| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1453 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 22, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf ty studujes nejake prirodne vedy, ze? (to nie len k tomu poslednemu prispevku, ale vo viacerych som si vsimol, ze mas k tomu blizko) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 10:24 am Predmet: |
|
|
| Študujem v Brne na VUT stavebné inžinierstvo aplikovaná matika, fyzika látok a konštrukcií atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
Založený: 14 Apr 2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Dobsina
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 12:42 pm Predmet: |
|
|
| aki je rozdiel medzi kovovim a drevenym snare |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 2:52 pm Predmet: |
|
|
| parky napísal: | | aki je rozdiel medzi kovovim a drevenym snare |
no predsa kovovy je kovovy a dreveny je dreveny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 153 Bydlisko: sever
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 3:01 pm Predmet: |
|
|
plechovy hrdzavie , ale samozrejme i vo zvuku......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
Založený: 14 Apr 2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Dobsina
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 3:52 pm Predmet: |
|
|
| moj ritmicak ma strasne silny zvuk oproti ostatnym bubnom .. as neprijemnyzvuk .. asi kupim druhy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 3:26 pm Predmet: |
|
|
| Je ťažko opisovať rozdiel medzi drevom a kovom. Zahraj si na niekolkých high end snaroch, kovových aj drevených a to ti dá jasnejšiu predstavu než pol stránka kecov |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: apríla 29, 2008, 9:53 am Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | | BJač napísal: | Tiez mam pocit z mojej skusobne,ze je tam troxu vlhko.Zakryvam si bubniky velkou plachtou a dufam ze im to pomoze.Zatial to funguje a nepada na ne prax  | Prax je celkom dolezita vec, ta robi bubennika ;) |
Sorry,pouizvam taku hlupost,ze davam namiesto ch, x to mam chorobu z icq mobile... Potom niektore veci vyzneju inak |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuga Prieskumník
Založený: 18 Aug 2007 Príspevky: 23
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 12:22 pm Predmet: |
|
|
| dano napísal: | ...urcite sa nemusis bat "zhrdzavenia" cinelov, to skor potom hardware, zavisi od jeho kvality a tym aj povrchovej upravy. Dalsia vec je drevo, resp. folia. Chlad nie je problem, pokial tam nemrzne, viacej vadi kolisanie teploty. A este k tej vlhkosti, pokial tam zrovna nie su plesne na stenach a nerastu kvaple , nemalo by to vadit. Sam si ale neviem vybavit, ako je to "stredne vlhko", toz to sa tazko radi. |
no co sa folie tyka, uz sa mi par rokov pomaly odliepa z kopaku, hardware tak isto pomaly zhrdzavel, tak mam novy, kvalitnejsi a je to zatial ok, ale preventivne ich prestriekam silikonovym olejom a poutieram, cinely mi vzdy praskali, ked som ich nehcal v skusobni, myslim, ze to skor kvoli chladu, takze uz ich vzdy poutieram a beriem domov, ale co sa bicich tyka, to vlhko sa na nich urcite odzrkadli, aspon ja mam pocit, ze ich mam tym vlhkom nasiaknute, tym padom nema vyznam, mat tam nove bicie, ale nejake stare, radsej do blan a cinelov by som vrazil prachy, preto mam stare pearly a ine nechcem, na co? aby sa aj tie znicili? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 4:56 pm Predmet: Zišla by sa rada :) |
|
|
cawte nwm kde to napisat ale tu mi to pasuje podla nadpisu
zacal som konecne hrat na bicie len mam taky mensi problem ako sa mam postupne naucit zakladne tony na bicich. samozrejme budem chodit ucitelovi ale aj tak by som chcel aspon sam sa nieco naucit.ja som najskor zacal spravne udierat po bicich nie ako daky barbar a momentalne sa podla metronomu ucim rytmus.ako ste zacinali vy?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kabur Prieskumník
Založený: 03 Apr 2008 Príspevky: 20
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 3:38 pm Predmet: Re: Zišla by sa rada :) |
|
|
| Karr napísal: | cawte nwm kde to napisat ale tu mi to pasuje podla nadpisu
zacal som konecne hrat na bicie len mam taky mensi problem ako sa mam postupne naucit zakladne tony na bicich. samozrejme budem chodit ucitelovi ale aj tak by som chcel aspon sam sa nieco naucit.ja som najskor zacal spravne udierat po bicich nie ako daky barbar a momentalne sa podla metronomu ucim rytmus.ako ste zacinali vy?? |
Čo sa týka témy, tak si si mohol založiť novú, vlastnú. Ja som začínal asi tiež takto...učil som sa na jednom elektrickom rytmičáku robiť trioly, dvojúdery, trojúdery, pararidle atď.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 6:34 pm Predmet: Re: Zišla by sa rada :) |
|
|
| Karr napísal: | cawte nwm kde to napisat ale tu mi to pasuje podla nadpisu
Prestuduj si toto forum cele odpredu odzadu a uvidis,ze ti bude zodpovedane ovela viac akoby si sa pytal
Ja som zacal tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: Máj 24, 2008, 9:03 pm Predmet: |
|
|
ma este cenu ist do ludovej skoly ked budem mat 18??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 704 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 9:08 pm Predmet: |
|
|
| podla mna sa to oplati ako svina. to je jedno, kolko mas rokov...ide o to, aby si sa zlepsoval ty, nie o to, aby si isiel potom na konzervu alebo tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1453 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 9:08 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Mal som amati v skúšobni kde bola 80% vlhkosť vzduchu a nič sa im za rok a pol nestalo... |
to si ich mal na plavarni?
| Karr napísal: | ma este cenu ist do ludovej skoly ked budem mat 18??  |
ked mas na to chuť a čas tak preco nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 6:04 am Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | | podla mna sa to oplati ako svina. to je jedno, kolko mas rokov...ide o to, aby si sa zlepsoval ty, nie o to, aby si isiel potom na konzervu alebo tak... | Na konzervu mozes ist aj ked budes mat 25 a su tam aj este starsi studenti, otazne je ci je na nieco dobre studovat na konzerve, ja som teraz skoncil a pokladam to za 6 rokov malo efektivneho studia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: Máj 25, 2008, 9:43 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Brndo napísal: | | podla mna sa to oplati ako svina. to je jedno, kolko mas rokov...ide o to, aby si sa zlepsoval ty, nie o to, aby si isiel potom na konzervu alebo tak... | Na konzervu mozes ist aj ked budes mat 25 a su tam aj este starsi studenti, otazne je ci je na nieco dobre studovat na konzerve, ja som teraz skoncil a pokladam to za 6 rokov malo efektivneho studia... |
dobre,povedzme ze tam ide co budu po mne chciet??teda ked dojde za tym ucitelom a ked tam pojdem znamena to ze budem mat vystupenia ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 201 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 9:56 am Predmet: |
|
|
ja som chodil do zusky rok, bez teorie a takych hovadin, proste som mal hodinu tyzdenne a co sa tyka rytmiky velmi mi to pomohlo, ale vseobecne co sa tyka nezavislosti koncatin tak to som musel zvladnut sam lebo na zuske to bolo hlavne o hre na rytmicak co je dobre pre zaciatocnika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: Máj 25, 2008, 9:57 am Predmet: |
|
|
| Python napísal: | ja som chodil do zusky rok, bez teorie a takych hovadin, proste som mal hodinu tyzdenne a co sa tyka rytmiky velmi mi to pomohlo, ale vseobecne co sa tyka nezavislosti koncatin tak to som musel zvladnut sam lebo na zuske to bolo hlavne o hre na rytmicak co je dobre pre zaciatocnika  |
heh a cez leto je tam zatvorene ze??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 201 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 10:05 am Predmet: |
|
|
obavam sa ze to tak bude
ale kazdopadne by bolo asi lepsie ak si najdes sukromneho ucitela...zacvakas ale podla mna lepsie ako zuska...tam je to mrte strata casu, rytmus si mozes zlepsovat aj sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|