| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
milan hlinka
Založený: 24 Mar 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Bratislava,Nove mesto nad vahom
|
Zaslal: marca 29, 2008, 1:46 pm Predmet: |
|
|
| Mirco,mas pravdu, ale potrebujes mat hraciu blanu povolenu na minimum. Nie kazdy to ma rad a nie kazdy vie na tom hrat.pomoze aj dreveny alebo plastovy beater. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2686 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 30, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
| jj, ale pod ten treba dať fallam slam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1257 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 30, 2008, 1:00 am Predmet: |
|
|
| ked chcem mlask musim mat dieru alebo nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 30, 2008, 1:47 pm Predmet: |
|
|
...a aspon taku jako ma lars
...aby ti ten mlask mohol zvukar mikrofonom spravit:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 206 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: Máj 3, 2008, 11:10 pm Predmet: |
|
|
| Niekde sa tu písalo, že na mlask treba mať dobré drevo, mám Tamy Swingstary, uderovu blanu REMO Controlled Sound, rezonančnú pôvodnú TAMA s dierou, a kladivko mám SONOR-ácke, dal by sa dosiahnuť aký taký mlask? Prosím, nepíšte mi, že si mám kúpiť iný kopák. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 10:55 am Predmet: |
|
|
| sadni si k tomu a hraj sa s tym povol blanu odskusaj pritiahni a ked sa ti to bude zdat dost mlaskave a bude sa ti to pacit tak to tak nechaj tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 278 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 12:51 pm Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | sadni si k tomu a hraj sa s tym povol blanu odskusaj pritiahni a ked sa ti to bude zdat dost mlaskave a bude sa ti to pacit tak to tak nechaj tak |
proste sa s tým hraj, skúšaj zvuky, natiahnutia blán a uvidíš ;-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 1:05 pm Predmet: |
|
|
| evans emad |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 137 Bydlisko: sever
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 1:51 pm Predmet: |
|
|
| ja mam povolenu blanu troška,, dnuka mam nejake tlmenie z latky-nahadzane trička a prestieradlo zo stola :-DD.....a da sa to, aj agresivita aj aj aj aj,........pritom nemam ani znackovu blanu, ale take daco ako prepravnu......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Nováčik
Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 5:17 pm Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | | Niekde sa tu písalo, že na mlask treba mať dobré drevo, mám Tamy Swingstary, uderovu blanu REMO Controlled Sound, rezonančnú pôvodnú TAMA s dierou, a kladivko mám SONOR-ácke, dal by sa dosiahnuť aký taký mlask? Prosím, nepíšte mi, že si mám kúpiť iný kopák. |
Ale musíš mať aj dobrú a na to vhodnú úderovú blanu.Controlled Sound je dobra akurat na taky hlasity "bonhamovský" sound a z toho basy určite nedostaneš ani násilím :)Ja by som ti poradil kúpiť si REMO PinStripe Ebony a poriadne ten kopák vytlmiť aspoň do polovice nejakými normálnymi dekami.Blanu nemusíš ani tak nízko ladiť lebo je dosť hrubá.+podla konkretneho zvuku mozes skusit nalepit ten FalamSlam ked sa ti to nebude zdat...drzim palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 105 Bydlisko: Trencin
|
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Nováčik
Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 12:07 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs&feature=related tento zvuk kopaku sa mi paci.ako si myslite ze ho ma naladeni?chcel by som priblizne taky isty moc sa nevyznam ci je mlaskavy ci nie ale skor mi pripada taky blatovy |
To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: Máj 24, 2008, 12:20 pm Predmet: |
|
|
| PAISTE2002 napísal: | | Karr napísal: | http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs&feature=related tento zvuk kopaku sa mi paci.ako si myslite ze ho ma naladeni?chcel by som priblizne taky isty moc sa nevyznam ci je mlaskavy ci nie ale skor mi pripada taky blatovy |
To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč...  |
uff vidim ze sa mam ece vela ucit musim mat "feeling":D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 278 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 12:26 pm Predmet: |
|
|
To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč... [/quote]
toto je veľmi krásny príspevok, je to tak naozaj, zažil som, keď mal chalanisko kopákovú blanu tak naladenú, že mne do ucha to znelo ako krabica od topánok, ale von išiel pekný zvuk, pretože zvukár si ho mohol do istej miery upraviť, čož sa mu presne hodilo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 122 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: júna 9, 2008, 8:31 am Predmet: |
|
|
| potrebujem pomôct.........včera som si dal rezonančku (bez diery).......a bol to otrasny zvuk......tak to nejak ,,vrnilo,,......proste hrôza.....ked tam mam perinu tak to taký hrozný zvuk nemá........a mam ich aj dosť natiahnute.tie blany...čím je to podľa vás??.....mate aj vy dačo v kopáku..??????.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 178 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júna 9, 2008, 12:15 pm Predmet: |
|
|
| ja mam dobry attack aj mlask s pomerne kratkym sustainom a dosiahol som ho tym ze rezonancku mam natiahnutu pomerne dost a uderovu mam povolenu...v kopaku mam kus molitanu, ktory tlmi uderovu blanu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: júna 9, 2008, 3:48 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | | ja mam dobry attack aj mlask s pomerne kratkym sustainom a dosiahol som ho tym ze rezonancku mam natiahnutu pomerne dost a uderovu mam povolenu...v kopaku mam kus molitanu, ktory tlmi uderovu blanu |
ked hovoris ze uderovu mas natiahnutu slabo,tak ked prstom sa dotykas blany kolko cm ide asi do vnutra??samozrejme normalne sa dotykas prstom bez vacsej sily  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|