Obsah fóra bubenici.com

Pomoc pri vybere bicich!
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 3, 2008, 7:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
satano napísal:
MrMetronome napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie
...ano a po lete ti predam Stage Custom za 15 s brezovym Gretsch snareom ))) teda nie Tebe Nightwolf...)))
a k tym Accentom: Poculi ste niekto Ludwigi accenty so spominanymi G2 coated?? ,hardware je fakt nahovno, lenze ja som hral na Mapex proM a ten hardwer je rovnako nahovno... , mozno o trochu menej nahovno )) ,ale stale nahovno. Zvuk proM bol s Remo emperor clear tusim , mrte vyhrate blany to boli , ale znelo to velmi grckovo , kopak mal POwerstroke a bol najlepsi... , z nich , ale aj tak blivajz.... no neviem VX to teda vyskusam ked sa k nim dostanem.... proM je vyssia rada ako VX nie ?? pamatam sa ze s proM som plakal od smutku. mal som ovela vacsie ocakavania.

no co uz..nist tedak...skoda slov icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif aspon som sa dobre pobavil icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

no mrzi ma to ze moje dojmy sa nezhoduju s dojmami niekoho ineho , ale to uz co by si chcel od cloveka... tie bicie boli naozaj rozbite maju ich na festivale kazdy rok a su uz dost na kasu... a zvuk bol uplne onicomny + nie dobry.... , naozaj nie dobry... , to uz som zjemnil ako sa len dalo...

aaaale...mrziet ta to nemusiiii icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ...kazdy mame svoje pocity...ja mam proM (su moje icon_cool.gif , takze ziadne radodajky urcene viacerim "uchylakom" na odbavenie icon_lol.gif )...uz teraz hraju icon_exclaim.gif a to su tam zatial prevozky...netvrdim, ze su to najlepsie bicie...hold tebou spomenute su ine kafe voci nim a proM su ine kafe voci napr. accentom...a to my nevyhovoris za ziadnu cenu...to len na margo toho, ked uz si ich tu spomenul icon_lol.gif icon_cheesygrin.gif icon_lol.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: Máj 3, 2008, 10:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a tu som si spomenul , ze bicie na ktore som nadaval minuly tyzden v sobotu boli tiez ProM...,nozicka kopaku sa vyvracala na druhu stranu, t-holdery strasne kmasali a uvolnovali sa... zvuk , nove 50th anniversary Remo blany coated kopak EQ2 a bol fakt nemastny-neslany... , boli podladene, nic moc sound... , fakt proM niesu bicie premna... ,mam ine poziadavky na sadu. Samozrejme nic proti kohokolvek vkusu./btw mali peknu povrchovku./
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 3, 2008, 12:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
a tu som si spomenul , ze bicie na ktore som nadaval minuly tyzden v sobotu boli tiez ProM...,nozicka kopaku sa vyvracala na druhu stranu, t-holdery strasne kmasali a uvolnovali sa... zvuk , nove 50th anniversary Remo blany coated kopak EQ2 a bol fakt nemastny-neslany... , boli podladene, nic moc sound... , fakt proM niesu bicie premna... ,mam ine poziadavky na sadu. Samozrejme nic proti kohokolvek vkusu./btw mali peknu povrchovku./

presne tak...bicie proM nie su pre teba icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 1:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...ja som teda este Tvoje nepocul (to je riadna ostuda uz), ale neverim, ze to za tie prachy nehra...zeby sa tu sirila poplasna sprava icon_question.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Mort
Prieskumník

Založený: 10 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 13, 2008, 12:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nazdar Bamboss!Potreboval by som ohodnotiť dabl-šľapku Mapex JNSP 7500.Mám záujem o jej kúpu z Muzikera/možno cez mr.Satana:)/ len si nie som istý či vziať práve túto alebo radšej Sonoru.Iron Cobra bola vždycky môj ideál a bol by som za ňu ochotný zaplatiť aj vyššiu sumu ale vraj je to dosti tvrdá šľapka.Ja potrebujem niečo na čom sa nenarobím a zároveň niečo pevné a precízne vypracované.Nechcem kúpiť niečo čo sa mi za pol roka rozpadne..Čo si ty osobne myslíš že aká šľapka by bola pre mňa tá pravá?Myslíš že by som si mal každú najprv vyskúšať?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 4

Prejdi na: