Obsah fóra bubenici.com

Slovenská scéna
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 9:13 pm    Predmet: Dodo Sosoka Odpovedať s citátom

no pani, mam taky pocit ze ste vsetci nejak zabudlo na Doda Sosoka!
ci nebodaj jazz scena umiera vo vasich srdciach?? icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 10:35 pm    Predmet: Re: Dodo Sosoka Odpovedať s citátom

chladnepivko napísal:
no pani, mam taky pocit ze ste vsetci nejak zabudlo na Doda Sosoka!
ci nebodaj jazz scena umiera vo vasich srdciach?? icon_eek.gif
heh s dodom som mal dohodnute nejake stretnutia a akurat vtedy chudak ochorel... ,ja Likeujem jeho progres sposoby...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...o dodovi viem viac aky je to zamestnavatel nez aky je to bubenik, ale to sem samozrejme nepatri...ale netreba nanho zabudat icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 23, 2008, 12:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No mne sa pan Sosoka moc nepaci, mne pride ten jeho progres obcas samoucelny, z vyssie spominanych allround hracov sa mi najviac pacia pani Fratrik a Valihora, co sa toho jazzu tyka, za poslednu dobu som viac krat videl pana Solarika hrat standardy a v ramci takehoto hrania sa mi velmi paci. Jozka Banyaka som este nevidel hrat s kapelou /ak neratam orchester SND/, ale ked budem vediet o nejakom koncerte, urcite si ho pojdem pozret, lebo uz na skole bol vynikajuci, Dana Soltysa som videl raz v PH, to bolo tiez super. Z hard´n´heavy sceny by som odporucil Borisa Brnu /rock; ex Dorian Gray, momentalne v sluzbach J. Ledeckeho a Elanu icon_cheesygrin.gif , ale je to fakt dobry rockovy skopkar/, Lojza Hornika /punk, metal; momentalne hrajuci v skupinach Konflikt a Liquid Boogie Roll/ a Lacka Kovaca /ten hra vselico, mimo ineho je aj techno DJ; hra v skupinach Grexabat, Psycho a Lavagance, vynikajuci na dvojslapke, skvely showman/. No a za velke talenty povazujem: Davidka Hodeka /10rocny dabel/, Stana Kociova, Balinta Takacsa a Dusana Cernaka, aj ked toho som este nevidel hrat s kapelou, ale pamatam si ho zo skoly ako velmi nadaneho hraca, co potvrdzuje aj to, na akej skole momentalne studuje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 23, 2008, 8:22 pm    Predmet: energizer firestarter Odpovedať s citátom

lacko kovač niečo som od neho zaregistroval na you tube,ide s toho čo produkuje a hrá energia,a to ja rad,konečne niekto!!wauuuuuuu high voltage
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: