Obsah fóra bubenici.com
animal vs mmx

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Galéria členov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 10:00 pm    Predmet: animal vs mmx Odpovedať s citátom

anti-jazzova suprava
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 10:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak toto je uz profi sadicka :) krasa
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na to aké dobré škopky máš tak sú solídne zaprášené
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 11:36 pm    Predmet: metal Odpovedať s citátom

nepodstatné hrá to vyzerá to mne to úplne stačí,samozrejme nie som k tomuto nástroju ľahostajný a tak ho občas utriem oveľa radšej sa venujem tomu vymlátiť čo najlepší zvuk z mmx,ako jeho výzoru.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 1:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ako funguje ten subkick? vylepsuje to zvuk markantne? daj obsirnejsie, zaujima ma to. Dik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 12:07 pm    Predmet: subdick Odpovedať s citátom

čeče,netuším ale asi áno,ten subkick používa mnoho ludí je to v podstate mikrofón podla mňa to má za úlohu vylepšiť celkove zvuk kopaku na nahrávke,proste ten kopák je ovela našlapanejší ako normálne,optimálne využite subkicku vidím v rocku a odnožiach metalu,yeah
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 12:39 pm    Predmet: Re: subdick Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
čeče,netuším ale asi áno,ten subkick používa mnoho ludí je to v podstate mikrofón podla mňa to má za úlohu vylepšiť celkove zvuk kopaku na nahrávke,proste ten kopák je ovela našlapanejší ako normálne,optimálne využite subkicku vidím v rocku a odnožiach metalu,yeah

v piatok to mal Mino Cinelu na BratJazzDnoch v Ziline icon_lol.gif ...cize kludne do akehokolvek zanru...jazz nevynimajuc...a zvuk mal ten kopacek hmmm vcelku zaujimavy...taky plny a uderny...ako mi povedal EF, ze nieco ako kopakovy subwoofer...kazdopadne zaujimava vecicka icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 3:38 pm    Predmet: sound garden Odpovedať s citátom

až tak sa do technických veci nevkladám,nechávam to na zvukárov čo urobia,vôbec ich neobmedzujem a skoro nič od nich nevyžadujem,keď majú chuť postaviť pred kopák subkick fajn,je to zase niečo nové.zvukárom nechávam voľnosť myslim si že potom je to vždy o niečom inom,vždy novy zvuk a dojem...icon_mrgreen.gif
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

moc moc pekne,farba.Mas tam 2x falam slam,kazdy iny?Nema to vpliv na zvuk?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 10:58 pm    Predmet: emad Odpovedať s citátom

nie,tak to bolo dodané k evans emad okrem optického rozdielu tam žiadny iní ani zvukový rozdiel nieje
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 17, 2008, 6:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
moc moc pekne,farba.Mas tam 2x falam slam,kazdy iny?Nema to vpliv na zvuk?

...konkretne evans maju na vyber z troch typov f/s...zvuk je rozdielny uz len z toho dovodu, ze kazdy je z ineho materialu...ja som pouzival biele, ktore su z nejakeho plastu...ma konkretnejsi attack...teraz mam vsak nahodeny cierny, ktory je z nylonu...je to citit...je taky jemnejsi...dalsi rozdiel je napr. v ochrane blany atd...asik tolko co ma napada...sak skus si to mrknut na : http://evansdrumheads.com/EVAProductsDS.aspx?ID=53
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 17, 2008, 10:45 pm    Predmet: Re: subdick Odpovedať s citátom

satano napísal:
animal666palermo napísal:

v piatok to mal Mino Cinelu na BratJazzDnoch v Ziline icon_lol.gif ...cize kludne do akehokolvek zanru...jazz nevynimajuc...a zvuk mal ten kopacek hmmm vcelku zaujimavy...taky plny a uderny...ako mi povedal EF, ze nieco ako kopakovy subwoofer...kazdopadne zaujimava vecicka icon_cool.gif
Uz som sa zorientoval, tento for poznam /reprak zapojeny ako mikrofon na snimanie kopaku/, zmiatol ten bubnovy korpus, myslel som, ze to funguje akusticky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 17, 2008, 11:05 pm    Predmet: maniac Odpovedať s citátom

maniakom na subwoofer odporúčam navštíviť stránku muziker.sk a kliknúť na mama kúp mi booster a hľadať informácie o studiu morpheus multimédia,veškeré informácie vám bližšie poskytnú
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 23, 2008, 8:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aka ride je to ? sory ale na tych fotkach to (aspon ja) nevidim...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: júna 23, 2008, 10:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

20 k custom ride!
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Galéria členov Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: