| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
satano Prisťahovalec

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 7:04 am Predmet: |
|
|
| FROST napísal: | Ani som netušil, aká "kontroverzná" téma toto bude. Veľmi sa mi páči, ako sa tu niektorí oduševnene nad tým rozčuľujú pritom to asi vôbec nepochopili. Tak teraz si asi ja poviem, hm, čo už.  |
aaaaa...niekto co moje "hm co uz" pochopil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Prisťahovalec

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 76 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 7:51 am Predmet: ako som uz pred tym... |
|
|
riesite tu fakt nepodstatne veci ... ked sa mu to paci a chce sa mu to vlacit je to jeho vec ... a verim ze mnohi by sa s nim velmi radi vymenili...
howgh |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 74 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 1:57 pm Predmet: |
|
|
V soubiznise je dolezity imidz potrpia si na nom mnohi.Je to aj urcity druh vyjadrenia nazoru a urcite je to vec ktr si ludia pamataju a rozoberaju(co pomaha udrzat kapelu v pamati bezneho smrtelnika),sme zivy priklad .
Myslim,ze pre kapelu je dolezity imidz,mozno ak neratam jazzmanov,oni maju imidz v tvari... Aj ked len pride niekto cely v ciernom,alebo si slahne daku baretku na hlavu,alebo tak... Je to urcity styl,ktr prezentuje a chce sa tym odlisit.Imidz typu 8 rovnakych crashov je troxu fin. narocny,ale urcite to zaposoby.
Ked uz hodnotim napr single koncert,tak z viaceryx stranok.Po muzikantskej,technickej(zvuk,svetlo,...),show aku spravili a samozrejme imidz... Urcite niesom sam kto hodnoti aj imidz.Raz je zly(resp. sa nam nepaci),raz dobry,inokedy trapny,prehnany... Ale je!
Mne staci jeden kopak,na druhy zatial nemam,ale ked ho budem mat,budem hrat s dvomi slapkami
A ze imidz je na nic.Sprajtaci vedia ho*no co je v riti makke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 13 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 1:10 pm Predmet: |
|
|
rozculujete sa nad jednym kopakom navyse...kto bol na minulorocnych mastroch a videl hammerfall vie svoje
http://www.fotoligr.cz/mastersofrock/hammerfall/images/508b_Hammerfall.jpg
...osobne mam ale radsej ked clovek vyuziva celu sadu a nema tam tie veci len tak pre prach, napr. portnoyove monster kity s 3 kopakmi, ale zahra na vsetkom, nie je to tam navyse...tot moj nazor
...ja mam tiez sadu so 4 prechodmi bolo mi trapne ze ich nevyuzivam tak som ich pomaly zapojil do songov a ako fajne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|