Obsah fóra bubenici.com

Pomoc pri vybere bicich!
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 11:33 am    Predmet: Re: bonham Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
Mikoz napísal:
Caute.Co hovorite na bicie mapex vx?Viete o niecom lepsom v tejto cenovej kategorii?
ludwig accent

Tak to is nie som isty
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:08 pm    Predmet: wolf 3 Odpovedať s citátom

a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie..
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:25 pm    Predmet: Re: wolf 3 Odpovedať s citátom

a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie..

no oboch som hral (VX - ahoj bambus icon_cheesygrin.gif i Accent cs)...neporovnaval by som to...VX su bicie a Accent ako si spravne spomenul su take "detske" nieco...takze nie moc vyrovnany suboj icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...jj, len keby na tych vx neboli pieskove blany a este tak tupo nizko naladene, co? icon_lol.gif
...este chvilku prezijem a uz pojdem do g2, cestne pionierske icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 2:32 pm    Predmet: sound Odpovedať s citátom

čo je to G2???? icon_idea.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zeby evans? icon_idea.gif
Návrat hore
FROST
Nováčik

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 10:01 pm    Predmet: Re: wolf 3 Odpovedať s citátom

satano napísal:

no oboch som hral (VX - ahoj bambus icon_cheesygrin.gif i Accent cs)...neporovnaval by som to...VX su bicie a Accent ako si spravne spomenul su take "detske" nieco...takze nie moc vyrovnany suboj icon_lol.gif

No teda. Fascinuje ma ako viete rýchlo odsúdiť nejaké bicie, najmä preto, že sú vám zrejme nesympatické. Skúste byť pri tej kritike aspoň trošku konkrétnejší, hm? fi_lone_ranger.gif Každé bicie vedia znieť slušne v prípade, že sú schopne naladené a zároveň sa na ne hrá niečo a takým spôsobom, ktorý sa k nim hodí.
Možno len dodám, je to už síce pár rokov dozadu icon_cheesygrin.gif , ale videl som v Bratislave Doda Šošoku hrať na Accentoch (vypýtal si na ne Remo Fiberskiny) a fičal. A to tak a s takým zvukom, že by si niektorí možno aj cvrkli do nohavičiek! icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 10:48 pm    Predmet: ss Odpovedať s citátom

pravda je že to nieje o bicích ale o technike skúsenostiach vedomostiach a o tom s tu píše fakticky málo o tom naj dôležitejšom,bicie su viacmenej nepodstatné,ale je dobré ked už,vybrat čo najlepšie
Návrat hore
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 7:19 am    Predmet: Re: wolf 3 Odpovedať s citátom

FROST napísal:
satano napísal:

No teda. Fascinuje ma ako viete rýchlo odsúdiť nejaké bicie, najmä preto, že sú vám zrejme nesympatické. Skúste byť pri tej kritike aspoň trošku konkrétnejší, hm? fi_lone_ranger.gif Každé bicie vedia znieť slušne v prípade, že sú schopne naladené a zároveň sa na ne hrá niečo a takým spôsobom, ktorý sa k nim hodí.
Možno len dodám, je to už síce pár rokov dozadu icon_cheesygrin.gif , ale videl som v Bratislave Doda Šošoku hrať na Accentoch (vypýtal si na ne Remo Fiberskiny) a fičal. A to tak a s takým zvukom, že by si niektorí možno aj cvrkli do nohavičiek! icon_mrgreen.gif

mno takze...par dni som teraz aj ja na ne fical (accent)...nastastie obdobie ficania na nich je za mnu...a preto to moje hodnotenie...je to brane globalne...bicie accent+HW...cize moje konstatovanie je opodstatnene...a ver tomu, ze nie kazde "bicie" vedia zniet slusne...a to by si mali pamatat hlavne ti, ktori sa bez vsetkeho vrhnu na nepoznane...ale tak kazdeho nazor...kazdy pocuje to svoje...ja som len bral v porovnanie suboj VX vs Accent...vitaz jednoznacne vx...tot mvoj nazor...
Návrat hore
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 7:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
...jj, len keby na tych vx neboli pieskove blany a este tak tupo nizko naladene, co? icon_lol.gif
...este chvilku prezijem a uz pojdem do g2, cestne pionierske icon_lol.gif

aaaaaa...mudre synku mudre icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ...neboj dame tomu nejaky tooooooon...ja zaobstaram ten ton a ty to pifko(á) icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...dobre Tatino, spravime jako si povedal, len si musis potom sofera vybavit icon_lol.gif neboj nist, pifko obstaram:)
...a k teme: combo cs som skusal v trencine v hudobninach, asi neboli naladene a mali iba prevozky, ale aj tak to bolo podstatne horsie jako mapex vx, barsaj nenaladene a s prevozkami...
Návrat hore
Mikoz
Prieskumník

Založený: 05 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 9:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a viete mi nieco poradit v oblasti cinelov??do 10 tisic
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 26, 2008, 4:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ma niekto skusenosti s tymto: http://www.mshop.sk/index.php?target=products&product_id=2048
Pytam sa na skusenosti, ide mi hlavne o vydrz hardwaru. Mam kamosa co silou mocou trva na novych bicich a Sonory 507 co som mu odporucal sa mu uz zdaju drahe, ono 4 tis. rozdiel nie je mala suma...ja viem ze tieto Basixy nebudu ziadny zazrak, iba chcem vediet ci na tom niekto hra ci hral...dik.
...pripadne ak je niekto mudrejsi a vygooglovanejsi, aky je rozdiel medzi tymto a classicplus?
Návrat hore
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 26, 2008, 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pri Classicplus by mal byť HW série 600 a nové blany REMO ( neviem aký typ ). O ďalších rozdieloch neviem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
parky
Nováčik

Založený: 14 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 9:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

pozna niekto znacku dimavery????
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 8:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no lenze ja som si ich us kopil asi pred dvoma mesiacmi .. nemam s nimi ziadny problem len som chcel nieco o nich vediet.. som ich kupil za 13000 su stare 1 rok
Návrat hore
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 1:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

parky napísal:
no lenze ja som si ich us kopil asi pred dvoma mesiacmi .. nemam s nimi ziadny problem len som chcel nieco o nich vediet.. som ich kupil za 13000 su stare 1 rok

do prcic a ja somar som pustil za 13t yamahy...co su bubny...och a ono sa za tu cenu predavaju taketo . . . . . . . . icon_evil.gif
nuz trh je s*ina icon_lol.gif
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no 14 snare 12 13 tom 16 kotol 22 BD .. stojany 1 tovny 1 sibenica, hait stojan a na ritmicak .. ale inak oni su v perfektnom stave..
Návrat hore
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

parky napísal:
no 14 snare 12 13 tom 16 kotol 22 BD .. stojany 1 tovny 1 sibenica, hait stojan a na ritmicak .. ale inak oni su v perfektnom stave..

ved ano...vyzerat to moze nadherne...ale bicie su trochen o niecom inom...zda sa, ze na tomto fore sa najde dost jedincov, ktori to neregistrovali z X prispevkov...kua mat tak tu moc a zakazat dovazat tieto hracky icon_lol.gif (snad sa ozajstne hracky na mna nenahnevali) icon_rolleyes.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 4

Prejdi na: