| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
gemer Nováčik

Založený: 30 Apr 2006 Príspevky: 41 Bydlisko: mam
|
Zaslal: Máj 7, 2006, 11:35 am Predmet: Fajne amati |
|
|
Takže ja mám amatky. Niesu to síce žiadne Tamy ale som s nimi celkom spokojný. Mám 22"BD, 14"SD, 12"TT, 13"TT, 15"FT, 16"FT. Oblepil som ich tapetou s motívom drevo a teraz su také fajne drevené. Činely mám Meinl Classics 14" CC, Meinl Classics 16" CC, Amati ride 20" , HH amati, Stagg China 12". Dvojšľapka Poverbeat, kladivka Pearl a kĺb Tama. Blany komplet Remo na snare Remo Ambasador Coated :). Paličky používam len Goodwood 5A.A este mam nejake vlastne zlepsovaky .... :D
Naposledy upravil gemer dňa novembra 21, 2007, 2:06 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 425 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 1:26 pm Predmet: |
|
|
To máš pravdu nie su to práve Tamy, pretože to sú Amati... :wink:
Inak.. u mna je to skoro rovnaké.. aj činely a hardware... :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Ruzomberock
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 4:03 pm Predmet: |
|
|
| Niesu to tamy ale mozu to byt TAMATY :lol: A tou tapetou aLa drevo som to mal oblepene aj ja. Vyzeralo to dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 4:36 pm Predmet: |
|
|
| ...a amatackemu zvuku to uz nemalo ako ublizit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Ruzomberock
|
Zaslal: Máj 10, 2006, 4:45 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | | ...a amatackemu zvuku to uz nemalo ako ublizit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
...pravdu mas... :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|