| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
martin111111 Prisťahovalec
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 76 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 2:50 pm Predmet: preblanenie supravy |
|
|
| Nadar ludia. Nie som si isty ci sa to tu uz preberalo, ale nenasiel som to. Chcem sa opytat vas, skusenejsich, za aku dobu priblizne zvyknete kupit nove blany na svoje bicie. Ak dobre viem blany vydrzia niekedy aj zopar rokov. Ja som povodne gitarista, o bicie sa zaujimam cca 3/4 roka a podla gitary viem, ze cim su struny starsie tym maju horsi zvuk. Je to tak nejako aj s blanami? Dakujem vam vopred za vase rady, postrehy a nazory. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2819 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 4:17 pm Predmet: |
|
|
| NO s blanami je to to isté. Velmi záleží na tom, ako hráš. Poznám borca ktorý mení blany každý mesiac. Ja vymením tak raz za rok....ťažko to zaškatulkovať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 5:05 pm Predmet: |
|
|
| Niektore velke hviezdy, ktore si to mozu dovolit, maju take maniere, ze ich technici im musia menit blany po kazdom kocerte, ale to je uz trosku prehnane a podla mna to nie je celkom idealne /moja skusenost je taka, ze najlepsie zacnu blany hrat tak po troch dnoch od nasadenia/...ja menim priblizne raz za pol az tristvrte roka /na snare aj castejsie a na kopak zas menej casto, kopakovu blanu postupne otacam, nakolko beatre mojej dvojslapky neudieraju presne do stredu, a tak vydrzi aj dva roky/, ked sa mi zvuk prestane pozdavat, na blanach su drobne preliaceniny po drsnejsich uderoch a zle sa ladia/ jedine ked idem nieco nahravat, dam nove blany, aj ked tie stare este slusne hraju/. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|