Obsah fóra bubenici.com
Jared Falk

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 18, 2008, 12:10 pm    Predmet: Jared Falk Odpovedať s citátom

Caute. Poznate tohto typka? Myslim, ze mozno aj hej niektorí, lebo ma par instruktaznych videi na www.freedrumlessons.com

co ma ale zaujalo viac je kapela Aida, kde hra so svojou sestrou (spev a klavir) a bratom (basa a spev). Je to hudba, co sa mi dost zapacila, davam do pozornosti :-), ale uporoznujem, ze je to maksia vec, takze jednosmerne zamerani clenovia fora co fakcia len na hardrockoch a metaloch to asi nemusia ani cekovat.

www.myspace.com/aidaband (nejake videa su aj na youtube)

na youtube je taktiez video kde hra jared falk solo alebo take cosi - http://youtube.com/watch?v=IMNVHVC2xl0
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 9:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

celkom dobry bubenik, dost presny, presne poznam ho z freedrum lessons.com
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 9:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ojooj. velmi tazke pozerat to youtube video. Velmi nemam rad ludi co sami seba uspokojuju tym, ze "ucia" ostatnych. Je velmi slaby. Strasne rozsypany, nema zaklad, nema spodok a istotu do ktorej by sa oprel. Udery su krcovite, bez pohybu, zabija si zvuk, ziadna energia, napad, nic.
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Ojooj. velmi tazke pozerat to youtube video. Velmi nemam rad ludi co sami seba uspokojuju tym, ze "ucia" ostatnych. Je velmi slaby. Strasne rozsypany, nema zaklad, nema spodok a istotu do ktorej by sa oprel. Udery su krcovite, bez pohybu, zabija si zvuk, ziadna energia, napad, nic.

:D:D:D:D
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 12:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na com sa smejes? Mam Ti vypisat vsetky chyby? Stihne ich na tie 3 minuty dost vela na jeden dlhy clanok. Ved si staci pozriet uvod na hi hat. Plecia taha po plafon, silny krc, lakte uplne stuhnute, dvojky strasne tlaci a v triolach sa strati hned 2 krat po sebe.
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nesmejem sa preto, ze by som si myslel, ze nemas pravdu. len je mi smiesne, ked v sekcii "bubenici" pribudne nejaky drummer, tak sa vzdy pustis do neho a malokto Ti je dobry..
inak, tie krcovite pohyby som si vsimol aj ja :) ale nepresnosti nie dako - sam nie som velmi presny.
a co sa tyka napaditosti, tak to je myslim dost subjektivne..mne sa to, co tam hra, paci.
hlavne som vsak tohto hraca sem dal preto, lebo sa mi paci ta jeho kapelka Aida...nie preto, ze by som ho nejak strasne zral...skor zerem kapelu (ale o chvilu budem obed).

btw. (a toto neber v zlom, len sa pytam), ked vytykas roznym hracom chyby trebars v solach, len ich tam pocujes a vidis, alebo by si to dokazal zahrat bez nich? fakt to nie je ziadny utok na Teba, len ma to skratka zaujima :) aby to nebolo take abstraktne, tak mozme pracovat konkretne s tymto jaredovym solom.

- ale tie chyby by si mohol vypisat, ak sa Ti chce a mas cas...celkom by ma to zaujimalo :)
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ok. Len ked je to fakt na povazenie, tak sa do bubenika obujem, ale nie preto, ze ja som lepsi, alebo len tak z rozmaru alebo blbej povahy, ale preto aby som naviedol na spravnejsiu cestu tych, co do toho vidia menej a ukazal ze aha, nie je to poloboh ale tuctovy seriovy polobubenik. Ak si vsimnes, o vela bubenikoch som napisal, ze su brutalni :)

Iste chyby ktore najdem (celkovo) by som "opravit" sam nedokazal, lebo ide o veci nad moje sily, ale v tomto videu sa jedna vacsinou jedna o skolacky elementarne zalezitosti ktore by som bez potiazi bez chyby zahrat vedel.

Co sa tyka chyb konkretne, budem sa im venovat mozno neskor ak sa mi bude chciet, lebo je tam roboty ako na kostole. Nemam na to velmi cas. Su tam celkove herne chyby a vela konkretnych chyb a neurekom nepresnosti, chyby vo forme a podobne...
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ok :)
pravdupovediac, nepamatam si, ze by si pisal o niekom, ze je brutalny, ale to neznamena, ze tomu neverim :)
a falka nepovazujem za nejakeho extremne dobreho bubenika, ale je daleko lepsi ako ja a celkom sa mi paci ako vysvetluje v tych videach instruktaznych, a hlavne sa mi paci Aida, rpeto som ho tu dal :)
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no znamy mi je z z lessons, ale neznasam toho debila a jeho americky prizvuk...........
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 6:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no prizvuk ma naozaj hrozny :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 22, 2008, 2:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

je to cisti deges
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 12:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to solo enbolo nic moc, ... die dojky a jednotky nema bohvieako nacvicene, ale aspon ma pekny zvuk, ... hlavne kopak a tomy, ... inac na drum lessons jak som pozeral tie alongy tak je tam dost rozsipany, napr http://www.freedrumlessons.com/drum-lessons/rock-drumming-play-along-1.php

chyby su tam aj skor, ale take prehliadnutelne, ale krasne pocut ako v 36 sekunde vyleti z tempa, po tych jednotkach co zahra na hi hat
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 1:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_lol.gif n hej no nevyslo ... a vobec sa mi nepaci ta pesnicka
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no mne by sa celkom pacilo keby som vedel hrat aspon takto... nehovorim ze to je vyborny bubenik, videl som ze tam urobil par chyb... prosto.. je dobry..( a dobry = 3).. fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 3:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mischo4077 napísal:
to solo enbolo nic moc, ... die dojky a jednotky nema bohvieako nacvicene, ale aspon ma pekny zvuk, ... hlavne kopak a tomy, ... inac na drum lessons jak som pozeral tie alongy tak je tam dost rozsipany, napr http://www.freedrumlessons.com/drum-lessons/rock-drumming-play-along-1.php

chyby su tam aj skor, ale take prehliadnutelne, ale krasne pocut ako v 36 sekunde vyleti z tempa, po tych jednotkach co zahra na hi hat

tam ale nehra Jared
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: