Obsah fóra bubenici.com

Zaklady na bicie
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dänillo napísal:
ako už spominali predomnou ludia...je dobre chodiť na hudobku-ZUŠ....ale aj tak najlepšie je mať nejakého kamaráta bubeníka.........bo on ta za chvílu naučí viac ako za týžden celá ZUŠ...a zase druhá vec..zaleži aký je ten učiteľ v ZUŠ....................no a dobre je youtube...tam si natukáš názov pesničky..a pridáš drum cover...a môžeš pozreť ako iný bubnuju tu pesničku....daju sa tam najsť aj celkom v pohode veci..mno

mas trocha pravdu - ja mam ucitela jazzmana ktory hrava so Seredskym dixielandom mozno to niekto poznate, a fakt je to super ucitel
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 9:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

alebo blitzkrieg bop, ale tam hra s otvorenou hi-hat a sem-tam tam hodi crash
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 7:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dänillo napísal:
ako už spominali predomnou ludia...je dobre chodiť na hudobku-ZUŠ....ale aj tak najlepšie je mať nejakého kamaráta bubeníka.........bo on ta za chvílu naučí viac ako za týžden celá ZUŠ...a zase druhá vec..zaleži aký je ten učiteľ v ZUŠ....................no a dobre je youtube...tam si natukáš názov pesničky..a pridáš drum cover...a môžeš pozreť ako iný bubnuju tu pesničku....daju sa tam najsť aj celkom v pohode veci..mno

A uplne najlepsie je ak to mas 2 v 1. Cize profi bubenik, kt. uci na ZUS-ke. Ja to tak mam a hodiny su super. Zo zaciatku trocha techniky ale zas nie vela, potom nejaky ten groovik. Alebo ak s niecim pridem ako napr. vcera, ked som povedal, ze idem zachvilu nahravat do studia song, tak mi pekne vysvetlil ako to v studiu chodi, zahral som si pekne s clickom atd.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 10:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

základný rytmus je dosť hraný aj v pesničkách od Kabátu.. icon_cool.gif .. len bubeník tam má dva kopáky a v songu Corrida som počul prvýkrát hrať ho dvojkopákové rytmy, resp. hral tam osmičky..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 1:03 pm    Predmet: talent Odpovedať s citátom

urcite

Naposledy upravil jansk dňa septembra 26, 2008, 10:36 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 1:39 pm    Predmet: Re: talent Odpovedať s citátom

jansk napísal:
pokial mas talent a chut to ti staci... kasli na zusky a podobne hovadiny... mna napriklad nikto nikdy neucil a zijem . radsej ako tu bolo povedane poriadne pocuvaj rozmyslaj vymyslaj ... metronom je tiez dobry a ides na to
to si mu dobr krepotinu poradil
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

keď sa učíš sám, dokážeš sa naučiť ale naberieš aj nejake tie zlozvyky... najlepšie j e keď ťa učí niekto s praxou. icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: