| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 11:03 pm Predmet: |
|
|
| Co sa tyka hrania v panelaku aj o pol noci , moc s tym nesuhlasim ( asi jednine ak mate sietky ) mam doma sice uplne lacne Mileniumky ... ale asi by ma tiez nepotesilo keby niekto o polnoci zacal klepat snicle , lebo asi take to je hlucne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1061 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 11:06 pm Predmet: |
|
|
:Dked si predstavim jak niekto o pol noci naklepava snicle tak sa musim smiat:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 1:39 pm Predmet: |
|
|
mne sa elektricke bicie tiez moc nevidia...no raz som mal moznost hrat koncert na takych tych original elektrickych bicich "z 85teho", normalne klasicke 6-uholnikove pady ci ako sa tomu nadava, strasne som sa smial ake to vydavalo zvuky a najvacsi lol na tom bol ze nemohli zniet dva zvuky naraz bo uz to bolo dodrbane takze som hral ako uplny vol
no skusenost to bola rozhodne zaujimava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majlo124
Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: júna 14, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| Neviete kde by sa dali zohnať elektrické bicie a nejak lacno? |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Prisťahovalec
Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 61 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: júna 14, 2008, 11:19 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | No ja by som odporucal cvicit co najviac na akusticke bicie, pokial taka moznost je, pretoze tvorba tonu sa podla mna celkom na elektrickych zmaknut neda, ale elektricke by som urcite ako alternativny set bral, hlavne kvoli moznostiam: hrat so sadami zvukov, ktore neimituju akusticke bicie a cvicit aj v noci a v panelaku /koordinacia atd sa na tom da cvicit bezproblemov/. A velmi zaujimava musi byt aj kombinacia akustickej a elektrickej supravy. |
hentak to má spravené Rob Bourdon z Linkin Park. Má normál akustické...a ma tam aj myslím že nejaké 3 pady. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|