Obsah fóra bubenici.com
Pľuzgiere, otlaky, ...
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dänillo
Nováčik

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 10, 2008, 5:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som tiež mal problemi s pluzgiermi na ruke...atd.......ale nevem či to bolo preto že som chujne drzal paličky(asi ako nejaky drevorubač).....mno....pamätám že som raz docvičil po 4 hodinach...a cele krvavé ruky...mno..potom som začal použivat rukavičky...také biedne...(nie bubenícke)....ale v tych sa mi paličky šmýkali..tak som sa vysral na to....................mno..a po 4 mesiacoch..každodenného cvičenia...som mal take ruky..........už zvyknute.....mno.....a teraz v poho ......aj 6 hodin...a ani pľuzgier....nič....proste si zvyknu..ruky..........................................................................a to hlavné................NEDRŽAŤ PALIČKY KRČOVITO...dať im malu ,,slobodu"nech sa voľne pohybujú v rukách

Naposledy upravil Dänillo dňa marca 10, 2008, 10:59 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
frenzy
Prieskumník

Založený: 16 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 10, 2008, 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no je milión spôsobov ako držať paličký ale nie šetky sú správne. Bud sa človek uspokojí a povie že on hrá tak ako sa jemu hrá dobre a hrá tak dalej a robí si pluzgiere. Alebo to trochu naštuduje trochu sa s tým potrápi a naučí sa ich držať možno správnejšie , tak aby jeho úsilie bolo efektívnejšie...
každého osobná vec
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam prve pluzgiere od bubnovania..nie vsak od klasickeho, ale od bubnovania na hokeji icon_lol.gif shitny bubon so shitnou blanou (ktoru som musel rukou pritlmovat) a bubnoval som s ruckou od hajzloveho zvona na konci oblepenou lepiacou paskou icon_lol.gif icon_lol.gif paradne z toho boli ruka a paradne sa z toho robia otlaky :D ale stalo to za to icon_evil.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 10:25 pm    Predmet: Re: Pľuzgiere, otlaky, ... Odpovedať s citátom

ska-mo napísal:
icon_cheesygrin.gif často sa mi stáva poslednú dobu, že si hraním spravím na ukazovákoch pľuzgiere (dokopy mam 3 ) a všimnem si to až vtedy, keď už je zodratý a začne páliť icon_neutral.gif .....

aké riešenia na to máte vy? mám si oleukoplatovať prsty než začnem hrať? icon_lol.gif

mas tri pluzgiere ci tri ukazovaky?? icon_cheesygrin.gif

ale ne srandu si robim :) ... no ja som nemal uz daaavno taketo nieco, naposledy asi pred troma - styrmi rokmi po 8 hodinovom cviceniii ...

ale to bolo uz vazne vela, ... a dost z toho boleli prsteky , ...
dobre vediet ze JOJO tam o niecom takom hovori, ... totiz vobec nerozumiem co tam hovori, nema niekto preklad??? ucim sa len z toho co vidim, a myslim ze je to uzasna skola, ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 10:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som nemal polroka len prišla nedávno taká doba, kde sa mi robili a často...... teraz je to uz v porádku:D koža trošku zhrubla, stvrdla.
Návrat hore
Force
Prisťahovalec

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 11:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna je to v tom ze ked dlho hras,tak sa ruky niekomu zacnu potit - v tomto pripade aj mne...a ty ze sa potia ten pot koza nasiakne a potom je s toho pluzgier - lebo v pluzgieri predsa biva taka voda no ne?
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tkanivový mok, nie je to voda...
Návrat hore
Dzaaro
Usadlík

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2Mischo> Jojo vravi o tom, ze palicu treba pri controled stroke/ci tak dako to nazyva, neviem ci si to presne pamatam/ chytit az nad blanou (off the head) a nie v momente dopadu na blanu, pretoze potom jednak zadusis zvuk, a za druhe tvoja ruka dostane fest supu(musi absorbovat kineticku energiu palice)...a potom sa to prejavi tym, ze sa ti spravia otlaky a casto lames palice a trhas blany
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Force
Prisťahovalec

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 7:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
tkanivový mok, nie je to voda...
mo moze byit
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: