| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Gr3g0r Prisťahovalec
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 94 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 2:49 pm Predmet: diskusny prispevok |
|
|
na jednom fóre funguje téma metal vs. hip-hop. a jeden človek tam napísal toto: Hip-Hop to je jasne! Tam su texty, ale v metale len par akordov a buch buch do gitar, to vie kazdy druhy clovek ale zlozit aspon 4strany textu, rym to je tazsie a pri buzeracii takych ako ds, kf, miki, rytmus, ... sa udzat vo forme je umenie! Jednoznacne hip-hop!
to mi spravilo náladu na celý deň a už to mám aj v statuse na icq :D :D :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 2:56 pm Predmet: |
|
|
Nadherna ukazka obmedzenosti , ktoru asi nikdy nepochopim, ale ktora sa pomerne casto objavuje aj na tomto fore a to je smutne... Miki Mora sa mi nepaci, ale Rytmusovi to rapovanie slape, a nezriedka sa v jeho textoch objavi zaujimava myslienka...tych ostatnych nepoznam. Tym co sa na tom fore buzeruju, ci je lepsi hiphop alebo metal by som odporucil numetal, kedze je to hybrid tychto dvoch stylov a obe skupiny fans si prijdu na svoje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1453 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 3:24 pm Predmet: |
|
|
| :D:D:Dto co je za forum? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Prisťahovalec
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 94 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 3:59 pm Predmet: |
|
|
| jedno warez |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 413 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 5:06 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | Nadherna ukazka obmedzenosti , ktoru asi nikdy nepochopim, ale ktora sa pomerne casto objavuje aj na tomto fore a to je smutne... Miki Mora sa mi nepaci, ale Rytmusovi to rapovanie slape, a nezriedka sa v jeho textoch objavi zaujimava myslienka...tych ostatnych nepoznam. Tym co sa na tom fore buzeruju, ci je lepsi hiphop alebo metal by som odporucil numetal, kedze je to hybrid tychto dvoch stylov a obe skupiny fans si prijdu na svoje. |
no newem, toho cigaňa Rytmusa moc neuznavam.... ako vsetkych ostatnych trapkou.... ale suhlasim s tebou, ze nu metal je pre tieto dve skupiny asi najvhodnejsi....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|