| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 9:16 pm Predmet: |
|
|
| Dänillo napísal: | | ako už spominali predomnou ludia...je dobre chodiť na hudobku-ZUŠ....ale aj tak najlepšie je mať nejakého kamaráta bubeníka.........bo on ta za chvílu naučí viac ako za týžden celá ZUŠ...a zase druhá vec..zaleži aký je ten učiteľ v ZUŠ....................no a dobre je youtube...tam si natukáš názov pesničky..a pridáš drum cover...a môžeš pozreť ako iný bubnuju tu pesničku....daju sa tam najsť aj celkom v pohode veci..mno |
mas trocha pravdu - ja mam ucitela jazzmana ktory hrava so Seredskym dixielandom mozno to niekto poznate, a fakt je to super ucitel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 9:19 pm Predmet: |
|
|
| alebo blitzkrieg bop, ale tam hra s otvorenou hi-hat a sem-tam tam hodi crash |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Usadlík

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 7:26 am Predmet: |
|
|
| Dänillo napísal: | | ako už spominali predomnou ludia...je dobre chodiť na hudobku-ZUŠ....ale aj tak najlepšie je mať nejakého kamaráta bubeníka.........bo on ta za chvílu naučí viac ako za týžden celá ZUŠ...a zase druhá vec..zaleži aký je ten učiteľ v ZUŠ....................no a dobre je youtube...tam si natukáš názov pesničky..a pridáš drum cover...a môžeš pozreť ako iný bubnuju tu pesničku....daju sa tam najsť aj celkom v pohode veci..mno |
A uplne najlepsie je ak to mas 2 v 1. Cize profi bubenik, kt. uci na ZUS-ke. Ja to tak mam a hodiny su super. Zo zaciatku trocha techniky ale zas nie vela, potom nejaky ten groovik. Alebo ak s niecim pridem ako napr. vcera, ked som povedal, ze idem zachvilu nahravat do studia song, tak mi pekne vysvetlil ako to v studiu chodi, zahral som si pekne s clickom atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 10:09 am Predmet: |
|
|
základný rytmus je dosť hraný aj v pesničkách od Kabátu.. .. len bubeník tam má dva kopáky a v songu Corrida som počul prvýkrát hrať ho dvojkopákové rytmy, resp. hral tam osmičky.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Nováčik
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 49
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 1:03 pm Predmet: talent |
|
|
urcite
Naposledy upravil jansk dňa septembra 26, 2008, 10:36 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 469 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 1:39 pm Predmet: Re: talent |
|
|
| jansk napísal: | | pokial mas talent a chut to ti staci... kasli na zusky a podobne hovadiny... mna napriklad nikto nikdy neucil a zijem . radsej ako tu bolo povedane poriadne pocuvaj rozmyslaj vymyslaj ... metronom je tiez dobry a ides na to | to si mu dobr krepotinu poradil |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 2:01 pm Predmet: |
|
|
keď sa učíš sám, dokážeš sa naučiť ale naberieš aj nejake tie zlozvyky... najlepšie j e keď ťa učí niekto s praxou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|