| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 754 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 10:00 pm Predmet: animal vs mmx |
|
|
| anti-jazzova suprava |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1178 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 10:18 pm Predmet: |
|
|
| tak toto je uz profi sadicka :) krasa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2644 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 11:27 pm Predmet: |
|
|
| Na to aké dobré škopky máš tak sú solídne zaprášené |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 11:36 pm Predmet: metal |
|
|
| nepodstatné hrá to vyzerá to mne to úplne stačí,samozrejme nie som k tomuto nástroju ľahostajný a tak ho občas utriem oveľa radšej sa venujem tomu vymlátiť čo najlepší zvuk z mmx,ako jeho výzoru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 297 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 1:47 am Predmet: |
|
|
| ako funguje ten subkick? vylepsuje to zvuk markantne? daj obsirnejsie, zaujima ma to. Dik |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 16, 2008, 12:07 pm Predmet: subdick |
|
|
| čeče,netuším ale asi áno,ten subkick používa mnoho ludí je to v podstate mikrofón podla mňa to má za úlohu vylepšiť celkove zvuk kopaku na nahrávke,proste ten kopák je ovela našlapanejší ako normálne,optimálne využite subkicku vidím v rocku a odnožiach metalu,yeah |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 144 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 12:39 pm Predmet: Re: subdick |
|
|
| animal666palermo napísal: | | čeče,netuším ale asi áno,ten subkick používa mnoho ludí je to v podstate mikrofón podla mňa to má za úlohu vylepšiť celkove zvuk kopaku na nahrávke,proste ten kopák je ovela našlapanejší ako normálne,optimálne využite subkicku vidím v rocku a odnožiach metalu,yeah |
v piatok to mal Mino Cinelu na BratJazzDnoch v Ziline ...cize kludne do akehokolvek zanru...jazz nevynimajuc...a zvuk mal ten kopacek hmmm vcelku zaujimavy...taky plny a uderny...ako mi povedal EF, ze nieco ako kopakovy subwoofer...kazdopadne zaujimava vecicka  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 16, 2008, 3:38 pm Predmet: sound garden |
|
|
až tak sa do technických veci nevkladám,nechávam to na zvukároch čo urobia,vôbec ich neobmedzujem a skoro nič od nich nevyžadujem,keď majú chuť postavit pred kopák subkick fajn,je to zase niečo nové.zvukárom nechávam voľnosť myslim si že potom je to vždy o niečom inom,vždy novy zvuk a dojem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| moc moc pekne,farba.Mas tam 2x falam slam,kazdy iny?Nema to vpliv na zvuk? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 16, 2008, 10:58 pm Predmet: emad |
|
|
| nie,tak to bolo dodané k evans emad okrem optického rozdielu tam žiadny iní ani zvukový rozdiel nieje |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 144 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 6:45 am Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | | moc moc pekne,farba.Mas tam 2x falam slam,kazdy iny?Nema to vpliv na zvuk? |
...konkretne evans maju na vyber z troch typov f/s...zvuk je rozdielny uz len z toho dovodu, ze kazdy je z ineho materialu...ja som pouzival biele, ktore su z nejakeho plastu...ma konkretnejsi attack...teraz mam vsak nahodeny cierny, ktory je z nylonu...je to citit...je taky jemnejsi...dalsi rozdiel je napr. v ochrane blany atd...asik tolko co ma napada...sak skus si to mrknut na : http://evansdrumheads.com/EVAProductsDS.aspx?ID=53 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 297 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 10:45 pm Predmet: Re: subdick |
|
|
| satano napísal: | | animal666palermo napísal: | | čeče,netuším ale asi áno,ten subkick používa mnoho ludí je to v podstate mikrofón podla mňa to má za úlohu vylepšiť celkove zvuk kopaku na nahrávke,proste ten kopák je ovela našlapanejší ako normálne,optimálne využite subkicku vidím v rocku a odnožiach metalu,yeah |
v piatok to mal Mino Cinelu na BratJazzDnoch v Ziline ...cize kludne do akehokolvek zanru...jazz nevynimajuc...a zvuk mal ten kopacek hmmm vcelku zaujimavy...taky plny a uderny...ako mi povedal EF, ze nieco ako kopakovy subwoofer...kazdopadne zaujimava vecicka  | Uz som sa zorientoval, tento for poznam /reprak zapojeny ako mikrofon na snimanie kopaku/, zmiatol ten bubnovy korpus, myslel som, ze to funguje akusticky... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:05 pm Predmet: maniac |
|
|
| maniakom na subwoofer odporúčam navštíviť stránku muziker.sk a kliknúť na mama kúp mi booster a hľadať informácie o studiu morpheus multimédia,veškeré informácie vám bližšie poskytnú |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 252 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: júna 23, 2008, 8:41 pm Predmet: |
|
|
| aka ride je to ? sory ale na tych fotkach to (aspon ja) nevidim... |
|