| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Force Prisťahovalec
Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 67
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 8:36 pm Predmet: |
|
|
| musim sa pridat k animalovi666 pretoze on aj hedfield predvidali cely metal v buducnosti. a co sa tyka larsa je to dobry bubenik z hladiska skusenosti - to je samozrejme ale aj dal vlastne tym pesnickam tu razanciu. moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mr. Frantic
Založený: 29 Apr 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 7:04 pm Predmet: |
|
|
| ako tu už niektorí povedali, že keby nebolo larsa tak by za bicie tak skoro ani nesadli .... u mňa je to tak isto .. to že tu niektorí hovoria že o ňom v živote nepočuli alebo že pre nich sú jeho rytmi nudné to si proste kraviny .... vypočujte si taký album and justice ... to bol vrchol jeho bubenníckej kariéry .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 621 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 8:10 pm Predmet: |
|
|
| To, ze ...and justice je vrchol jeho kariery neznamena automaticky, ze nikto jeho rytmy nemoze povazovat za nudne :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Usadlík
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 243
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 8:57 pm Predmet: |
|
|
| nepochybne priviedol najviac zaciatocnikov k bicim ved aj mna a tym urobil velku sluzbu celkovo pre umenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mr. Frantic
Založený: 29 Apr 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 7:57 am Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | | To, ze ...and justice je vrchol jeho kariery neznamena automaticky, ze nikto jeho rytmy nemoze povazovat za nudne :) |
podobné rytmi ako sú na ... and justice sú ja na albume od trivia - ascendancy a tie bicie ma tam úplne dostaly |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Prisťahovalec

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 52 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 10:33 am Predmet: |
|
|
Ja by som L.U. prirovnal k Charlie Wattsovi, tiež už má najlepšie roky za sebou ale stále ešte dokáže prekvapiť. Pre mňa bol jeho vrchol oveľa skôr, album Master of puppets je priam ukážkový tok energie z bicích. ale aj na ...And Justice... sú svetlé chvíle napr. Dyers Eve aj ked evidentne nestačí z dychom. Ale Dear Mother Dear Father What Is this Hell You Have Put Me Through bolo už v tej dobe ked sa 4 horsemen menili na 4 biznismen a svoju energiu menili na iné veci ako hudbu.
edit: zle som citoval text 
Naposledy upravil atiles dňa Máj 2, 2008, 12:52 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 346 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 11:07 am Predmet: |
|
|
| algor napísal: | | "Ťahá mi na 16" a som čerstvý "bubeník" :D. |
| kvasha napísal: | | Mne tiež ťahá na 16, tiež som čerstvý drummer |
Chlapci, :) aj mne taha na 16, som zaciatocnik na drums thak kedy oslavime :D
no ja som na larsovi nevyrastal, :) ale myslim si ze je to kreativny bubenik, od metly mam rad par hitoviek, ja takuto hudbu nepocuvam, resp. pocuvam ked mam na nu naladu, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 570 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 1:31 am Predmet: shit |
|
|
| new song metallica začína sa to dobré,ale čo nasleduje potom nemôžem nazvať ako bull fuckin shit,som hlboko znepokojený!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 229 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 2:40 pm Predmet: |
|
|
| algor, kvasha, mischo4077, to je náhoda, pridávam sa k vám. |
|