Obsah fóra bubenici.com

Drum Shop 2.časť
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2 Animal: Autorizované dealerstvo (výhradná distribúcia) bude čoskoro minulosťou, vďaka pripravovaným legisl. zmenám v rámci EU.. Niečo na spôsob možnosti predaja viacerých značiek áut v jednom salóne a možnosti vykonávať záručné prehliadky aj mimo siete dealera..
Všetky high end značky (rozumej nad 100tis.sk) budú na objednávku podľa požiadaviek klienta a osob. konzultácii (čo je logické).. Pár sád na oťukanie bude samozrejme k dispozícii.. Takže od DW cez Sonor po Pearl Reference atď bude všetko k "mání".. U Sonoru sa momentálne pri objednávkach z Nemecka čaká aj 4 mesiace, ako mi píšu kamaráti z drummerforum.de., takže podobne to bude aj u ostatných, keďže sa jedná o "zákazkovú" záležitosť.. Okrem toho, pochybujem, že tu pôjde high end zásadne na odbyt...Z bubnov ešte Mapex, Taye, Tama, Yamaha, a ak to "dopadne", aj RMV (zatiaľ na objednávku) atď...
High end v činelách bude zastúpený Istanbul Agop, Meinl, Anatolian, z "dostupnejších" Orion, Paiste...
Ostatný sortiment bude identický s bežnými shopmi (obaly, paličky...), nechce sa mi tu vypisovať značky...
Takže asi tak....

zildjian sa nebude dať ani objednať????
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 12:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

je to dost odvážna vec robit drum shop,kúpna sila skoro žiadna,každý sa len vypituje ale nič nekupuje,proste každý špekuluje,poznám par predajcov dokonca jeden mne otvorene povedal že blany neobjednáva lebo nejdú na odbyt,ked som ho konečne presvedčil aby objednal aspoň remo, tak čast tovaru sa okamžite predala,no keďže bude predaj po internete vidím v tom velku devízu,otvára to nove možnosti a ked bude dobrá reklama ozve sa aj zahraničná klientela,madari majú shop,a dobrý,poliaci tiež,česi áno ale je to len taká udiareň,rakušania majú asi drum haus,trh je malý takže držím palce ľudom čo na tomto obchode pracujú aby im to všetko vyšlo ako si predstavujú!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fernetsrumom
Usadlík

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 2:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
je to dost odvážna vec robit drum shop,kúpna sila skoro žiadna,každý sa len vypituje ale nič nekupuje,proste každý špekuluje,poznám par predajcov dokonca jeden mne otvorene povedal že blany neobjednáva lebo nejdú na odbyt,ked som ho konečne presvedčil aby objednal aspoň remo, tak čast tovaru sa okamžite predala,no keďže bude predaj po internete vidím v tom velku devízu,otvára to nove možnosti a ked bude dobrá reklama ozve sa aj zahraničná klientela,madari majú shop,a dobrý,poliaci tiež,česi áno ale je to len taká udiareň,rakušania majú asi drum haus,trh je malý takže držím palce ľudom čo na tomto obchode pracujú aby im to všetko vyšlo ako si predstavujú!!!

