Obsah fóra bubenici.com
Priemery bicích a problémy s nebubeníkmi čo kecaju do bicich
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 9:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano, ja som len reagoval na ska-ma, ze mu tam chyba jedna cinela :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lucas Perny
Nováčik

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:10 pm    Predmet: Tretia alternativa Odpovedať s citátom

Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to že nie sú nové nevidím ako nedostatok ak je všetko v poriadku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kvasha
Nováčik

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:43 pm    Predmet: Re: Tretia alternativa Odpovedať s citátom

Lucas Perny napísal:
Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky...

Heh, tie som maľ mať ja icon_lol.gif , ale našli sa TAMY a po ťažkom rozhodovaní sme sa rozhodli pre ne. Ber ich kým ich nepredá, za tú cenu paráda.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Lucas Perny
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 16, 2008, 11:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Urobil som malu fotogaleriu tych krasok :

http://fotoalbumy.azet.sk/johndensmore/moje-nove-lasky-bicie-ludwig-accent/?i9=15a4c5748355

Návrat hore
Python
Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad icon_cheesygrin.gif
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32" icon_cheesygrin.gif
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine

a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...

no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem icon_cheesygrin.gif .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke icon_lol.gif

sorry som sa rozohnil icon_evil.gif
Návrat hore
Lucas Perny
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad icon_cheesygrin.gif
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32" icon_cheesygrin.gif
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine

a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...

no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem icon_cheesygrin.gif .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke icon_lol.gif

sorry som sa rozohnil icon_evil.gif

Ano. Presne moj človek. Velke priemery to je ono. Bonham s nimi prišiel a odštartoval tým novú éru rockovej hudby. Vyzerá to aj honosnejšie a dosiahnete pritom taky zvuk bicich, že ich v kluboch nemusite ani ozvučovat. Čo sa tyka hrania, hra sa na nich ovela ťažšie ako na malých. Treba tam mať naozaj techniku. Je to aj ovela naročnejšie ako u malých priemerov.
Inak vieščo je najlepšie? Keď tvojmu spoluhračovi povie typek v študiu že velke priemery a kovove rytmičaky sa dnes nenosia a potom ta bude presviedčat aby si si kupil bicie ake chce on. Ale už som povedal dosť!
Návrat hore
Python
Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hahah icon_lol.gif
no by som ho asi poslal...nech si take kupi icon_biggrin.gif
ved to uz musi byt co za ... ze kecia druhym ludom do takyhto veci icon_question.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: