| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 137 Bydlisko: sever
|
Zaslal: februára 13, 2008, 7:23 pm Predmet: |
|
|
ja mam staru z kulturneho domu , je hrdzava, ale tak preglejka je v pohode na sedenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 14, 2008, 8:27 pm Predmet: |
|
|
| podla STN (slovenska technicka norma) by malo byt sedadlo sedacieho nabytku vo vyske okolo 45 cm nad zemou.To by malo byt vhodne pre celkovu stavbu tela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 122 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 11:33 pm Predmet: |
|
|
| ľudia ja mám tiež problém zo stoličkou....čo myslíte ako by mala byť vysoko........aspoň približne...mala by byť zarovno s výškou kopaku..alebo nie??......viem že mi poviete ,že záleži ako som zvyknutý..ale ide o to že sa mi zdá že som príliš vysoko..a zase keď si dám nižšie stoličku..tak niekedy nechtiac strelím na obruč rytmičáku........ako to máte všetko vysoko (kopák, rytmičak stoličku..atď)..................... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Apocalyptico Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008 Príspevky: 79
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 12:07 am Predmet: Re: Aká stolička? |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Dnes som definitívne zhodil všetky moje problémy s dvojšlapkou na stoličku a preto sa pýtam, aká stolička sa vám osvedčila.
V momente keď musím obe nohy zdvihnúť sa musím aj zakloniť aby som sa nezvalil na snare.
Tak teda akú? |
aby nestála menej ako 3 litre, v opačnom prípade sa pod tebou rozpadne a budes plakat, ze je nepohodlna! Rozhodne sa neboj investície. Bude rozumná každopádne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 316 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 9:34 am Predmet: |
|
|
| Dänillo napísal: | | ľudia ja mám tiež problém zo stoličkou....čo myslíte ako by mala byť vysoko........aspoň približne...mala by byť zarovno s výškou kopaku..alebo nie??......viem že mi poviete ,že záleži ako som zvyknutý..ale ide o to že sa mi zdá že som príliš vysoko..a zase keď si dám nižšie stoličku..tak niekedy nechtiac strelím na obruč rytmičáku........ako to máte všetko vysoko (kopák, rytmičak stoličku..atď)..................... |
Ja sedim tiez dost vysoko /mam dlhe nohy a nechcem si kopat kolenami do laktov / a ked si pozres napr. nejake video Mike Portnoya, tak on tiez sedi fest vysoko...podla mna je dobre sediet v takej vyske, aby si mal stehna aspon rovnobezne s podlahou, pripadne, aby nohy trosicku vyseli smerom dolu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 10:15 am Predmet: Re: Aká stolička? |
|
|
| Apocalyptico napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | Dnes som definitívne zhodil všetky moje problémy s dvojšlapkou na stoličku a preto sa pýtam, aká stolička sa vám osvedčila.
V momente keď musím obe nohy zdvihnúť sa musím aj zakloniť aby som sa nezvalil na snare.
Tak teda akú? |
aby nestála menej ako 3 litre, v opačnom prípade sa pod tebou rozpadne a budes plakat, ze je nepohodlna! Rozhodne sa neboj investície. Bude rozumná každopádne. |
Na takú investíciu momentálne nemám prostriedky, ale ak b si velmi chcel tak ja taký dar príjmem |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 24, 2008, 11:25 am Predmet: Re: Aká stolička? |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Apocalyptico napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | Dnes som definitívne zhodil všetky moje problémy s dvojšlapkou na stoličku a preto sa pýtam, aká stolička sa vám osvedčila.