presne presne presne presne presne presne tak....
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 2:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale EF spomínal niečo že to nebude iba drumshop...
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 4:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano ale v ramci toho obchodu bude zastupene aj bubenicke oddelenie...
aspon tak som to pochopil
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 6:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
ano ale v ramci toho obchodu bude zastupene aj bubenicke oddelenie...
aspon tak som to pochopil
TESCO???
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 9:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no nieco na ten styl, proste velky priestor a regale plne tovaru..
samozrejme nie kvalita a´la Tesco.... ale myslim ze to bude totalne ale toalne nieco ine icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 17, 2008, 7:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2EF:Emil chcem sa ťa spýtať ešte ohladom tých palíc.Mohol by si prezradiť aké značky tam vlastne budú?Budú tam aj nejaké inšie palice než sú dostupné tu v BA?Tj. okrem Vic Firth,Vater,Pellwood,Cockpit,šmejdácky Greg s otrasným lakom,Balbex,...Budu tam teda okrem tych Pro-Mark co si vravel ze nie, Regal Tip alebo Trueline ktoré ponúkajú aj paličky so špeciálnou povrchovou úpravou.Hlavne čo sa týka toho Regal Tipu mali dobrú recenziu v Muzikuse http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Calato-Regal-Tip-hikorove-palicky-se-specialni-povrchovou-upravou~07~leden~2008/ Takže či plánujete aj niečo v tomto smere, nie len tie isté otrepané značky.Díky
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 7:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak... aby som Vás dlhšie netrápil a trošku "navnadil", myslím, že už môžem "s farbou von".
Bol som oslovený firmou GBM Slovakia, ktorá distribuuje nástroje do 5tich krajín EU, aby som sa im postaral o portfólio bicích a všetkého čo s tým súvisí, zrevidoval a poupratoval terajšiu ponuku + doplnil sortiment vo všetkých krajinách a mal to celé na starosti manažérsky. Táto spoločnosť na SK prevádzkuje predajne Muziker a v dohľadnej dobe plánuje rozširovať a meniť celý systém...
Aby som "netlachal" do vetra, prvé "lastovičky" toho, ako to bude vyzerať a dúfam, že aj rovnako dobre fungovať, si môžete pozrieť tu http://sonor.muziker.sk a tu http://istanbul.muziker.sk Vo všetkých značkách (ktoré neprezradím!! :) ) to bude takto, ak chcete zistiť rozdiel oproti "pôvodnej" verzii, pozrite si muziker.cz. Tam to je zatiaľ "po starom" a čoskoro ( po preklade textov a skompletizovaní databáz) to bude rovnako.... Postupom času budú pribúdať ďalšie značky, kt. sú už spracované, len ich treba dať na web a, čo je fakt mravenčia a piplavá práca a hlavne mať na sklade. Ako ste možno zaregistrovali, e-shop sa už sťahuje - do väčších priestorov a skladov......
Toto je fáza 1. Fáza 2 bude optické a grafické "oddelenie" drumshopu od "normálnej" stránky muzikeru a zároveň spustenie samostatného shopu "pre muzikantov" mimo Auparku.. V tejto veci buďte trpezlivý, platí na to uvedené v debatách vyššie, chcem, aby to bol tak, ako to "má byť". Ako "bonusy" pre vás, budem organizovať workshopy a predvádzačky na rôzne značky s rôznymi bubeníkmi, neskôr aj ďalšie zaujímavé akcie....

Dúfam, že vás táto zmena poteší! :)

P.S.V tejto súvislosti by som chcel poprosiť admina, aby zriadil "oficiálnu" tému pre reklamné ponuky aj ďalších firiem a ich akcie ( ako je aj na sferabubeniku.info) , aby nás (vás) niekto nezačal obviňovať z neobjektivity a skrytej reklamy. Príp. tam presunúť celý tento príspevok, ak uzná za vhodné... Všetky ďalšie veci môžme kľudne ďalej rozoberať tu... Vďaka!! e.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 8:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no niečo sa deje,konečne je to prehľadnejšie aj keď sú tam zase len tie nekvalitnejšie serie respektívne lacnejšie,je na pohľad evidentne že to zobral do rúk konečne niekto čo tomu rozumie....
Návrat hore
FROST
Nováčik

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 8:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

SQ, Delite alebo S-Classixy mi nepridu az take nekvalitne a lacne... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 8:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 animal... asi si neprišiel na koniec slíža... Je tam totiž všetko... aj Artist Series snare drums.... icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 8:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to som pápež,ja som tam nič vyššie nenašiel
Návrat hore
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No to musis tak poriadne odrolovat dolu ako hajzlak, to najlepsie je na konci icon_biggrin.gif (..aj ked na hajzli to zrovna neplati .. icon_cool.gif )
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslíš tie sonor snare?pre roloval som to hádam všetko a žiaden sady ako sq2,reference,signia,master,maple,birch okrem yahahy som nenašiel určite časom pribudnú no momentálne niesu...
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no vyzera to famozne...co sa tyka prehladnosti hlavne, budem vzyvat pohanskych bohov aby takto boli poriesene aj pearl-y icon_biggrin.gif
Návrat hore
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ajejeee, klapec, ved ty na zlej stranke bludis icon_lol.gif Chod na ten link co poslal Emil. (nie normalnu stranku Muzikeru ?!?..tam si asi bol...) Na tom linku najdes vsetky Sonory a nic len Sonory icon_eek.gif ...ale dalej sa preklikat este neda, je to len ilustracne...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

však o tom som písal že sú tam zatiaľ len sonory,a nič iné čo je pochopiteľné,ja som len poukazoval na to že zatiaľ sú tam len samozrejme okrem sonoru samé preglejky ,opakujem zatiaľ icon_idea.gif
Návrat hore
FROST
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aha, tak som ta nepochopil fi_lone_ranger.gif ved sa nechame prekvapit ako sa to rozrastie... aj ked samotny Muziker mi uz pekne lezie na city. Nic nevedia dodat na cas.... icon_mad.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to je pochopiteľné,pravdepodobne zato sa EF naštval a robí niečo poriadne,dúfajme že sa tak ako sonoru dostane pozornosti aj iným značkám,hm...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 6 z 9

Prejdi na: