nejaku dalsiu...nejaku agresivnejsiu 14" do tvrdsej muziky, taku drevorubacsku /to aby som nebol OT /, ale to je zatial hudba buducnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|