Obsah fóra bubenici.com
naklonenie rytmičaka
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 8:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja ho mam proste rovno - pouzivam casto rimshoty
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 3:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vcera som si ho skusil dat rovno a hrat rimshoty, ale nepacilo sa to ostatnym z kapely a mne tiez moc nie, takze ho mam zase mierne k sebe
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 9:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...nasmu gitaristovi sa to tiez nepacilo, ale ked vies, kedy ho zavalit, je to dobre...je logicke, ze v tichej pasazi nema zmysel hrat cez rantel plnou silou...ale dakedy to ma opodstatnenie, su ludia, ktori hraju prevazne cez rafek...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 12:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V tvrdsich styloch hram rimshot vzdy (a aj vo funky, pope atd sa bezproblemov uzivi), rimshot ma ovela vacsi attack ako uder do stredu blany, takze do tvrdej muziky je uplne vhodny. Gitaristov poslite do kelu, ze sa v tom nevyznaju... A rimshot sa da hrat aj tichsie, nemusis do toho vzdy rubat plnou silou...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 10:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nejde len o gitaristu, ale mne sa ten zvuk tiez moc nepacil, radsej budem buchat pekne do stredu blany
Návrat hore
Force
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zvuk rimshotu je pri kazdom rytmicaku inaksi - preto ja hram rimshoty lebo mi zvuk vyhovuje...
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Rob ako uznas za vhodne, ale mozes si byt isty, ze Dave Grohl aj ten co hra vo FooFighters to valia poradne cez rafik icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Force
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a ako to potom je z palickami? - lebo ja dost davam tvrde rimshoty a moc potom nevydrzia...rekord je mesiac...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Rob ako uznas za vhodne, ale mozes si byt isty, ze Dave Grohl aj ten co hra vo FooFighters to valia poradne cez rafik icon_cheesygrin.gif

:D:D to je pekne, ale hadam si vystacim aj bez toho :) a nie som si tak celkom isty ci hra Taylor Hawkins (bubenik z FF) rimshoty, ked aj ano tak nie moc casto..no a u Davea som to tiez nejak moc nepostrehol, ale mozno by stacilo pocuvat pozornejsie (tam si to totiz viem predstavit lepsie)
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Bistu, pocuvam The Best of You a teda nepripada mi to ako udery do stredu blany aj v Learn to Fly mi to zneje ako normalna supa cez rantel icon_evil.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 1:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak som sa mylil :)
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To nevadi...dolezite je, co sa tebe paci. Ked sa ti paci hranie bez rimshotu, a znie to vo vasej muzike dobre, tak je to v poriadku, ale urcite by som na tvojom mieste trenoval aj hranie rimshotu a mozno, ked sa naucis hrat ho vyrovnane (ono zo zaciatku to vacsine ludi znie barsjako, kazdy uder inac hlasno, s inou farbou a inym hlasitostnym pomerom atacku a sustainu), zacne sa ti pacit, alebo mozno v inej muzike, aku hras teraz, sa ti bude ziadat hrat rimshoty...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no mozno sa to naucim, ale teraz sa musim zaoberat inymi vecami, nakolko som stale vlastne zaciatocnik, tak treba trenovat hlavne rychlost a v mojom pripade aj prechody
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Rychlost? to je to najposlednejsie, navyse prichadza casom a sama od seba. Nemozes si sadnut za bicie a povedat si, teraz idem cvicit rychlost. To nema zmysel. Ak si zaciatocnik, zakladne rytmy, paradidle na rytmicak aj cez supravu... vsetko s metronomom atd...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 5:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tak... mudre slova uja dusana
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

s tou rychlostou je problem v tom ze hravame rychle punkove pesnicky a hravame ich pomalsie nez original
btw toto uz je dost off topic
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 22, 2008, 12:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Rychlost? to je to najposlednejsie, navyse prichadza casom a sama od seba. Nemozes si sadnut za bicie a povedat si, teraz idem cvicit rychlost. To nema zmysel. Ak si zaciatocnik, zakladne rytmy, paradidle na rytmicak aj cez supravu... vsetko s metronomom atd...
Tak tak a este by som pridal aj ostatne rudimenty, najprv v zakladnych tvaroch a potom skusat rozne variacie a taktiez aplikaciu na suprave.
Návrat hore
parky
Nováčik

Založený: 14 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 22, 2008, 12:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cavte ... mam taky problem ze moj rytmicak ma strasne silny a ostry zvuk co by ste mi na to poradili ... dakujem

Edit by Nightwolf_08 icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 22, 2008, 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nebolo by uplne zle keby si nam napisal co mas za rytmicak a aku blanu na nom...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 22, 2008, 2:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a nebolo by ani zle oprasit pravopis
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: