Obsah fóra bubenici.com

Pomoc s urcitimi vecami :)
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 4:30 pm    Predmet: Re: Pomoc s urcitimi vecami :) Odpovedať s citátom

Ani doma som nenasel ziadny koberec:( asi zacnem prehladavat smetaky davnejsie som uz videl ze sa pri nich dake pohadzovali:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

preco je vyrbel taky dolezity? ... na upevnenie fullcrumu alebo coho?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 5:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

len tak medzi nami ...co je to ten virbel ? icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 7:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vírenie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
vírenie

nejake blizsie vysvetlenie ??
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
Foo Fighter napísal:
vírenie

palicky sa odrazaju, ze takto: Trrrr, potom dalsia Trrrr, a trrr trrr trrr trrr trrr trrr trrr trrr ( lava prava )a viriš jak dabli..........
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JUROMURO napísal:
fernetsrumom napísal:
Foo Fighter napísal:
vírenie

palicky sa odrazaju, ze takto: Trrrr, potom dalsia Trrrr, a trrr trrr trrr trrr trrr trrr trrr trrr ( lava prava )a viriš jak dabli..........

jaj takto... aha ta potom mi to je uz jasne .. thanx !
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 11:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vysvetli mi niekto preco je dolezity?...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 11:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pisal tu niekto ze je dolezity?
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nie ale som cital ze zacal vyrenim, tak ak je to prva vec co zacnes cvicit tak predpokladam ze je, ... a v jednej bubenickej knihe su take pravidla geneho grupu, a je tam aj to ze trba cvicit vela vyrbel, ale preco? ...
Návrat hore
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 15, 2008, 8:03 pm    Predmet: Re: Pomoc s urcitimi vecami :) Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
Karr napísal:
cawes
mam taku otazku. je vhodne mat pod bicimi koberec?ja osobne som zistil ze hej bo ked som hral sa mi smykal stojan hi hat.

aky mate nazor?

tak koberec urcite ano...
je to ja kvoli tomu aby sa ti nesmykal hardver, ale mam pocit ze bicie potom lepsie zneju.. pls. opravte ma ak sa mylim...

urcite je to lepsie, ani podlahu neznicis - na koncrtoch som s tym maval problems
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 15, 2008, 11:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nj, hlavne keď nezdrhá kopák :)
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 15, 2008, 11:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mischo4077 napísal:
nie ale som cital ze zacal vyrenim, tak ak je to prva vec co zacnes cvicit tak predpokladam ze je, ... a v jednej bubenickej knihe su take pravidla geneho grupu, a je tam aj to ze trba cvicit vela vyrbel, ale preco? ...

No šak ale v tych knihach je to asi myslene tak, že to treba vela cvičit, lebo je to zložite zahrat presne.. preto.. nie že by to všetci vela využivali.. aj ked ano.. využiva sa to šade...
to jak keby sa pytaš, prečo su doležite paradidle? no neni su doležite, s kludom ich nemusiš nikdy hrat.. ale ked sa ich naučiš.. možeš ich dobre využit.. preto je dobré cvičit, cvičit vela a všetko čo sa ti da, aby si mal fest velke obzory čo sa tyka hry... No ale nechapem, že to musim zrovna tebe pisat, po tom, čo som si vypočul tu tvoju suprovu nahravku..... ??!
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: Máj 16, 2008, 7:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ha len sa pytam lebo som vIrenie cvicil podstivo iba raz, a po 20 minutkach som myslel ze mi odumre ruka, ... teraz cvicim jednotky od zaciatku, od tempa 60, teraz som na 84, dnes pojdem na 88, ked cas da, ...

opravene, ... mne slovina nikdy nesla

Naposledy upravil mischo4077 dňa Máj 19, 2008, 3:04 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 17, 2008, 6:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja neprikladam vireniu vacsiu pozornost ako ktoremukolvek inemu rudimentu. Okrem samotneho vyuzitia pri hre je mozno cvicenie virenia dobre na ziskanie citu pre odraz palice a zavislosti odrazania od vyvinuteho tlaku, inac podla mna nema nejaku vacsiu dolezitost ako ine rudimenty. PS pise sa to s makkym I, nakolko so sovou to nema nic spolocne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 18, 2008, 5:18 pm    Predmet: Pomoc s urcitimi vecami :) Odpovedať s citátom

ked ste zacinali s bubnovanim ako ste dostali cit do lavej ruky??nwm co presne by som mal cvicit lebo som pravak a v lavej ruke mam mensi cit a ked hram na snare a robim "ratatatata":) tak automaticky mi keby odumiera lava ruka uplne skratka prestane mat silu v zapasti a uz sa to "ratata" pokazi :(
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 18, 2008, 9:43 pm    Predmet: Re: Pomoc s urcitimi vecami :) Odpovedať s citátom

Karr napísal:
ked ste zacinali s bubnovanim ako ste dostali cit do lavej ruky??

Časom a tréningom
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 10, 2008, 9:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

pri virbli nejde ani tak o samotny virbel ako o pracu ruky pri nom (podla mojho nazoru)...ide o to aby to hral clovek uvolneny a nie v krci dakom, a ide tam o cit v prstoch hlavne lebo je to prstova technika a pri vacsich rychlostiach udrzat zdvojenie pri kazdej ruke aby sa to nerozlialo na z4enia abo viac chce vela treningu...
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: júna 14, 2008, 10:16 pm    Predmet: Začatočník Odpovedať s citátom

icon_cheesygrin.gif Ahojte bubenníci, kúpila som si s kamoškou bicie, chcem sa na nich naučiť hrať čo najkvalitnejšie základné veci. Čítala som tu odporúčania, že je dobré násjť si učiteľa. Začnem si ho hľadať len chcem Vás poprosiť o radu čo dovtedy robiť?
Idú prázdniny a ja by som chcela sa naučiť pár vecí aj bez učiteľa. Napríklad také, že ako asi držať paličky? ako sa úplne uvoľniť pri bicích? Alebo čo hrať aby som nezískala nejaké tie zlozvyky?
Posim o radu icon_eek.gif
Návrat hore
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 14, 2008, 11:24 pm    Predmet: Re: Začatočník Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
icon_cheesygrin.gif Ahojte bubenníci, kúpila som si s kamoškou bicie, chcem sa na nich naučiť hrať čo najkvalitnejšie základné veci. Čítala som tu odporúčania, že je dobré násjť si učiteľa. Začnem si ho hľadať len chcem Vás poprosiť o radu čo dovtedy robiť?
Idú prázdniny a ja by som chcela sa naučiť pár vecí aj bez učiteľa. Napríklad také, že ako asi držať paličky? ako sa úplne uvoľniť pri bicích? Alebo čo hrať aby som nezískala nejaké tie zlozvyky?
Posim o radu icon_eek.gif

A aké bicie si si kúpila???
No tak hlavne si musíš nájsť ťažisko na stoličke..aby keď dvihneš nohy si nespadla na snare alebo dozadu zo stoličky...a na celé bicie musíš dočiahnuť rukami...nesmieš sa nakláňať..tak si podľa toho nastav bicie.. icon_idea.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 6

Prejdi na: