| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 10:25 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Dusan mal na mysli to, ze je lepsie vela cvicit a hrat velmi dobre na yamaha rydeen ako malo cvicit a zle hrat na yamaha maple custom absolute a chcel poukazat, ze je dost ludi, ktori si myslia, ze ked budu mat super bubny, tak budu aj super hrat. Jasne, je prijemnejsie a inspirativnejsie cvicit na dobrom nastroji, ale nie je nevyhnutne mat highend bubny. Proste treba si uvedomit, ze dolezitejsie je ako hras a nie na com hras a nepresierat zbytocne vela casu brigadovanim kvoli zbytocne drahym bubnom na ukor cvicenia. Ale na druhej strane drzim palce vsetkym, co si na bubny zarabaju vlastnou pracou, taki ludia to vacsinou myslia s bubnovanim vazne a to je super. | správny postreh,ešte lepšie je si na také aj hig hend zarobiť muzikou,čiže človek stále sedí za bicími a ešte k tomu zarába,poväčšine si takto zarábajú v bare ale to je otročina,ja som to skúšal nikdy viac,ďalšia možnosť je vypracovať sa až do takej miery že vám proste tie bicie a činely sponzorsky firmy poskytnú,ale to je strastiplná cesta takže si treba len vybrať kto čo chce preto aby mal také fasácke bicie obetovať!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 104 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 11:39 am Predmet: Zasadna otazka. Ako zarobiť prachy? |
|
|
Zdar
a co tak stavkovat???to tiez hodi slusne peniaze. osobne som to neskusal ale asi zacnem tymto sposobom.spoluziak takto raz vyhral 3000sk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 12:53 pm Predmet: |
|
|
| No na to musíš mať určité znalosti. Ja by som sa na to nedal. Jedine by som sa mohol staviť kolko pív vypijem za večer |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 1:12 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro: ja viem co tym myslel, len mi to prislo take čudne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 104 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 2:37 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | No na to musíš mať určité znalosti. Ja by som sa na to nedal. Jedine by som sa mohol staviť kolko pív vypijem za večer |
dufam ze ich mam, sporty kukam hlavne hockej ostatne idu bokom tak teoriticky by som mohol daco nahrabat, ale iba teoreticky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 879 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 7:13 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu? |
Okolo 6 a pol roka som hral na rozpadnute amatky a cinely amati. A to som uz davno nebol zaciatocnik a nehral o fazulky. Moje bubny su momentalne vo velmi zlom technickom stave, stojany mi uz ledva drzia a co sa tych cinelov tyka, tak na ne som setril a odkladal z kazdeho koncertu a trvalo mi dlho dopracovat sa k nim. Keby si vedel na akych srotoch som musel pohrat koncerty a ako som na osemrocnom gymnaziu kde som chodil na tyzdnovky a bol mimo domu cvicieval na pnoch od zrezanych stromov, tak myslim, ze to nemusi odomna az tak hlupo vyzniet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 7:34 pm Predmet: |
|
|
ono to nevyznelo hlupo, len tak cudne, toť vsjo
kasli na to ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 8:19 pm Predmet: |
|
|
| bud rad ze mas na com ja mam dvoje |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 10:35 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | Foo Fighter napísal: | | dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu? |
Okolo 6 a pol roka som hral na rozpadnute amatky a cinely amati. A to som uz davno nebol zaciatocnik a nehral o fazulky. Moje bubny su momentalne vo velmi zlom technickom stave, stojany mi uz ledva drzia a co sa tych cinelov tyka, tak na ne som setril a odkladal z kazdeho koncertu a trvalo mi dlho dopracovat sa k nim. Keby si vedel na akych srotoch som musel pohrat koncerty a ako som na osemrocnom gymnaziu kde som chodil na tyzdnovky a bol mimo domu cvicieval na pnoch od zrezanych stromov, tak myslim, ze to nemusi odomna az tak hlupo vyzniet. | tie pne aké si mal priemery,mal si aj mahagón????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 689 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 10:40 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | dusan napísal: | | Foo Fighter napísal: | | dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu? |
Okolo 6 a pol roka som hral na rozpadnute amatky a cinely amati. A to som uz davno nebol zaciatocnik a nehral o fazulky. Moje bubny su momentalne vo velmi zlom technickom stave, stojany mi uz ledva drzia a co sa tych cinelov tyka, tak na ne som setril a odkladal z kazdeho koncertu a trvalo mi dlho dopracovat sa k nim. Keby si vedel na akych srotoch som musel pohrat koncerty a ako som na osemrocnom gymnaziu kde som chodil na tyzdnovky a bol mimo domu cvicieval na pnoch od zrezanych stromov, tak myslim, ze to nemusi odomna az tak hlupo vyzniet. | tie pne aké si mal priemery,mal si aj mahagón????  |
hh :D:D a blany pinstripe tipujem, ale mali kusok viac tych pasikov :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 879 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 10:52 am Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | dusan napísal: | | Foo Fighter napísal: | | dusan hovoris ako by si mal stare rozpadnute amatky a popraskane stagg cinely...nemas nahodou vintage Pearly a k tomu vysoke (najvyssie) rady od Istanbulu, Zildjianu a Sabianu? |
Nie, slo o mix typickych listnatych a ihlicnatych stromov v pasme okolo 500 metrov nad morom Cvicil som na tom Tuzara  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|