| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
valdo
Založený: 24 Dec 2006 Príspevky: 4 Bydlisko: Ružomberok, Žilina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 6:14 pm Predmet: |
|
|
| Ja ti dám nepraktickú radu. Vyskúšaj si a vezmi čo ti viac bude vyhovovať |
|
| Návrat hore |
|
 |
valdo
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 6:24 pm Predmet: |
|
|
| Keby to bolo take jednoduche.. V Ziline kde momentalne som tak mozem vyskusat akurat sonor a tama hardware v Mada music a Mapex u piskvorika:) Keby som bol v blave neni problem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 704 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 6:38 pm Predmet: |
|
|
no ja mam 200-kovy stojan na hi-hat od sonoru a pedal 400kovy, a som s oboma spokojny...myslim, ze su aj dost lacne.
viem, ze na sonory si sa nepytal, ale ked si spomenul, ze ich mozes skusat, nakolko si v ZA...
druha vec ale je, ze nemam velmi s cim porovnavat, moc pedalov a stojanov som neodskusal, aspon nie pearlackych a yamahackych... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1453 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 2:57 pm Predmet: |
|
|
| na tomto fore to mas tak, ze kto ma yamahu, odporuci ti yamahu, kto ma sonor, odporuci ti sonor a podobne..pripadne tretia skupina ti odporuci aby si si to sam vyskusal, co je asi aj najrozumnejsie, ale urcite nie najjednoduchsie (nakoniec, z mojho prispevku si sa tiez nic hodnotne nedozvedel) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 704 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 3:21 pm Predmet: |
|
|
| no to je asi aj tym, ze tie rozdiely medzi jednotlivymi znackami nie su az take priepastne (samozrejme len ked porovnavame tu istu triedu v jednotlivych znackach), takze nie je dovod niektoru znacku jednoznacne odporucit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 124 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 3:25 pm Predmet: |
|
|
| ja som mal tu yamahu az nato že bola o radu nižšia a mam dvojšlaku pearl p122tw co je nieco podobne ako si tam ty pisal a mne sa osbne lepšie hrá na tej pearle takže ja by som isiel do pearlu... zo stojanmi nemam žiadnu skusenost bohužial |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 175 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 4:52 pm Predmet: Re: Ktoru slapku a hi-hat stojan? |
|
|
tak ja by som skor siel do toho pirlu...mam dvojverziu toho a nemozem sa stazovat...na jamahe sa mi moc dobre nehralo...pirla mala lepsie reakcie (ale tak to je vec dlhodobeho skusania a stelovania tej spravnej polohy)...ale tak to je moj nazor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 4:57 pm Predmet: |
|
|
| Iron cobra hi-hat stojan je super...ale tiež za neludské prachy |
|
| Návrat hore |
|
 |
makro Nováčik

Založený: 06 Jan 2008 Príspevky: 34 Bydlisko: michalovce
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 8:14 pm Predmet: Re: Ktoru slapku a hi-hat stojan? |
|
|
a nechceš gibraltar...? táto značka oficiálne spolupracuje s gretschom a ponúka celkom slušný hardwer aj v setoch alebo osobitne a tá cena je zhruba rovnaká... naozaj je na tebe k čomu viac inklinuješ... v každom prípade by som pri hi-hat dal pozor či má aspoň otočné nohy, nastaviteľnú pružinu... klikni si www.gretsch.cz a tam nájdeš aj ceny na hw...
gretsche už máš doma? rád by som vedieť, prečo práve gretsch a odkiaľ si to bral...? tiež mám záujem ale o renown maple :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 664
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 11:16 pm Predmet: Re: Ktoru slapku a hi-hat stojan? |
|
|
Tu hajtku yamaha uzivam uz nejaky ten cas... ,a je vynikajuca... ,plne a vrelo doporucujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 664
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | no ja mam 200-kovy stojan na hi-hat od sonoru a pedal 400kovy, a som s oboma spokojny...myslim, ze su aj dost lacne.
viem, ze na sonory si sa nepytal, ale ked si spomenul, ze ich mozes skusat, nakolko si v ZA...
druha vec ale je, ze nemam velmi s cim porovnavat, moc pedalov a stojanov som neodskusal, aspon nie pearlackych a yamahackych... | ----dufam , ze to nebolo nabadanie aby si si kupil "tamto" od Sonoru... ten sa dava k exportom... ,je pohodovy... z tych slapiek mne osobne vyhovuju obidve... su dost podobne zvacsa vo vsetkom... , ale ta hajtka yamaha je presvedcivejsia... ,je super... max spokojnost |
|
| Návrat hore |
|
 |
valdo
|
Zaslal: apríla 21, 2008, 11:55 am Predmet: Re: Ktoru slapku a hi-hat stojan? |
|
|
| makro napísal: | a nechceš gibraltar...? táto značka oficiálne spolupracuje s gretschom a ponúka celkom slušný hardwer aj v setoch alebo osobitne a tá cena je zhruba rovnaká... naozaj je na tebe k čomu viac inklinuješ... v každom prípade by som pri hi-hat dal pozor či má aspoň otočné nohy, nastaviteľnú pružinu... klikni si www.gretsch.cz a tam nájdeš aj ceny na hw...
gretsche už máš doma? rád by som vedieť, prečo práve gretsch a odkiaľ si to bral...? tiež mám záujem ale o renown maple :) |
ahoj marek, gibraltar som tiez zvazoval, povodne som chcel bicie objednat z gretsch.cz rovno aj s hardware setom, ale nasiel som lepsie ceny na www.thomann.de - ceny su tam ozaj nizke a doprava na Slovensko stoji len 20 euro, narozdiel od dopravy z Prahy (firma Akcent, gretsch.cz si uctuje tusim 1200 ceskych korun za dopravu), minuly tyzden som to objednaval tak uz mi to ma kazdu chvilu dorazit, vcelku sa tesim:) A preco gretsch? Skusal som tie bicie u jedneho kamarata v Ziline, a ked mi povedal kolko stali hned som zistoval kde ich objednat:) Za tu cenu sa mi to zda velmi kvalitne spracovane, a korpusy su javorove, aj ked to isto je nejaky lacnejsi nevyberovy cinsky javor, ale zvuk sa mi pacil:) Chces kupit nove bicie? Tie javorove Pearly este mas? |
|
| Návrat hore |
|
 |
CoCKy Prieskumník

Založený: 25 Aug 2008 Príspevky: 16 Bydlisko: púchov
|
Zaslal: augusta 26, 2008, 12:18 am Predmet: |
|
|
VYskušaj si HW JAnus alebo Trick.... tež lacny towar.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: augusta 26, 2008, 12:45 am Predmet: |
|
|
| A v ZA nema nikto tie veci, ktore chces oskusat? Co ja viem, v ZA je kopec kapiel, tak by si snad mohol najst ludi co maju tie modely, co chces oskusat, ved to nemusis skusat nove. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|