| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 268 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 5, 2008, 8:31 pm Predmet: Predam bicie Sonor 505 |
|
|
cafte v prvom rade chcem upozornit ze ich nemozem predat hned teraz ale najskor o par tyzdnov a preto davam inzerat lebo viem ako je u nas tazke predat hudobne instrumenty...
takze maju 2 roky a asi 2mesiace, vyzeraju ako nove, je to set 20,10,12,14,14, preblanene - prechody a kotol uderne su remo coated emperor, na kopaku je coated ambassador a na dzezaku evans hd dry..vsetky rezonacky su povodne... s dobrym ladenim hraju velmi dobre(na tu cenu)
vzhladom na stav, zvuk a blany by som ich rad dal za 11 500 ale urcite sa dohodneme
dam nejake fotky a nahravky(jedna je nahravana headsetom hned po rannom prebudeni takze to je cele jeden bordel a druha 3 spevackymi mikrofonmi a islo to cez komunisticky tesla mixpult a soundking zosik a mal som tam stare cinely bez crash - a este k tomu obidve su dost stare)
edit: nieco blbne s forom a neviem pridat nic...vzdy vypise ze to je vacsie ako 2 MB pricom fotka ma 300KB
takze zatial tu najdete nejake fotky : http://bubenici.com/topic203.html
edit2 : jo a este som zabudol na HW..predavam s tym len povodny hw k setu cize stojan na HH, SD, slapku, jeden rovny stojan na cinel a TT holdery |
|
| Návrat hore |
|
 |
mato Prieskumník
Založený: 17 Apr 2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 2:51 pm Predmet: Re: Predam bicie Sonor 505 |
|
|
| mmimoman napísal: | cafte v prvom rade chcem upozornit ze ich nemozem predat hned teraz ale najskor o par tyzdnov a preto davam inzerat lebo viem ako je u nas tazke predat hudobne instrumenty...
takze maju 2 roky a asi 2mesiace, vyzeraju ako nove, je to set 20,10,12,14,14, preblanene - prechody a kotol uderne su remo coated emperor, na kopaku je coated ambassador a na dzezaku evans hd dry..vsetky rezonacky su povodne... s dobrym ladenim hraju velmi dobre(na tu cenu)
vzhladom na stav, zvuk a blany by som ich rad dal za 11 500 ale urcite sa dohodneme
dam nejake fotky a nahravky(jedna je nahravana headsetom hned po rannom prebudeni takze to je cele jeden bordel a druha 3 spevackymi mikrofonmi a islo to cez komunisticky tesla mixpult a soundking zosik a mal som tam stare cinely bez crash - a este k tomu obidve su dost stare)
edit: nieco blbne s forom a neviem pridat nic...vzdy vypise ze to je vacsie ako 2 MB pricom fotka ma 300KB
takze zatial tu najdete nejake fotky : http://bubenici.com/topic203.html
edit2 : jo a este som zabudol na HW..predavam s tym len povodny hw k setu cize stojan na HH, SD, slapku, jeden rovny stojan na cinel a TT holdery |
mato: takze teraz davas k tomu aj tieto cineli co mas na fotke? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 268 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 9:38 pm Predmet: |
|
|
| podla opisu ocividne nie ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|