| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 399
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 6:01 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | Vidis? Panboh zdvihol varovny prst, ze si nemas robit srandu z nestastia druhych Ani nevies ako mi je niekedy za tym rytmicakom smutno. Mne sa farbou vobec nepacil, pokladal som ho za skaredy, ale k tym mojim zelenym kraskam sa fakt hodil a hral jak prasa...
2larzzzz> zelena je trava...  | Ty si blaaazen... ,s tym rytmicakom by som sa ozenil... , jak krasne poslusne stal na tom ciernom stojane.... ja som kedysi chcel cele bicie v tej farbe... a jak prasa, to teda hral.... /btw uz mam cinely spat...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 168 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 7:41 pm Predmet: |
|
|
| Bol ohavny, ale hral vynikajuco (takze mi bolo jedno ako vyzera), dufam, ze sa nedostal k nejakemu blbcovi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 399
|
Zaslal: Máj 4, 2008, 8:34 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Bol ohavny, ale hral vynikajuco (takze mi bolo jedno ako vyzera), dufam, ze sa nedostal k nejakemu blbcovi... | ...si strasne dobrosrdecny clovek... ,kebyze sa to stane mne, preklinal by som toho cloveka systematicky asi pekne dlho...)) ABY som neOT... amatky su hotove ?? kedy mozem prist na navstevu ? tvojho otca som tiez strasne dlho nevidel... ps_mne sa pacil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 168 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 1:04 pm Predmet: |
|
|
| Ja som chvilu preklinal toho, kto ho vzal...Amati su v takom stave ako na fotkach, ale zohnal som rafik na 16 v paradnom stave, este musim zohnat jeden rafik na 13" a haky a sroby na rafik na rezonancku na kopak...pomaly sa mi uvolnuje cas, tak sa idem pustit do dalsich prac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|