Obsah fóra bubenici.com
Pomoc pri vybere bicich!
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
parky
Nováčik

Založený: 14 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nemislel som ako konkretne tak ze su pekne ze niesu poskrabane abo tak .. ale ja som mislel ze maju dobri zvuk a ze nevizeraju bit neake sroty
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
satano
Prisťahovalec

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

parky napísal:
nemislel som ako konkretne tak ze su pekne ze niesu poskrabane abo tak .. ale ja som mislel ze maju dobri zvuk a ze nevizeraju bit neake sroty

a uz si hral aj nejakych inych bicich icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 2:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

satano napísal:
parky napísal:

a uz si hral aj nejakych inych bicich icon_question.gif

...a uz si hral na tych parkyho?...nechcem sa zastavat tychto bicich, ale narozdiel od nrg, milenium a stagg, sa tak casto v inzeratoch na predaj neobjavuju... a poznam chlapika co hra cca 15 rokov na bicie a kupil si tuto znacku...nepoznam ich, ale nemam proste odvahu tvrdit ze je to nejaky uplny shit...chcelo by to zopar reakcii od ludi co na nich naozaj niekedy hrali...nie iba poculi o nich... icon_neutral.gif
v tomto topicu je to asi od veci, ale napr. podla muzikusu cinely od muzikusu nie su uplna katastrofa... http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Dimavery-cinely-v-jistych-ohledech-s-nadstandardnim-zvukem~04~cerven~2006/

...tak to mozno nie je ani v pripade bicich... fi_lone_ranger.gif
...a parky, nemozes sem nahodou dat nejake foto?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
satano
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

veru hod sem nejake foto...tiez by ma zaujimala seria, ktoru mas...bo bavit sa o tej 505 serii je zas uplne o niecom inom (kde sa suma pohybuje kolo 30t)...ostatok dost za nou pokulhava...a konkretne na parkyho som nehral icon_cool.gif ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 9:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no hej hral som na inich haral som na amati tama(80tis. zostava to je nieco paradne) a sonor a este na yamaha ... a tu je to foto
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

parky napísal:
no hej hral som na inich haral som na amati tama(80tis. zostava to je nieco paradne) a sonor a este na yamaha ... a tu je to foto
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...pockaj, z tej amati tama som daky zmateny icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif, resp. z toho cisla 80 tis. to fakt je ta na tej fotke???
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 12:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lol. Asi má ako tlmenie v kopáku nacpaných 60 000. To by potom cenou odpovedalo
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 7:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie preboha cosi .. to su tie moje dimavery len maju rezonancnu blanu tama icon_lol.gif tie tami to su ine kafe ale nemam foto
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 1:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Už na holderoch a mušliach mi bolo jasne že to tamy nie su... ale mať 60 000 ako tlmenie kopáka by tiež nebolo zle
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 8:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no myslim ze tie peniaze by som inak vyuzil nez by sim ich mal napchat do kopaka fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
parky
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 10:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
...pockaj, z tej amati tama som daky zmateny icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif, resp. z toho cisla 80 tis. to fakt je ta na tej fotke???
to nieje amati tama to som tam myslel rozdelene ako hral som na amati a tama
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 10:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Preboha ta prosim, s slove "myslim" sa po M pise Y. Kto ma stale prepisovat tvoje "mislim"
Návrat hore
MrMetronome
Šialenec

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie
...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
a k tym Accentom: Poculi ste niekto Ludwigi accenty so spominanymi G2 coated?? ,hardware je fakt nahovno, lenze ja som hral na Mapex proM a ten hardwer je rovnako nahovno... , mozno o trochu menej nahovno )) ,ale stale nahovno. Zvuk proM bol s Remo emperor clear tusim , mrte vyhrate blany to boli , ale znelo to velmi grckovo , kopak mal POwerstroke a bol najlepsi... , z nich , ale aj tak blivajz.... no neviem VX to teda vyskusam ked sa k nim dostanem.... proM je vyssia rada ako VX nie ?? pamatam sa ze s proM som plakal od smutku. mal som ovela vacsie ocakavania.
Návrat hore
satano
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie
...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
a k tym Accentom: Poculi ste niekto Ludwigi accenty so spominanymi G2 coated?? ,hardware je fakt nahovno, lenze ja som hral na Mapex proM a ten hardwer je rovnako nahovno... , mozno o trochu menej nahovno )) ,ale stale nahovno. Zvuk proM bol s Remo emperor clear tusim , mrte vyhrate blany to boli , ale znelo to velmi grckovo , kopak mal POwerstroke a bol najlepsi... , z nich , ale aj tak blivajz.... no neviem VX to teda vyskusam ked sa k nim dostanem.... proM je vyssia rada ako VX nie ?? pamatam sa ze s proM som plakal od smutku. mal som ovela vacsie ocakavania.

no co uz..nist tedak...skoda slov icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif aspon som sa dobre pobavil icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Naposledy upravil satano dňa Máj 2, 2008, 11:44 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
zarny1
Prisťahovalec

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

moje SONOR 507 za 11000 s evans blanami a mas po probleme :)
Návrat hore
MrMetronome
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

satano napísal:
MrMetronome napísal:
Nightwolf_08 napísal:

no co uz..nist tedak...skoda slov icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif aspon som sa dobre pobavil icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo...
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo...

keby boli pearl masters alebo yamaha recording custom rozbite na kasu tak by tiez asi nejak dobre nehrali
Návrat hore
MrMetronome
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 6:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
MrMetronome napísal:

keby boli pearl masters alebo yamaha recording custom rozbite na kasu tak by tiez asi nejak dobre nehrali
dovolim si oponovat , hral som na starsie mastersy rozbite na vacsiu kasu a hrali excelentne... a este si myslim, ze sa v hocijakom molekularnom skupenstve nedaju porovnavat rec.customy a mastersy s proM a podobne.
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 6:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to zalezi uz aj od toho co si predstavujes pod "rozbite na kasu" :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 4

Prejdi na: