Obsah fóra bubenici.com
Predné blany na kopák

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Blany
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 11:16 am    Predmet: Predné blany na kopák Odpovedať s citátom

ľudia čo dávate alebo ako robite tie ,,podtlače,, na blany......su na to robené nejaké veľke nalepky na ktore sa može pisať atd..alebo to priamo na blanu pišete..atď
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ani nie ze podtlace ale skor to sa kupuju normalne predne blany s logom vyrobcu aspon tak si to ja mislim - este som o tom nepocul ze bi boli na to nejake nalepky a tak...
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Su firmy, ktore vyrabaju samolepky...ale neviem ci sa da aj po kuse a kolko to stoji...ak chces daky napis, radsej chod do hornbachu, tam predavaju take samolepiace folie a z toho si ten napis dako vyrez
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Force
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no asi moze bit aj taky sposob teda - ale to uz je otazka ako si na tom s kreslenim icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim ze typek chce skorej nalepku s vlastnym nametom nez s logom vyrobcu
myslim ze je jedno aka je to nalepka, ale mala by byt na priesvitnom podklade a nemala by byt pisana ciernym pismom..inac jedine co ma napada, su tlaciarne, tam by mohli aj nalepky robit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:18 am    Predmet: Re: Predné blany na kopák Odpovedať s citátom

Dänillo napísal:
ľudia čo dávate alebo ako robite tie ,,podtlače,, na blany......su na to robené nejaké veľke nalepky na ktore sa može pisať atd..alebo to priamo na blanu pišete..atď

Ak ta len toto trapi, tak ti zavidim....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 12:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Force, davaj trochu pozor na pravopis...ked vidim veci ako "mislim" a "moze bit" idu mi okulare prasknut! icon_eek.gif Vybrane slova si sa neucil? 2Dänillo> ak ti ide o logo vyrobcu, treba ist do obchodu, kde danu znacku predavaju a objednat si blanu z ich logom.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Force
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 7:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Force, davaj trochu pozor na pravopis...ked vidim veci ako "mislim" a "moze bit" idu mi okulare prasknut! icon_eek.gif Vybrane slova si sa neucil? 2Dänillo> ak ti ide o logo vyrobcu, treba ist do obchodu, kde danu znacku predavaju a objednat si blanu z ich logom.
jasne jasne uz na tom pracujem icon_exclaim.gif
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 10:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

v domacich potrebach alebo hoci kde v papiernictve predavaju lepiaci papier (jednu stranu stiahnes a tam je lepkava) formaty A4,takze kludne do domacej tlaciarne a potom to mozes vystrihnut.
Návrat hore
mufty
Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dá sa jednoducho kúpiť samolepiaca šablóna,na tlačiarni si tam vytlačíš čo chceš a vystrihneš nalepíš to na blanu a farbou na plasty alebo farbou bielou v spreji tam nanášaš farbu akú len chceš..necháš zaschnúť asi 12 hodín a odlepíš a máš originál blanu podľa svojich prestáv...ja to tak robím a s výsledkom som veľmi spokojný..ale nemám foťák a nemám to ako odfotiť.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mufty a nesmrdi ta farba?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mno ja som si tam chcel dat znak a meno kapely..chápete nie?tak som chcel vedieť že ako to vy máte.......vyrobcu tam nechcem
Návrat hore
FROST
Prisťahovalec

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem odkiaľ si, ale ak BA tak tu nájdeš tlačiarne, ktoré ti po dodaní podkladov takúto nálepku rozmeru napr. teda veľkého bubna urobia. Konkrétne som si takúto nálepku dával tlačiť v COPEXe (Ul. 29. Augusta). Keď im dodáš podklady vo vektorovej podobe (teda vaše logo vo vektoroch), sú schopní ti to vytlačiť na nálepku.

Je to veľmi dobré ak sa to logo skladá z viacerých častí, ktoré nechceš lepiť po jednom (napr. písmená) a ani by si to tak nalepiť nevedel. Takto je povrch narezaný podľa loga a po nalepení na blanu fóliu strhneš a ostane ti krásne logo. fi_lone_ranger.gif

Zlý vply na zvukové vlastnosti som nepozoroval ak by si sa pýtal.. icon_cool.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 10:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

Každá farba smrdí pretože sa z nej odparuje rozpúštadlo vďaka ktorému bola tekutá. Keď poriadne zaschne tak smrdieť prestane (väčšinou)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mufty
Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 21, 2008, 4:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

nesmrdí..ale treba ju nechať zaschnúť vonku niekde...ja som si tam spravil logo kapely na prednú blanu
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Blany Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: