| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
parky Nováčik
Založený: 14 Apr 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: Dobsina
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 1:29 pm Predmet: |
|
|
| nemislel som ako konkretne tak ze su pekne ze niesu poskrabane abo tak .. ale ja som mislel ze maju dobri zvuk a ze nevizeraju bit neake sroty |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Prisťahovalec

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 1:43 pm Predmet: |
|
|
| parky napísal: | | nemislel som ako konkretne tak ze su pekne ze niesu poskrabane abo tak .. ale ja som mislel ze maju dobri zvuk a ze nevizeraju bit neake sroty |
a uz si hral aj nejakych inych bicich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 110
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 2:44 pm Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | parky napísal: | | nemislel som ako konkretne tak ze su pekne ze niesu poskrabane abo tak .. ale ja som mislel ze maju dobri zvuk a ze nevizeraju bit neake sroty |
a uz si hral aj nejakych inych bicich  |
...a uz si hral na tych parkyho?...nechcem sa zastavat tychto bicich, ale narozdiel od nrg, milenium a stagg, sa tak casto v inzeratoch na predaj neobjavuju... a poznam chlapika co hra cca 15 rokov na bicie a kupil si tuto znacku...nepoznam ich, ale nemam proste odvahu tvrdit ze je to nejaky uplny shit...chcelo by to zopar reakcii od ludi co na nich naozaj niekedy hrali...nie iba poculi o nich...
v tomto topicu je to asi od veci, ale napr. podla muzikusu cinely od muzikusu nie su uplna katastrofa... http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Dimavery-cinely-v-jistych-ohledech-s-nadstandardnim-zvukem~04~cerven~2006/
...tak to mozno nie je ani v pripade bicich...
...a parky, nemozes sem nahodou dat nejake foto? |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Prisťahovalec

|
Zaslal: Máj 1, 2008, 8:42 am Predmet: |
|
|
veru hod sem nejake foto...tiez by ma zaujimala seria, ktoru mas...bo bavit sa o tej 505 serii je zas uplne o niecom inom (kde sa suma pohybuje kolo 30t)...ostatok dost za nou pokulhava...a konkretne na parkyho som nehral ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:48 am Predmet: |
|
|
| no hej hral som na inich haral som na amati tama(80tis. zostava to je nieco paradne) a sonor a este na yamaha ... a tu je to foto |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:53 am Predmet: |
|
|
| parky napísal: | | no hej hral som na inich haral som na amati tama(80tis. zostava to je nieco paradne) a sonor a este na yamaha ... a tu je to foto |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1415 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 11:41 am Predmet: |
|
|
...pockaj, z tej amati tama som daky zmateny , resp. z toho cisla 80 tis. to fakt je ta na tej fotke??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2244 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 12:43 pm Predmet: |
|
|
| lol. Asi má ako tlmenie v kopáku nacpaných 60 000. To by potom cenou odpovedalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 7:01 pm Predmet: |
|
|
nie preboha cosi .. to su tie moje dimavery len maju rezonancnu blanu tama tie tami to su ine kafe ale nemam foto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 1:19 am Predmet: |
|
|
| Už na holderoch a mušliach mi bolo jasne že to tamy nie su... ale mať 60 000 ako tlmenie kopáka by tiež nebolo zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 8:51 am Predmet: |
|
|
no myslim ze tie peniaze by som inak vyuzil nez by sim ich mal napchat do kopaka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 10:50 am Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | ...pockaj, z tej amati tama som daky zmateny , resp. z toho cisla 80 tis. to fakt je ta na tej fotke??? | to nieje amati tama to som tam myslel rozdelene ako hral som na amati a tama |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 10:52 am Predmet: |
|
|
| Preboha ta prosim, s slove "myslim" sa po M pise Y. Kto ma stale prepisovat tvoje "mislim" |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 398
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 11:32 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie | ...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
a k tym Accentom: Poculi ste niekto Ludwigi accenty so spominanymi G2 coated?? ,hardware je fakt nahovno, lenze ja som hral na Mapex proM a ten hardwer je rovnako nahovno... , mozno o trochu menej nahovno )) ,ale stale nahovno. Zvuk proM bol s Remo emperor clear tusim , mrte vyhrate blany to boli , ale znelo to velmi grckovo , kopak mal POwerstroke a bol najlepsi... , z nich , ale aj tak blivajz.... no neviem VX to teda vyskusam ked sa k nim dostanem.... proM je vyssia rada ako VX nie ?? pamatam sa ze s proM som plakal od smutku. mal som ovela vacsie ocakavania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Prisťahovalec

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 11:40 am Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie | ...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
a k tym Accentom: Poculi ste niekto Ludwigi accenty so spominanymi G2 coated?? ,hardware je fakt nahovno, lenze ja som hral na Mapex proM a ten hardwer je rovnako nahovno... , mozno o trochu menej nahovno )) ,ale stale nahovno. Zvuk proM bol s Remo emperor clear tusim , mrte vyhrate blany to boli , ale znelo to velmi grckovo , kopak mal POwerstroke a bol najlepsi... , z nich , ale aj tak blivajz.... no neviem VX to teda vyskusam ked sa k nim dostanem.... proM je vyssia rada ako VX nie ?? pamatam sa ze s proM som plakal od smutku. mal som ovela vacsie ocakavania. |
no co uz..nist tedak...skoda slov aspon som sa dobre pobavil 
Naposledy upravil satano dňa Máj 2, 2008, 11:44 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Prisťahovalec
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 81
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 11:41 am Predmet: |
|
|
| moje SONOR 507 za 11000 s evans blanami a mas po probleme :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 4:04 pm Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | MrMetronome napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie | ...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
no co uz..nist tedak...skoda slov aspon som sa dobre pobavil  |
no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 882 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 5:19 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo... |
keby boli pearl masters alebo yamaha recording custom rozbite na kasu tak by tiez asi nejak dobre nehrali |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 6:02 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | MrMetronome napísal: | | no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo... |
keby boli pearl masters alebo yamaha recording custom rozbite na kasu tak by tiez asi nejak dobre nehrali | dovolim si oponovat , hral som na starsie mastersy rozbite na vacsiu kasu a hrali excelentne... a este si myslim, ze sa v hocijakom molekularnom skupenstve nedaju porovnavat rec.customy a mastersy s proM a podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 882 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 6:07 pm Predmet: |
|
|
| tak to zalezi uz aj od toho co si predstavujes pod "rozbite na kasu" :) |
|