Tak teda akú? |
Na takú investíciu momentálne nemám prostriedky, ale ak b si velmi chcel tak ja taký dar príjmem |
tak aspon 2500, alebo pockaj radsej kym si nasetrís. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 24, 2008, 11:41 am Predmet: |
|
|
| O to sa neboj, tak blbý zas nie som |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 122 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 4:04 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Dänillo napísal: | | ľudia ja mám tiež problém zo stoličkou....čo myslíte ako by mala byť vysoko........aspoň približne...mala by byť zarovno s výškou kopaku..alebo nie??......viem že mi poviete ,že záleži ako som zvyknutý..ale ide o to že sa mi zdá že som príliš vysoko..a zase keď si dám nižšie stoličku..tak niekedy nechtiac strelím na obruč rytmičáku........ako to máte všetko vysoko (kopák, rytmičak stoličku..atď)..................... |
Ja sedim tiez dost vysoko /mam dlhe nohy a nechcem si kopat kolenami do laktov / a ked si pozres napr. nejake video Mike Portnoya, tak on tiez sedi fest vysoko...podla mna je dobre sediet v takej vyske, aby si mal stehna aspon rovnobezne s podlahou, pripadne, aby nohy trosicku vyseli smerom dolu. |
no tak to ja som vôbec nemal stehná rovnobežne spodlahou...to vôbec nehrozi....heh...musim to skusiť.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 101
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 10:48 pm Predmet: |
|
|
ja pouzivam prerobenu kancelarsku stolicku - zatial mi vyhovuje lebo nemam na novu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 26, 2008, 9:40 am Predmet: |
|
|
| Bude ti vyhovovat do chvíle kým si sadneš na nejakú poriadnu stoličku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 1:27 pm Predmet: |
|
|
| no ja mam tiez len kancelarsku stolicku, je bez operadla, kolieska oblepene lepiacou paskou aby nejazdila...jednoducho na stolicku uz nezostali peniaze a tuto nam nechali v skusobni chalani z predchadzajucej kapely co tam bola...ale najblizsia investicia (okrem stojana na ride) bude do stolicky |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 28, 2008, 10:49 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | O to sa neboj, tak blbý zas nie som |
o, vobec sa nebojím, predstav si! A klaniam sa pred vašou autoritou, pán moderátor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 157 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 29, 2008, 7:53 am Predmet: Stolicka |
|
|
Minuly tyzden som si objednal Tama HT430 - First Chair
Teraz mam nejaku inu Tama stolicku - nejaku lacnejsiu - ale kozenka sa zacala trhat na nej tak som sa rozhodol ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivulolo Prieskumník
Založený: 07 Máj 2008 Príspevky: 7 Bydlisko: Jacovce
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 1:44 am Predmet: |
|
|
chlapciska moji, strasne prachy davate za stolicky. Zda sa mi, ze je to moc predrazene. Ja mam robenu na kolene (nie celkom na kolene) a vysla ma do 800,- Sk. Staci len trocha zrucnosti a zopar kamosov. Material tak do 550, ostatne bolo na nejake tie pivecka.
Co sa tyka kovovej konstrukcie, tak to urcite nie je nieco prevratne na pohlad, ale plni funkciu. Robil som ju spolu s fotrom, nic narocne. Da sa nastavovat vyska po 2,5 cm krokoch, toci sa o 360 a da sa nastavovat roztiaznost nôh - stabilita.
Co sa tyka sedaka, z obrazkov som odkopiroval Tamu HT730, kamos - calunnik poradil a aj ju ocalunil. Trocha umelej kozenky, vytvarovaného 10 cm molitánu, kus drevenej dosky v tvare sedaka a zopar srobov na uchytenie k otocnej kovovej casti.
Neskor pofotim a ukazem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 101
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 2:43 pm Predmet: |
|
|
| lenže zasa ber ohlad na to, že nemá každý kamaráta čaluníka ako ty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 689 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 3:18 pm Predmet: |
|
|
| ivulolo napísal: | chlapciska moji, strasne prachy davate za stolicky. Zda sa mi, ze je to moc predrazene. Ja mam robenu na kolene (nie celkom na kolene) a vysla ma do 800,- Sk. Staci len trocha zrucnosti a zopar kamosov. Material tak do 550, ostatne bolo na nejake tie pivecka.
Co sa tyka kovovej konstrukcie, tak to urcite nie je nieco prevratne na pohlad, ale plni funkciu. Robil som ju spolu s fotrom, nic narocne. Da sa nastavovat vyska po 2,5 cm krokoch, toci sa o 360 a da sa nastavovat roztiaznost nôh - stabilita.
Co sa tyka sedaka, z obrazkov som odkopiroval Tamu HT730, kamos - calunnik poradil a aj ju ocalunil. Trocha umelej kozenky, vytvarovaného 10 cm molitánu, kus drevenej dosky v tvare sedaka a zopar srobov na uchytenie k otocnej kovovej casti.
Neskor pofotim a ukazem. |
dam ti liter a urob mi taku istu :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 64 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 10:15 pm Predmet: |
|
|
| v muzikerskom bazariku som videl stolicky pod liter .. jedna tam bola tusim za 500 SK, pretoze bola z dakej vyradenej sady ci co .. tak asi rozpredali po kuskoch sadu za lacno. to len tak mimochodom .. pripomina mi to ze by som tam mal zavolat , lebo tiez sa mi uz nepaci hrat na kancelarskej :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 9:56 am Predmet: |
|
|
| Bubonix napísal: | | v muzikerskom bazariku som videl stolicky pod liter .. jedna tam bola tusim za 500 SK, pretoze bola z dakej vyradenej sady ci co .. tak asi rozpredali po kuskoch sadu za lacno. to len tak mimochodom .. pripomina mi to ze by som tam mal zavolat , lebo tiez sa mi uz nepaci hrat na kancelarskej :D | avsak pozor! )) lacne stolicky niesu od kancelarskych vobec lepsie...)) viem co hovorim...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 3:52 pm Predmet: |
|
|
| z kancelarskych boli rit :D tu zas ja viem o com hovorim :D myslim ze normalne bubenicke stolicky (aj ked lacne) budu mäkkšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|