| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Baro Nováčik

Založený: 15 Feb 2008 Príspevky: 32 Bydlisko: Nemšová
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:04 pm Predmet: |
|
|
tak to mas kamo fakt blbeeee.tak to si pri tyx prednaskax a atd.len tak skoro nezarobis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Prisťahovalec

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 97 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:09 pm Predmet: Inzeraty, inzeraty, inzeraty |
|
|
Kupil som AMATI za 4000 a predal za 7000, tie iste
Neskor som začal predavať železnične modely, samozrejme tiež cez internetovu inzerciu...
Proste všetko cez internetovu inzerciu predate za akukolvek cifru |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1178 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:15 pm Predmet: |
|
|
takze Nightwolf, az prides domov zo skoly, tak hned hura na povalu vytvarat znalecke posudky a rozpredavat rodinne striebro po internetovych bazaroch xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:21 pm Predmet: |
|
|
no za to rodinne striebro by ta asi fotrowci zabili ale ma to aj swetlu stranku keby si nahodou prezil tak by si mal s toho striebra kese na cinely,HW,atd  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2647 Bydlisko: Temno
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 3:12 pm Predmet: |
|
|
| krásne diela:D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 3:28 pm Predmet: |
|
|
...no ja som pracoval v stolarstve u nas, inak jako casnik kedy prisiel xeft...
...no a za dva tyzdne koncim a momentalne hladam TPP... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 255 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 4:39 pm Predmet: |
|
|
| ja planujem nejaku fajnu brigadu cez leto a potom poriesit nejak bicie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 11:28 pm Predmet: |
|
|
| ja som si zatial všetko na bicie kupil sam a mam stoho dobri pocit, peniaze som si na to tažko odpracoval v jednej strojárskej firme kde chodim brigadovať cez leto a ked je robota tak aj cez vikendy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 297 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 3:09 am Predmet: |
|
|
| A co takto nejake doucovanie? To by neslo? A po vikendoch skus fakt nosenie bedni a tahanie kablov v nejakej zvukarskej firme...vacsina z nich plati 100SK/h co nie je nic moc (ale viac ako 78Sk/h v hypermarkete pri kase), ale mozes vidiet dake koncerty zadara obcas... Kamos zvukar mi vravel, ze vacsina firiem ma problemy s nedostatkom bednakov, takze by nemal problem najst si takuto brigadu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 255 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 11:42 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | vacsina z nich plati 100SK/h co nie je nic moc (ale viac ako 78Sk/h v hypermarkete pri kase) |
tak chlapče, neviem na ake zarobky si zvyknuty ale ja idem cez leto makat za 50sk na hodinu.. a aj tomu som dost rad....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 7, 2008, 12:32 pm Predmet: |
|
|
a coze to je za robotu ked tam mas 50 na hodku?nemas to nejak malo?ale sak wzdy lepsie ako nic :) ale aspon widno ze sa ti xce zarabat na bicie alebo nieco ine.poznam aj takyx ktorym sa nexce cez leto robit ani na zahrade  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 154 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 12:44 pm Predmet: |
|
|
ja na moj vek nemam mat jake financne prijmy ...ale skusam stale prehovorit otca,nech mi zasponzoruje do novych bicich(v poslednom case mu chodim pomahat pri nejakych kseftoch,atd)su za to peknee cash presnejsie:oprava traktorov,atd .. aj ked som vacsinou mastny od oleja,ale newa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 7, 2008, 2:32 pm Predmet: |
|
|
| Baro napísal: | poznam aj takyx ktorym sa nexce cez leto robit ani na zahrade  |
no to som napriklad ja xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: Máj 7, 2008, 3:03 pm Predmet: |
|
|
mať 100/h plat je sen možno je to ovplyvnené východným a západným slovenskom ktovie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 830 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 3:19 pm Predmet: |
|
|
| Za 50 a ani 100 na hodinu by som sa nepohol zo sedacky. Radsej by som ten cas vyuzil na cvicenie trebars aj na hrncoch a ked ten vsetok cas precvicis a budes sa zaoberat podstatnymi vecami, nie tym, ze chcem Pearl lebo na Amati sa mi nechce, tak ziskas viac a hodnotu ktoru Ti nikto nevezme ani ju nepominies. Keby som volny cas travil brigadovanim a nie cvicenim, mal by som sice brutalne bubny, ale hral by som na nich sam v pivnici s paskou Mira Zbirku. Neberte ma celkom doslovne, je uctyhodne ze niekto maka za par korun kvoli bubnom, ale velmi casto sa stretavam s ludmi ktorym celkom unika co je podstatne a viac riesia co si idu kupit ako co idu cvicit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 8, 2008, 12:55 am Predmet: |
|
|
| dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: Máj 8, 2008, 1:13 am Predmet: |
|
|
minulé leto som mal brigádu a mal som plat 40Sk/hod - typicky robotnícky, na pol.uväzok...teraz by som chcel tak okolo 70  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 297 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 1:27 am Predmet: |
|
|
| Dusan mal na mysli to, ze je lepsie vela cvicit a hrat velmi dobre na yamaha rydeen ako malo cvicit a zle hrat na yamaha maple custom absolute a chcel poukazat, ze je dost ludi, ktori si myslia, ze ked budu mat super bubny, tak budu aj super hrat. Jasne, je prijemnejsie a inspirativnejsie cvicit na dobrom nastroji, ale nie je nevyhnutne mat highend bubny. Proste treba si uvedomit, ze dolezitejsie je ako hras a nie na com hras a nepresierat zbytocne vela casu brigadovanim kvoli zbytocne drahym bubnom na ukor cvicenia. Ale na druhej strane drzim palce vsetkym, co si na bubny zarabaju vlastnou pracou, taki ludia to vacsinou myslia s bubnovanim vazne a to je super. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2647 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 8:44 am Predmet: |
|
|
Sám viem ako ma nebavilo cvičiť na amati. Nešlo z toho nič vytrieskať a po každej skúške a každom cvičení som bol čím ďalej viac znechutený. No a keď ma raz jedného osudného večera zradili....
ďalší deň som ich začal predávať a 3 mesiace som nemal na čo cvičiť. Sral som celé také "bubny" a išiel som radšej makať. Za 45 na hodinu, za 60 na hodinu a nakoniec za 100 na hodinu a teraz je to ovela lepšie...aj keď snare by sa hodil lepší a aj činely by to chclo vymeniť.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|