| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 633 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:41 pm Predmet: |
|
|
| ano, ja som len reagoval na ska-ma, ze mu tam chyba jedna cinela :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Nováčik

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 40 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:10 pm Predmet: Tretia alternativa |
|
|
| Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2272 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:20 pm Predmet: |
|
|
| to že nie sú nové nevidím ako nedostatok ak je všetko v poriadku |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Nováčik

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:43 pm Predmet: Re: Tretia alternativa |
|
|
| Lucas Perny napísal: | | Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky... |
Heh, tie som maľ mať ja , ale našli sa TAMY a po ťažkom rozhodovaní sme sa rozhodli pre ne. Ber ich kým ich nepredá, za tú cenu paráda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Nováčik

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 19, 2008, 9:39 pm Predmet: |
|
|
no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32"
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine
a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...
no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke
sorry som sa rozohnil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Nováčik

|
Zaslal: Máj 19, 2008, 9:58 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32"
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine
a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...
no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke
sorry som sa rozohnil  |
Ano. Presne moj človek. Velke priemery to je ono. Bonham s nimi prišiel a odštartoval tým novú éru rockovej hudby. Vyzerá to aj honosnejšie a dosiahnete pritom taky zvuk bicich, že ich v kluboch nemusite ani ozvučovat. Čo sa tyka hrania, hra sa na nich ovela ťažšie ako na malých. Treba tam mať naozaj techniku. Je to aj ovela naročnejšie ako u malých priemerov.
Inak vieščo je najlepšie? Keď tvojmu spoluhračovi povie typek v študiu že velke priemery a kovove rytmičaky sa dnes nenosia a potom ta bude presviedčat aby si si kupil bicie ake chce on. Ale už som povedal dosť! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 19, 2008, 10:02 pm Predmet: |
|
|
hahah
no by som ho asi poslal...nech si take kupi
ved to uz musi byt co za ... ze kecia druhym ludom do takyhto veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|