| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 15, 2008, 6:39 pm Predmet: |
|
|
| na HT-cku som bol a bolo super...mysle som ale take zacinajuce kapely ze hned co chcu hrat je punk a je ho potom vela |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 15, 2008, 6:46 pm Predmet: |
|
|
| tak jasne lebo punk je najjednoduchsi co sa techniky tyka.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 896 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:17 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | tak jasne lebo punk je najjednoduchsi co sa techniky tyka.. | hlúposť,tak isto majú techniku ale svojskú asi si niekto myslí že sú špeciálne techniky na jazz alebo rock punk ha,ten čo v zone hra o technike nemá ani tušenia a viete kde už všade hral,marky ramone lepšie hranu hit hat som nepočul ani nevidel v punku zahratú,asi tu chce zase niekto len mudrovať.v slovenskom punku sa toči viac peňazí ako v nejakom slovenskom pop rocku...chaos |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:27 pm Predmet: |
|
|
| sak ja na punk nenadavam :) ja ho mam rad..len je to proste asi najjednoduchsi zaner, to je vsetko |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:46 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | sak ja na punk nenadavam :) ja ho mam rad..len je to proste asi najjednoduchsi zaner, to je vsetko | hasičská kapela to je jednoduchý žáner ale hrat pre new yorskych hasičov asi bude tiež vyžadovať techniku,ehehehhe |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: februára 15, 2008, 10:35 pm Predmet: |
|
|
punk je jednoduchy ale je peckovy a ma nieco do seba tak ako kazdy jeden styl..........vsetko je to o posluchacovi, ci to bere alebo to nepusti do seba 
Naposledy upravil patrismetil dňa apríla 7, 2008, 8:39 am, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 16, 2008, 4:43 am Predmet: drums undeground |
|
|
| neznášam reči toto nemusím a toto tiež nie sú to také dorábateľské bratislavské kecy,nech si človek čo nemá klapky na očiach vypočuje všetko,necromantix zonu A a hneď potom aj mozarta hudba otvára braný poznania a rúca klišé,zbožňujem bubeníkov ktorý berú všetko pred sebou ako vyzvú skúsiť niečo nove aj punk no a čo,ale jednoduchšie je sa vyhovoriť toto nemá úroveň toto hrať nebudem |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: februára 16, 2008, 10:03 am Predmet: Re: drums undeground |
|
|
| animal666palermo napísal: | | neznášam reči toto nemusím a toto tiež nie sú to také dorábateľské bratislavské kecy,nech si človek čo nemá klapky na očiach vypočuje všetko,necromantix zonu A a hneď potom aj mozarta hudba otvára braný poznania a rúca klišé,zbožňujem bubeníkov ktorý berú všetko pred sebou ako vyzvú skúsiť niečo nove aj punk no a čo,ale jednoduchšie je sa vyhovoriť toto nemá úroveň toto hrať nebudem |
o tej vyzve s tebou jednoznacne suhlasim, skusit treba secko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 16, 2008, 11:26 am Predmet: |
|
|
| FF, aka je stranka na HT??chcem pozriet koncerty; vraj ma byt jeden aj u nas niekdy v marci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 125 Bydlisko: Žilina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: februára 17, 2008, 8:21 pm Predmet: |
|
|
HT je tiež zo Žiliny, nie ano je |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
|
Zaslal: februára 17, 2008, 8:22 pm Predmet: |
|
|
| presne tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 374 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 12:16 am Predmet: |
|
|
Tentoraz sa zhodnem s animal666palermom aj ked som bratislavcan . Nexapem naco je dobre to posrane skatulkovanie a odsudzovanie jednotlivych stylov. Nechapem ako moze dakto posudzovat IQ cloveka podla hudby, ktoru pocuva a uz vobec, ako moze byt meradlom kvality hudby mnozstvo akordov v piesni. Hudba je o emociach!!! A ked vo mne nejaky pocit vyvola death metal alebo punk, tak je to takisto v poradku ako ked vo mne nejaky pocit vyvola jazz, alebo hiphop. Ja osobne pocuvam cokolvek, napr teraz mam na RW v aute napaleneho Abercrombieho, Kurta Ellinga, Soulfly, P.O.D, Eryku Badu a bohvieco este. Je pravda, ze dychovku a deathmetal a ceske alternativne skupiny az tak nemusim, ale pocul som aj z tychto skatul par kuskov, ktore sa mi pacili. Co sa tyka tych akordov, v skladbe Higher Ground od Stevieho Wondera, alebo Chain of Fools, ktoru spieva Aretha Franklin, tych akordov je tiez skromne a ake su to fajne skladby... Btw prvotny vyznam slova jazz je "blbost, taranina" a tymto slovom pravdepodobne oznacili tuto hudbu bieli americki pseudointelektualni snobi, ktori tiez mali skatulky, a mysleli si ze len vazna hudba je hudba /tuto krabicu tiez obcas otvaram, ibaze na to treba mat cas, neda sa to pocuvat v aute/. Spat k punku> punk je o zivelnej priamociarej energii, ja osobne si vzdy rad zapogujem, ked som na nejakom festaku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 18, 2008, 3:07 pm Predmet: |
|
|
| dalsi piatok (25.4.) sa chystam na koncert Horkyze slize + HT do Skalice, uz sa strasne tesim :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: apríla 18, 2008, 3:29 pm Predmet: |
|
|
| dnes(18.4.) je HT, Horkyze Slize, ... v Humennom... sa tesim:D:D:D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 18, 2008, 4:18 pm Predmet: |
|
|
tak si to uzi, ja to zazijem za tyzden :)
btw nechysta sa nikto odtialto do tej skalice? helmet, davegr, pripadne Nightwolf (vy 3 ste ma napadli lebo ste zahoraci :D) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
|
Zaslal: apríla 18, 2008, 5:41 pm Predmet: |
|
|
| v decembri boli slíže u nás v Žiline... ale šiel som tam hlavne kvôli HT a polemiku. slíže mi prídu v poslednom čase strašne zlí... alebo to aspoň neni to, čo to bývalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 9:01 pm Predmet: Punk a post-punk 70s/80s |
|
|
| Na prelome 70tych a 80tych rokov vznikli punkove kapely ktoré stoja naozaj zato. Od jednoduchých Ramones, zábavných Buzzcocks, agresívneho Iggyho Poppa a jeho Stoogers, cez new wave Stranglers a post-pukových Joy Division. Je naozaj z čoho vyberať ale pre mňa jednoznačne Stephen Paul David Morris (Joy Division) a Jet Black (The Stranglers) najlepšími bubeníkmi tohto žánru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 24, 2008, 3:37 pm Predmet: |
|
|
| Gr3g0r napísal: | | v decembri boli slíže u nás v Žiline... ale šiel som tam hlavne kvôli HT a polemiku. slíže mi prídu v poslednom čase strašne zlí... alebo to aspoň neni to, čo to bývalo. |
u vas bol spolu so slizami a HT este aj Polemik? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 8:20 pm Predmet: |
|
|
| keby neboli, tak by som nepísal že tam boli ;) |