Obsah fóra bubenici.com

Punk
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 6:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

na HT-cku som bol a bolo super...mysle som ale take zacinajuce kapely ze hned co chcu hrat je punk a je ho potom vela
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 6:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak jasne lebo punk je najjednoduchsi co sa techniky tyka..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 8:17 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
tak jasne lebo punk je najjednoduchsi co sa techniky tyka..
hlúposť,tak isto majú techniku ale svojskú asi si niekto myslí že sú špeciálne techniky na jazz alebo rock punk ha,ten čo v zone hra o technike nemá ani tušenia a viete kde už všade hral,marky ramone lepšie hranu hit hat som nepočul ani nevidel v punku zahratú,asi tu chce zase niekto len mudrovať.v slovenskom punku sa toči viac peňazí ako v nejakom slovenskom pop rocku...chaos
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sak ja na punk nenadavam :) ja ho mam rad..len je to proste asi najjednoduchsi zaner, to je vsetko
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 8:46 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
sak ja na punk nenadavam :) ja ho mam rad..len je to proste asi najjednoduchsi zaner, to je vsetko
hasičská kapela to je jednoduchý žáner ale hrat pre new yorskych hasičov asi bude tiež vyžadovať techniku,ehehehhe
Návrat hore
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 15, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

punk je jednoduchy ale je peckovy a ma nieco do seba tak ako kazdy jeden styl..........vsetko je to o posluchacovi, ci to bere alebo to nepusti do seba icon_confused.gif

Naposledy upravil patrismetil dňa apríla 7, 2008, 8:39 am, celkom upravené 2 krát
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 4:43 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

neznášam reči toto nemusím a toto tiež nie sú to také dorábateľské bratislavské kecy,nech si človek čo nemá klapky na očiach vypočuje všetko,necromantix zonu A a hneď potom aj mozarta hudba otvára braný poznania a rúca klišé,zbožňujem bubeníkov ktorý berú všetko pred sebou ako vyzvú skúsiť niečo nove aj punk no a čo,ale jednoduchšie je sa vyhovoriť toto nemá úroveň toto hrať nebudem
Návrat hore
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 10:03 am    Predmet: Re: drums undeground Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
neznášam reči toto nemusím a toto tiež nie sú to také dorábateľské bratislavské kecy,nech si človek čo nemá klapky na očiach vypočuje všetko,necromantix zonu A a hneď potom aj mozarta hudba otvára braný poznania a rúca klišé,zbožňujem bubeníkov ktorý berú všetko pred sebou ako vyzvú skúsiť niečo nove aj punk no a čo,ale jednoduchšie je sa vyhovoriť toto nemá úroveň toto hrať nebudem

o tej vyzve s tebou jednoznacne suhlasim, skusit treba secko fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

FF, aka je stranka na HT??chcem pozriet koncerty; vraj ma byt jeden aj u nas niekdy v marci
Návrat hore
Gr3g0r
Usadlík

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 16, 2008, 11:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ska-mo: www.ht.fast.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ska-mo
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

HT je tiež zo Žiliny, nie icon_question.gif ano je
Návrat hore
Gr3g0r
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 8:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

presne tak
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 12:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tentoraz sa zhodnem s animal666palermom aj ked som bratislavcan icon_biggrin.gif . Nexapem naco je dobre to posrane skatulkovanie a odsudzovanie jednotlivych stylov. Nechapem ako moze dakto posudzovat IQ cloveka podla hudby, ktoru pocuva a uz vobec, ako moze byt meradlom kvality hudby mnozstvo akordov v piesni. Hudba je o emociach!!! A ked vo mne nejaky pocit vyvola death metal alebo punk, tak je to takisto v poradku ako ked vo mne nejaky pocit vyvola jazz, alebo hiphop. Ja osobne pocuvam cokolvek, napr teraz mam na RW v aute napaleneho Abercrombieho, Kurta Ellinga, Soulfly, P.O.D, Eryku Badu a bohvieco este. Je pravda, ze dychovku a deathmetal a ceske alternativne skupiny az tak nemusim, ale pocul som aj z tychto skatul par kuskov, ktore sa mi pacili. Co sa tyka tych akordov, v skladbe Higher Ground od Stevieho Wondera, alebo Chain of Fools, ktoru spieva Aretha Franklin, tych akordov je tiez skromne a ake su to fajne skladby... Btw prvotny vyznam slova jazz je "blbost, taranina" a tymto slovom pravdepodobne oznacili tuto hudbu bieli americki pseudointelektualni snobi, ktori tiez mali skatulky, a mysleli si ze len vazna hudba je hudba /tuto krabicu tiez obcas otvaram, ibaze na to treba mat cas, neda sa to pocuvat v aute/. Spat k punku> punk je o zivelnej priamociarej energii, ja osobne si vzdy rad zapogujem, ked som na nejakom festaku...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dalsi piatok (25.4.) sa chystam na koncert Horkyze slize + HT do Skalice, uz sa strasne tesim :)
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 3:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dnes(18.4.) je HT, Horkyze Slize, ... v Humennom... sa tesim:D:D:D:D
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak si to uzi, ja to zazijem za tyzden :)
btw nechysta sa nikto odtialto do tej skalice? helmet, davegr, pripadne Nightwolf (vy 3 ste ma napadli lebo ste zahoraci :D)
Návrat hore
Gr3g0r
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 5:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v decembri boli slíže u nás v Žiline... ale šiel som tam hlavne kvôli HT a polemiku. slíže mi prídu v poslednom čase strašne zlí... alebo to aspoň neni to, čo to bývalo.
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 23, 2008, 9:01 pm    Predmet: Punk a post-punk 70s/80s Odpovedať s citátom

Na prelome 70tych a 80tych rokov vznikli punkove kapely ktoré stoja naozaj zato. Od jednoduchých Ramones, zábavných Buzzcocks, agresívneho Iggyho Poppa a jeho Stoogers, cez new wave Stranglers a post-pukových Joy Division. Je naozaj z čoho vyberať ale pre mňa jednoznačne Stephen Paul David Morris (Joy Division) a Jet Black (The Stranglers) najlepšími bubeníkmi tohto žánru.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 3:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Gr3g0r napísal:
v decembri boli slíže u nás v Žiline... ale šiel som tam hlavne kvôli HT a polemiku. slíže mi prídu v poslednom čase strašne zlí... alebo to aspoň neni to, čo to bývalo.

u vas bol spolu so slizami a HT este aj Polemik?
Návrat hore
Gr3g0r
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 8:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

keby neboli, tak by som nepísal že tam boli ;)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: