Obsah fóra bubenici.com
Zasadna otazka. Ako zarobiť prachy?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Baro
Nováčik

Založený: 15 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to mas kamo fakt blbeeee.tak to si pri tyx prednaskax a atd.len tak skoro nezarobis icon_confused.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Lucas Perny
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:09 pm    Predmet: Inzeraty, inzeraty, inzeraty Odpovedať s citátom

Kupil som AMATI za 4000 a predal za 7000, tie iste
Neskor som začal predavať železnične modely, samozrejme tiež cez internetovu inzerciu...
Proste všetko cez internetovu inzerciu predate za akukolvek cifru
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takze Nightwolf, az prides domov zo skoly, tak hned hura na povalu vytvarat znalecke posudky icon_lol.gif a rozpredavat rodinne striebro po internetovych bazaroch xD
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Baro
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_cheesygrin.gif no za to rodinne striebro by ta asi fotrowci zabili ale ma to aj swetlu stranku keby si nahodou prezil tak by si mal s toho striebra kese na cinely,HW,atd icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tu to mate, kupujte
http://sport.bazos.sk/inzerat/729146/Originalny-rucne-vyrobeny-nepalsky-Kukri.php

http://sport.bazos.sk/inzerat/729125/Predam-nadherny-rucne-vyrobeny-bic.php
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

krásne diela:D:D
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...no ja som pracoval v stolarstve u nas, inak jako casnik kedy prisiel xeft...
...no a za dva tyzdne koncim a momentalne hladam TPP...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 4:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja planujem nejaku fajnu brigadu cez leto a potom poriesit nejak bicie...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Čečy
Usadlík

Založený: 07 Aug 2007

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som si zatial všetko na bicie kupil sam a mam stoho dobri pocit, peniaze som si na to tažko odpracoval v jednej strojárskej firme kde chodim brigadovať cez leto a ked je robota tak aj cez vikendy
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 3:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

A co takto nejake doucovanie? To by neslo? A po vikendoch skus fakt nosenie bedni a tahanie kablov v nejakej zvukarskej firme...vacsina z nich plati 100SK/h co nie je nic moc (ale viac ako 78Sk/h v hypermarkete pri kase), ale mozes vidiet dake koncerty zadara obcas... Kamos zvukar mi vravel, ze vacsina firiem ma problemy s nedostatkom bednakov, takze by nemal problem najst si takuto brigadu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
vacsina z nich plati 100SK/h co nie je nic moc (ale viac ako 78Sk/h v hypermarkete pri kase)

tak chlapče, neviem na ake zarobky si zvyknuty ale ja idem cez leto makat za 50sk na hodinu.. a aj tomu som dost rad.... icon_confused.gif
Návrat hore
Baro
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a coze to je za robotu ked tam mas 50 na hodku?nemas to nejak malo?ale sak wzdy lepsie ako nic :) ale aspon widno ze sa ti xce zarabat na bicie alebo nieco ine.poznam aj takyx ktorym sa nexce cez leto robit ani na zahrade icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 12:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja na moj vek nemam mat jake financne prijmy ...ale skusam stale prehovorit otca,nech mi zasponzoruje do novych bicich(v poslednom case mu chodim pomahat pri nejakych kseftoch,atd)su za to peknee cash icon_cheesygrin.gif presnejsie:oprava traktorov,atd .. aj ked som vacsinou mastny od oleja,ale newa
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 2:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Baro napísal:
poznam aj takyx ktorym sa nexce cez leto robit ani na zahrade icon_cheesygrin.gif

no to som napriklad ja xD
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 3:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mať 100/h plat je sen možno je to ovplyvnené východným a západným slovenskom ktovie icon_lol.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 3:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Za 50 a ani 100 na hodinu by som sa nepohol zo sedacky. Radsej by som ten cas vyuzil na cvicenie trebars aj na hrncoch a ked ten vsetok cas precvicis a budes sa zaoberat podstatnymi vecami, nie tym, ze chcem Pearl lebo na Amati sa mi nechce, tak ziskas viac a hodnotu ktoru Ti nikto nevezme ani ju nepominies. Keby som volny cas travil brigadovanim a nie cvicenim, mal by som sice brutalne bubny, ale hral by som na nich sam v pivnici s paskou Mira Zbirku. Neberte ma celkom doslovne, je uctyhodne ze niekto maka za par korun kvoli bubnom, ale velmi casto sa stretavam s ludmi ktorym celkom unika co je podstatne a viac riesia co si idu kupit ako co idu cvicit.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 12:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu?
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 1:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

minulé leto som mal brigádu a mal som plat 40Sk/hod - typicky robotnícky, na pol.uväzok...teraz by som chcel tak okolo 70 icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 1:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dusan mal na mysli to, ze je lepsie vela cvicit a hrat velmi dobre na yamaha rydeen ako malo cvicit a zle hrat na yamaha maple custom absolute a chcel poukazat, ze je dost ludi, ktori si myslia, ze ked budu mat super bubny, tak budu aj super hrat. Jasne, je prijemnejsie a inspirativnejsie cvicit na dobrom nastroji, ale nie je nevyhnutne mat highend bubny. Proste treba si uvedomit, ze dolezitejsie je ako hras a nie na com hras a nepresierat zbytocne vela casu brigadovanim kvoli zbytocne drahym bubnom na ukor cvicenia. Ale na druhej strane drzim palce vsetkym, co si na bubny zarabaju vlastnou pracou, taki ludia to vacsinou myslia s bubnovanim vazne a to je super.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 8:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Sám viem ako ma nebavilo cvičiť na amati. Nešlo z toho nič vytrieskať a po každej skúške a každom cvičení som bol čím ďalej viac znechutený. No a keď ma raz jedného osudného večera zradili....
ďalší deň som ich začal predávať a 3 mesiace som nemal na čo cvičiť. Sral som celé také "bubny" a išiel som radšej makať. Za 45 na hodinu, za 60 na hodinu a nakoniec za 100 na hodinu a teraz je to ovela lepšie...aj keď snare by sa hodil lepší a aj činely by to chclo vymeniť..... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: