Obsah fóra bubenici.com
Aká stolička?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 13, 2008, 7:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam staru z kulturneho domu fi_lone_ranger.gif , je hrdzava, ale tak preglejka je v pohode na sedenie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 14, 2008, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla STN (slovenska technicka norma) by malo byt sedadlo sedacieho nabytku vo vyske okolo 45 cm nad zemou.To by malo byt vhodne pre celkovu stavbu tela.
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 23, 2008, 11:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ľudia ja mám tiež problém zo stoličkou....čo myslíte ako by mala byť vysoko........aspoň približne...mala by byť zarovno s výškou kopaku..alebo nie??......viem že mi poviete ,že záleži ako som zvyknutý..ale ide o to že sa mi zdá že som príliš vysoko..a zase keď si dám nižšie stoličku..tak niekedy nechtiac strelím na obruč rytmičáku........ako to máte všetko vysoko (kopák, rytmičak stoličku..atď).....................
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 12:07 am    Predmet: Re: Aká stolička? Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Dnes som definitívne zhodil všetky moje problémy s dvojšlapkou na stoličku a preto sa pýtam, aká stolička sa vám osvedčila.
V momente keď musím obe nohy zdvihnúť sa musím aj zakloniť aby som sa nezvalil na snare.
Tak teda akú?

aby nestála menej ako 3 litre, v opačnom prípade sa pod tebou rozpadne a budes plakat, ze je nepohodlna! Rozhodne sa neboj investície. Bude rozumná každopádne.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 9:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dänillo napísal:
ľudia ja mám tiež problém zo stoličkou....čo myslíte ako by mala byť vysoko........aspoň približne...mala by byť zarovno s výškou kopaku..alebo nie??......viem že mi poviete ,že záleži ako som zvyknutý..ale ide o to že sa mi zdá že som príliš vysoko..a zase keď si dám nižšie stoličku..tak niekedy nechtiac strelím na obruč rytmičáku........ako to máte všetko vysoko (kopák, rytmičak stoličku..atď).....................

Ja sedim tiez dost vysoko /mam dlhe nohy a nechcem si kopat kolenami do laktov icon_cheesygrin.gif/ a ked si pozres napr. nejake video Mike Portnoya, tak on tiez sedi fest vysoko...podla mna je dobre sediet v takej vyske, aby si mal stehna aspon rovnobezne s podlahou, pripadne, aby nohy trosicku vyseli smerom dolu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 10:15 am    Predmet: Re: Aká stolička? Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Dnes som definitívne zhodil všetky moje problémy s dvojšlapkou na stoličku a preto sa pýtam, aká stolička sa vám osvedčila.
V momente keď musím obe nohy zdvihnúť sa musím aj zakloniť aby som sa nezvalil na snare.
Tak teda akú?

aby nestála menej ako 3 litre, v opačnom prípade sa pod tebou rozpadne a budes plakat, ze je nepohodlna! Rozhodne sa neboj investície. Bude rozumná každopádne.

Na takú investíciu momentálne nemám prostriedky, ale ak b si velmi chcel tak ja taký dar príjmem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 11:25 am    Predmet: Re: Aká stolička? Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Apocalyptico napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Tak teda akú?

Na takú investíciu momentálne nemám prostriedky, ale ak b si velmi chcel tak ja taký dar príjmem

tak aspon 2500, alebo pockaj radsej kym si nasetrís.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

O to sa neboj, tak blbý zas nie som
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Dänillo napísal:

Ja sedim tiez dost vysoko /mam dlhe nohy a nechcem si kopat kolenami do laktov icon_cheesygrin.gif/ a ked si pozres napr. nejake video Mike Portnoya, tak on tiez sedi fest vysoko...podla mna je dobre sediet v takej vyske, aby si mal stehna aspon rovnobezne s podlahou, pripadne, aby nohy trosicku vyseli smerom dolu.

no tak to ja som vôbec nemal stehná rovnobežne spodlahou...to vôbec nehrozi....heh...musim to skusiť..
Návrat hore
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 25, 2008, 10:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja pouzivam prerobenu kancelarsku stolicku - zatial mi vyhovuje lebo nemam na novu icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 26, 2008, 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Bude ti vyhovovat do chvíle kým si sadneš na nejakú poriadnu stoličku
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 26, 2008, 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja mam tiez len kancelarsku stolicku, je bez operadla, kolieska oblepene lepiacou paskou aby nejazdila...jednoducho na stolicku uz nezostali peniaze a tuto nam nechali v skusobni chalani z predchadzajucej kapely co tam bola...ale najblizsia investicia (okrem stojana na ride) bude do stolicky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 28, 2008, 10:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
O to sa neboj, tak blbý zas nie som

o, vobec sa nebojím, predstav si! A klaniam sa pred vašou autoritou, pán moderátor...
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 7:53 am    Predmet: Stolicka Odpovedať s citátom

Minuly tyzden som si objednal Tama HT430 - First Chair

Teraz mam nejaku inu Tama stolicku - nejaku lacnejsiu - ale kozenka sa zacala trhat na nej tak som sa rozhodol ... icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
ivulolo
Prieskumník

Založený: 07 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 14, 2008, 1:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

chlapciska moji, strasne prachy davate za stolicky. Zda sa mi, ze je to moc predrazene. Ja mam robenu na kolene (nie celkom na kolene) a vysla ma do 800,- Sk. Staci len trocha zrucnosti a zopar kamosov. Material tak do 550, ostatne bolo na nejake tie pivecka.
Co sa tyka kovovej konstrukcie, tak to urcite nie je nieco prevratne na pohlad, ale plni funkciu. Robil som ju spolu s fotrom, nic narocne. Da sa nastavovat vyska po 2,5 cm krokoch, toci sa o 360 a da sa nastavovat roztiaznost nôh - stabilita.
Co sa tyka sedaka, z obrazkov som odkopiroval Tamu HT730, kamos - calunnik poradil a aj ju ocalunil. Trocha umelej kozenky, vytvarovaného 10 cm molitánu, kus drevenej dosky v tvare sedaka a zopar srobov na uchytenie k otocnej kovovej casti.

Neskor pofotim a ukazem.
Návrat hore
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 14, 2008, 2:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lenže zasa ber ohlad na to, že nemá každý kamaráta čaluníka ako ty...
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 14, 2008, 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ivulolo napísal:
chlapciska moji, strasne prachy davate za stolicky. Zda sa mi, ze je to moc predrazene. Ja mam robenu na kolene (nie celkom na kolene) a vysla ma do 800,- Sk. Staci len trocha zrucnosti a zopar kamosov. Material tak do 550, ostatne bolo na nejake tie pivecka.
Co sa tyka kovovej konstrukcie, tak to urcite nie je nieco prevratne na pohlad, ale plni funkciu. Robil som ju spolu s fotrom, nic narocne. Da sa nastavovat vyska po 2,5 cm krokoch, toci sa o 360 a da sa nastavovat roztiaznost nôh - stabilita.
Co sa tyka sedaka, z obrazkov som odkopiroval Tamu HT730, kamos - calunnik poradil a aj ju ocalunil. Trocha umelej kozenky, vytvarovaného 10 cm molitánu, kus drevenej dosky v tvare sedaka a zopar srobov na uchytenie k otocnej kovovej casti.

Neskor pofotim a ukazem.

dam ti liter a urob mi taku istu :)
Návrat hore
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 14, 2008, 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v muzikerskom bazariku som videl stolicky pod liter .. jedna tam bola tusim za 500 SK, pretoze bola z dakej vyradenej sady ci co .. tak asi rozpredali po kuskoch sadu za lacno. to len tak mimochodom .. pripomina mi to ze by som tam mal zavolat , lebo tiez sa mi uz nepaci hrat na kancelarskej :D
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 9:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Bubonix napísal:
v muzikerskom bazariku som videl stolicky pod liter .. jedna tam bola tusim za 500 SK, pretoze bola z dakej vyradenej sady ci co .. tak asi rozpredali po kuskoch sadu za lacno. to len tak mimochodom .. pripomina mi to ze by som tam mal zavolat , lebo tiez sa mi uz nepaci hrat na kancelarskej :D
avsak pozor! )) lacne stolicky niesu od kancelarskych vobec lepsie...)) viem co hovorim...))
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

z kancelarskych boli rit :D tu zas ja viem o com hovorim :D myslim ze normalne bubenicke stolicky (aj ked lacne) budu mäkkšie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: