| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Force Prisťahovalec

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 91
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 9:58 pm Predmet: Simon Phillips |
|
|
| Simon Phillips - spickovy profesionalny bubenik, ktory nahraval rozne druhy hudby od jazzu az po rock, metal atd....sem mozete pisat svoje nazory - moj nazor je taky, ze je to strasne vynikajuci bubenik..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Prisťahovalec

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 16, 2008, 10:02 pm Predmet: |
|
|
a tuto este pripajam len taku vychitavku ako rychlo si vymenil palicky... len si pozrite! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Prisťahovalec

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1063 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| co tak hodit to do jedneho prispevku vsetko??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 10:37 pm Predmet: recenzia |
|
|
| na simona phillipsa som bol asi dva krát,mam aj jeho jazzovy projekt z jeffom babkom,no ale k tomu čo som chcel že dušan antalík má kapelu STAGE MERIDIAN recenzie na tento projekt boli mizerné,hlavne sa zniesla spŕška kritiky na bubeníka ivana marčeka,mam pocit že opodstatnene,v podstate sú to len prevzaté veci a to hlavne od simona phillipsa a skupiny toto ktorá je tu dost populárna,v čom vidím problém tie nahrávky sú nemastné neslane bez energie a náboja,cele je to ako keby udusené a pomalé a výkon bubeníka nejdem komentovať ale mohol si to spracovať podstatne lepšie takto to znie ako keby sa mu nechcelo alebo niečo oveľa horšie,osobne ma antalík nesklamal ale aj klávesy ako keby som počul zvuky ktoré som počul naposledy niekde na svadbe,celkovo hodnotím stage meridian ako ďalšiu estrádnu kapelu so zvučnými menami |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|