Obsah fóra bubenici.com
Ako naladit kopak aby mal mlaskavy zvuk ?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Ladenie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
milan hlinka

Založený: 24 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 1:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mirco,mas pravdu, ale potrebujes mat hraciu blanu povolenu na minimum. Nie kazdy to ma rad a nie kazdy vie na tom hrat.pomoze aj dreveny alebo plastovy beater.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jj, ale pod ten treba dať fallam slam
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 1:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ked chcem mlask musim mat dieru alebo nie?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 1:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...a aspon taku jako ma lars icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
...aby ti ten mlask mohol zvukar mikrofonom spravit:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 3, 2008, 11:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Niekde sa tu písalo, že na mlask treba mať dobré drevo, mám Tamy Swingstary, uderovu blanu REMO Controlled Sound, rezonančnú pôvodnú TAMA s dierou, a kladivko mám SONOR-ácke, dal by sa dosiahnuť aký taký mlask? Prosím, nepíšte mi, že si mám kúpiť iný kopák.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 10:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

sadni si k tomu a hraj sa s tym povol blanu odskusaj pritiahni a ked sa ti to bude zdat dost mlaskave a bude sa ti to pacit tak to tak nechaj tak
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 12:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
sadni si k tomu a hraj sa s tym povol blanu odskusaj pritiahni a ked sa ti to bude zdat dost mlaskave a bude sa ti to pacit tak to tak nechaj tak

proste sa s tým hraj, skúšaj zvuky, natiahnutia blán a uvidíš ;-)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 1:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

evans emad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam povolenu blanu troška,, dnuka mam nejake tlmenie z latky-nahadzane trička a prestieradlo zo stola :-DD.....a da sa to, aj agresivita aj aj aj aj,........pritom nemam ani znackovu blanu, ale take daco ako prepravnu.........
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 4, 2008, 5:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kvasha napísal:
Niekde sa tu písalo, že na mlask treba mať dobré drevo, mám Tamy Swingstary, uderovu blanu REMO Controlled Sound, rezonančnú pôvodnú TAMA s dierou, a kladivko mám SONOR-ácke, dal by sa dosiahnuť aký taký mlask? Prosím, nepíšte mi, že si mám kúpiť iný kopák.

Ale musíš mať aj dobrú a na to vhodnú úderovú blanu.Controlled Sound je dobra akurat na taky hlasity "bonhamovský" sound a z toho basy určite nedostaneš ani násilím :)Ja by som ti poradil kúpiť si REMO PinStripe Ebony a poriadne ten kopák vytlmiť aspoň do polovice nejakými normálnymi dekami.Blanu nemusíš ani tak nízko ladiť lebo je dosť hrubá.+podla konkretneho zvuku mozes skusit nalepit ten FalamSlam ked sa ti to nebude zdat...drzim palce
Návrat hore
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs&feature=related tento zvuk kopaku sa mi paci.ako si myslite ze ho ma naladeni?chcel by som priblizne taky isty icon_cheesygrin.gif moc sa nevyznam ci je mlaskavy ci nie ale skor mi pripada taky blatovy
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Karr napísal:
http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs&feature=related tento zvuk kopaku sa mi paci.ako si myslite ze ho ma naladeni?chcel by som priblizne taky isty icon_cheesygrin.gif moc sa nevyznam ci je mlaskavy ci nie ale skor mi pripada taky blatovy

To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč... icon_neutral.gif
Návrat hore
Karr
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

PAISTE2002 napísal:
Karr napísal:

To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč... icon_neutral.gif

uff vidim ze sa mam ece vela ucit musim mat "feeling":D:D
Návrat hore
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: Máj 24, 2008, 12:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To je ale velký rozdiel či sú bicie nazvučené alebo nie a potom či ich počuješ naživo alebo cez nejakú nahrávku.Môže sa ti stať, že budeš mať ten kopák naladený presne tak ako v tom klipe, ale naživo bude znieť úplne ináč... icon_neutral.gif[/quote]

toto je veľmi krásny príspevok, je to tak naozaj, zažil som, keď mal chalanisko kopákovú blanu tak naladenú, že mne do ucha to znelo ako krabica od topánok, ale von išiel pekný zvuk, pretože zvukár si ho mohol do istej miery upraviť, čož sa mu presne hodilo...
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 9, 2008, 8:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

potrebujem pomôct.........včera som si dal rezonančku (bez diery).......a bol to otrasny zvuk......tak to nejak ,,vrnilo,,......proste hrôza.....ked tam mam perinu tak to taký hrozný zvuk nemá........a mam ich aj dosť natiahnute.tie blany...čím je to podľa vás??.....mate aj vy dačo v kopáku..??????..
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 9, 2008, 12:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam dobry attack aj mlask s pomerne kratkym sustainom a dosiahol som ho tym ze rezonancku mam natiahnutu pomerne dost a uderovu mam povolenu...v kopaku mam kus molitanu, ktory tlmi uderovu blanu
Návrat hore
Karr
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 9, 2008, 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
ja mam dobry attack aj mlask s pomerne kratkym sustainom a dosiahol som ho tym ze rezonancku mam natiahnutu pomerne dost a uderovu mam povolenu...v kopaku mam kus molitanu, ktory tlmi uderovu blanu

ked hovoris ze uderovu mas natiahnutu slabo,tak ked prstom sa dotykas blany kolko cm ide asi do vnutra??samozrejme normalne sa dotykas prstom bez vacsej sily icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Ladenie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: