| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1115
|
Zaslal: februára 26, 2008, 11:49 pm Predmet: Jarné Bratislavské jazzové dni |
|
|
Podľa novej koncepcie sa budú BJD konať aj v apríli. V rámci toho budeme hrať v zostave Marián Čekovský (keys), Henry Tóth (guit) a moja maličkosť v týchto mestách:
11.4. Žilina (Holiday Inn)
12.4. Košice (Infinity Aréna)
13.4. Bratislava (PKO)
Viac info na www.bjd.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 276 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 26, 2008, 11:53 pm Predmet: |
|
|
| hmmm nevies ci sa daco taketo nebude konat aj v NZ lebo doteraz vzdy bol NZ jazzfest pocas BJD tak mi napadlo ze ci aj teraz daco nebude...akosi som nenasiel nic na nete |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1115
|
Zaslal: februára 27, 2008, 12:14 am Predmet: |
|
|
| Netuším.. Pozri na webovky jazzákov, ak tam nieje nič, tak asi NZ vypustili...čo je podľa mňa škoda!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 90 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 8, 2008, 10:59 pm Predmet: |
|
|
| no do ZA by som šiel mrknúť ako vám to ide...Majo Čekovský to je perfektný hudobník..samozrejme aj ty a Henry Tóth. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 206 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:05 pm Predmet: |
|
|
takze lupeny uz mam davnejsie kupene a teraz uz len cakam na piatok =) ...odporucam vsetkym...nie len jazzmanom (ja nim nie som... )
EF  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 134 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:19 pm Predmet: |
|
|
| nemá možnosť tam íst, takže by som to rád videl niekde na videu... bolo by to možné??? :D diik |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 896 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:22 pm Predmet: otázočka |
|
|
| pravdepodobne sa tejto udalosti nezúčastním,ale určite to bude zaujímave snáď stv odvysiela záznam z koncertu,alebo to nebude len jednorázová záležitosť a toto trio bude spolupracovať a koncertovať aj naďalej? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Usadlík

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 3:04 pm Predmet: |
|
|
Este som sa ani poriadne nevyspal (kedze to koncilo dnes cca o 01:30) a musim povedat ze to bol riadny "narez".
Ako prve zacalo nase skvele trio Cekovsky-Toth-Fratrik. Aj ked nedostali vela casu, velmi milo ma prekvapili. Vynikajuce vystupenie, super chlapci!
Potom prisla Lygia Campos, trochu typickeho brazilskeho latino jazzu, ktory velmi nemusim ale vykon vsetkych muzikantov nadpriemerny.
Tretim na rade bolo zoskupenie Peter Lipa st. (spev), Ruggero Robin (gitara), Mino Cinelu (bicie, perkusie), Martin Gaspar (basa), Peter Lipa ml. (klavesy) a Michal Zacek (trubka). Vysoko kvalitny jazz, sice som Lipu este ani raz nevidel live, no vcera ma dojali. Zahranicni muzikanti to vypiekli tak ako sa to ma, Gaspar tiez nezaostaval svojim mini slap solom. Takisto super.
No a po asi 1,5 hodinovej pauze (prestavovanie podia a dlhe nazvucovanie sa) prisla hlavna hviezda vecera-Rhonda Smith. Na nu som sa velmi tesil a moje dlhe cakanie sa teda vyplatilo. Spolu s kapelou tvorenou z ciernych muzikantov zahrali poriadne R´n´B. Bubenik so skevlym groovom (velmi pripominajuci Aarona Spearsa), 2 klavesakovia, ktorych sola nemali chybu, takisto aj "funky" gitarista a siesty clen (basa/klavesy) ukazali, ze aj cierni sa hudbe rozumeju a bezpochyby to bolo najlepsie vystupenie vecera.
Co dodat na zaver. Skvele, premakane vystupenie, so super obsadenim. Tesim sa na oktober na dalsi rocnik. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 657 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 6:16 pm Predmet: |
|
|
tak čierny hudobníci sa hudbe ku..a rozumejú...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 6:23 pm Predmet: |
|
|
| ja som tam bohuzial nebol, ... mam co lutovat, a tak som sa na to vystupko tesil, ... no nemal som sa ako dostat do KE :( .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 12:14 am Predmet: |
|
|
| momentalne ide na STV2 zaznam z BJD 2006 |
|