| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Apocalyptico Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008 Príspevky: 79
|
Zaslal: apríla 19, 2008, 12:45 pm Predmet: Re: tomkovi |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Podla mna celkom slusne, neviem co sa apocalypticovi nepacilo na spevakovi, podla mna mu to ide aj farbu hlasu ma dobru aj dobre vyzera na podiu. Obcas mu to uletelo co sa tyka ladenia, ale v ramci live hrania to nebolo take spatne. V seek n destroy su trochu rozladene gitary, ale sak to sa na koncerte stava. No a trochu to plava, na par miestach to strati slapavost, ale inac moj nazor> slusne zahrate. |
No, Dzaaro ty to vidis aj tak troska ruzovo. Obycajné pozérstvo, mne to v takejto forme nemoze byt sympaticke. Obzvlast ked ide o Metallicu, priam sa mi to uz hnusi - tak casto to uz bolo takymto sposobom"ozivene." Clovek si povie, to uz nic ine nevedia vymisliet? Tomo sam povedal, ze caka aj kritiku - aj ked to bola len fráza, ale povedal to. Tak teda co chces? Nemusis sa ich zastávat, je to moj názor a nezmenim ho kvoli tebe.[/color]
Naposledy upravil Apocalyptico dňa apríla 27, 2008, 10:52 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 3:12 pm Predmet: |
|
|
| bol to koncert ktory poriadala fakulta multimedialnych komunikacii, tak sme mali moznost nahrat dve pesnicky (museli sme hrat len metlu, lebo nas zavolali ako metallica revival). tak som rad ze to je dobra kvalita, aj pozerstvo to je, heh, no a :D budem sa smiat na tom o dvadsat rokov. chlapi hudba je zabava a kazdy ma svoj styl ako si to vychutnat. agonia si vypocula uz vela kritiky, tak ja som v pohode.je to uz na kapele ako sa stavia k tomu . ako vravim ja uz s nimi nehram, teraz sa venujem stuuudiam, heh :) takze tak, zabavicka, pohodicka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 316 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 3:29 pm Predmet: |
|
|
| 2Apocalyptico: V pohode, ja nehodnotim na zaklade nejakych fanusikovskych zboznych predsudkov k Metallice, len na zaklade mojho dojmu z videneho a pocuteho. Nikoho nezastavam, pisem svoj nazor a neocakavam, ze zmenis ten svoj. Z hudobneho hladiska to bolo na standardnej urovni mladych slovenskych kapiel. A ked poza nie je prehnana, v ramci rockovej performance je uplne v poriadku. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:21 pm Predmet: poza je lacná vec |
|
|
| Dzaaro napísal: | | 2Apocalyptico: A ked poza nie je prehnana, v ramci rockovej performance je uplne v poriadku. |
Más pravdu, lenže v tomto prípade išlo len o pozu. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:49 pm Predmet: kill´em all |
|
|
| tomo napísal: | | bol to koncert ktory poriadala fakulta multimedialnych komunikacii, tak sme mali moznost nahrat dve pesnicky (museli sme hrat len metlu, lebo nas zavolali ako metallica revival). tak som rad ze to je dobra kvalita, aj pozerstvo to je, heh, no a :D budem sa smiat na tom o dvadsat rokov. chlapi hudba je zabava a kazdy ma svoj styl ako si to vychutnat. agonia si vypocula uz vela kritiky, tak ja som v pohode.je to uz na kapele ako sa stavia k tomu . ako vravim ja uz s nimi nehram, teraz sa venujem stuuudiam, heh :) takze tak, zabavicka, pohodicka... |
ale tam si predsa hral aj ty, na hudbu más ploché názory, áno aj o tom to je, ale neni to to najpodstatnejšie. Ide o to, že by to mohlo byť celkom dobré(co sa teba týka), lenže práve tá tvoja poza to dok.rvila! Tak smej sa radšej na tom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuga Prieskumník
Založený: 18 Aug 2007 Príspevky: 23
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 11:30 pm Predmet: Re: dead man |
|
|
| animal666palermo napísal: | | viacej ludi na pódiu ako pod pódiom,neviem aj či to nieje tak problém alebo na škodu tieto revivalove kapely,môj názor je že súci muzikanti a bavia sa alebo lepšie povedané strácajú čas prehrávaním skladieb niekoho iného,to bola vždy doména starších pánov a nie mladých čo majú tvoriť vlastne skladby a tvoriť domácu scénu,asi sa tu nikomu nechce patriť pod takzvanú garážovú scénu,mam dojem ako keby v dnešnej dobe to bolo tak,buď s toho mam niečo,,prachy slávu,, alebo to nerobím.je to fajn si zahrať nejaké prevzaté ale ked idem na slovensku na kapelu tak stále smoke on the water alebo tie jazzové štandardy no proste nuda nič nove,keby sa tu radšej tvorilo však o tom to je či zlé alebo dobre len ku predu!!!!!!! |
svata pravda, trafil si klinec po hlavicke, jedna prevzata staci, mozno viac, na zohratie, ale len pre cvicenie v skusobni |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 28, 2008, 1:54 pm Predmet: Re: dead man |
|
|
| fuga napísal: |
svata pravda, trafil si klinec po hlavicke, jedna prevzata staci, mozno viac, na zohratie, ale len pre cvicenie v skusobni |
konečne normálny zdravý názor! |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: apríla 29, 2008, 10:08 am Predmet: |
|
|
| chlapci su odbornici na hudbu no okay :)) musite si uvedomit ze robit hudbu na slovensku je hobby nie praca pri ktorej zarobis kopec prachov (to sa podarilo iba hrstke). ak sa to niekomu podari tak mu len zagratulujem a drzim palce slovenskym hudobnikom. Ja som to osobne vzdal, cvicim teraz na intraku a studujem. bol to tazky krok ale rozhodol som sa, a nelutujem. a ja som si vzdy uzival koncerty, tak newiem co sa vam nezda (?) |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 234 Bydlisko: Nitra...
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 3:49 pm Predmet: |
|
|
| tomo napísal: | | chlapci su odbornici na hudbu no okay :)) musite si uvedomit ze robit hudbu na slovensku je hobby nie praca pri ktorej zarobis kopec prachov (to sa podarilo iba hrstke). ak sa to niekomu podari tak mu len zagratulujem a drzim palce slovenskym hudobnikom. Ja som to osobne vzdal, cvicim teraz na intraku a studujem. bol to tazky krok ale rozhodol som sa, a nelutujem. a ja som si vzdy uzival koncerty, tak newiem co sa vam nezda (?) |
zabubnoval si to skvele... je rozdiel bubnovať v skúšobni a rozdiel na koncerte... tam hrá rolu aj adrenalín, tréma a kopec iných faktorov...
mne sa to páčilo a určite aj Lacko Ulrich z Metallici by súhlasil. Koncert nie je o tom aby si to 100%-tne odbúchal, ale aby sa zabavila aj kapela aj ľudia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 301 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 6:59 pm Predmet: |
|
|
| mirco napísal: | http://www.youtube.com/watch?v=kTvuBN836lY
toto je video asi spred roka a pol..mal som este tamam swingstar...ale je to pekne :-)) |
aladin je totalne po p*ci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|