| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2659 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 30, 2008, 12:08 am Predmet: |
|
|
[/quote] Vidim ze sa v tom vyznas, zaujima ma, akym technologickym postupom sa dosahuje briliant finish?[/quote]
Jednoducho...činel sa v poslednej fáze pred nanesením loga leští. Asi bude aj mierne odlišné sústruženie |
|
| Návrat hore |
|
 |
viki Prieskumník
Založený: 03 Apr 2008 Príspevky: 19
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 9:26 am Predmet: |
|
|
v muzikeri to vyzera takto :
PAISTE CYMBALCLEANER - oranzova fl., 330sk
PAISTE CYMBALPROTECTOR - modra fl., 600 sk.
a kopa dunlopov...
tiez by som radsej babenke a dalsim zaciatocnikom (teda aj sebe samemu) hned od zaciatku doporucil ist na to takto nez experimentovat s chémiou ! cinelu clovek predsa nemeni tak casto ako struny na gitare. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2659 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 12:09 pm Predmet: |
|
|
| na dunlopy sa vyser, nepočul som na ne nič dobré čo sa týka čistenia činelov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 12 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:45 am Predmet: |
|
|
| ja som tiez cital na muzikeri ze dunlop stoji za hovno...ked som kupoval paiste 201 crash 16, som si objednal aj s cistidlom paiste-uz spomenuta oranzova flaska ale mi neprislo, takze to skusim este raz a ked pride napisem ako som spokojny ale myslim ze s paiste by nemal byt problem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 657
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:24 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | MrMetronome napísal: | | Nightwolf s prepacenim o akom laku to hovoris ? ,ochranna vrstva vznika zakladnou koroziou , kov sa brani proti vlhkosti v danej miestnosti tym ze kompaktne naraz a suvisle skoroduje. stupen korozie sluzi len ako izolacia v podstate. Rozdiel vidiet pri brilliant cineloch lepsie. kym napr. Meinl cymbal cleanerom zotieras necistoty od dochytania /sice tazsie ale efektivne/ zostane ti to na tom zakladnom stupni a cinel sa zda cisty. Keby ze cinel cistis sitolom velmi lahko cinel ocistis na cisty kov /pretoze sitol obsahuje xylen ci perchloretylen , dokonca mozno aj dymetilformamid a absolutne odstranuje mastnotu/ po sitole, by si mal nechat cinel odstat niekde v suchu aspon par dni nech sa surovy kov osetri. tie profi cleanery su setrne, ide to snimi tazsie ale setris si cinely. | Vidim ze sa v tom vyznas, zaujima ma, akym technologickym postupom sa dosahuje briliant finish? | teraz si zomna Maestro robis srandu?? ))) ci to nebodaj myslis vazne? )) inak vy ste kde nahravali album v Rozhlase ci tam u vasmatew na to v Biskupiciach dostatocne vybavenie... SORRY za OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 657
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:27 pm Predmet: |
|
|
Vidim ze sa v tom vyznas, zaujima ma, akym technologickym postupom sa dosahuje briliant finish?[/quote]
Jednoducho...činel sa v poslednej fáze pred nanesením loga leští. Asi bude aj mierne odlišné sústruženie[/quote]ano, v podstate pana cinelu struhaju este dlhsie...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 310 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:35 pm Predmet: |
|
|
| Vazne...ja nemam problem sa spytat, ked nieco neviem a zaujima ma to a vsimol som si, ze ty sa dost vyznas do technologickych zalezitosti ohladne vyroby bubnov, cinelov atd. Je to tak ako pise Nightwolf, ze sa to riesi len tym lestenim? Nahravali sme v rozhlase vacsinu veci, niektore zalezitosti ako klavesy, cast doprovodnych vokalov a perkusie a par gitarovych dohravok sme tocili u nas. Ale v biskupiciach dokazeme robit slusne nahravky /aj prvy album sme tocili tam, v rozhlase len solove spevy a mix, mastering a medzitym je vybavicka zas o trochu lepsia/... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|