Obsah fóra bubenici.com

Ktoru dvojšlapku?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviete či šľapka SONOR rada 400 má posuvnú pätu ? Čo sa týka reťaze, mne sa vychyľuje len kus a zatiaľ nevydáva žiadny divný zvuk.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PST
Prisťahovalec

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 11:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JUROMURO napísal:
myslim ,ze tym mysli, ze sa pedal vychyluje a retaz akoby chcelo zhodit tak skriabe...... ale tak myslim ze to je aj v tom aka je pevna päta pedala ....... icon_arrowu.gif ........ ja mam mapex, jednoretaz, uplne sitnu slapku.....ale som spokojny zatial.....beater som kupil Stagg taky fajny, neni o com :-)

ano presne tak som to myslel... tak ale je to zaležitost shitnosti šlapiek.. na dobrej jednoretazovke sa to nestane.... predpokladam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 11:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to som pozoroval len u výtvoru menom amati aby pedalboard škrabal o stojny hriadela.
Jednoreťaz nie je problematické spojenie, ešte som nevidel roztrhnutú jednoreťaz ani dvojreťaz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PST
Prisťahovalec

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 11:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Tak to som pozoroval len u výtvoru menom amati aby pedalboard škrabal o stojny hriadela.
Jednoreťaz nie je problematické spojenie, ešte som nevidel roztrhnutú jednoreťaz ani dvojreťaz

Tak to ani ja smo nevidel roztrhnutu... ale stava sa to aj na inych šlapkach.. napriklad som to videl na jednom ludwigu.. ale nebolo to kvoli značke.. ale kvoli tomu, že sa s nou zle zaobchadzalo...
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 12:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

PST napísal:
JUROMURO napísal:
myslim ,ze tym mysli, ze sa pedal vychyluje a retaz akoby chcelo zhodit tak skriabe...... ale tak myslim ze to je aj v tom aka je pevna päta pedala ....... icon_arrowu.gif ........ ja mam mapex, jednoretaz, uplne sitnu slapku.....ale som spokojny zatial.....beater som kupil Stagg taky fajny, neni o com :-)

ano presne tak som to myslel... tak ale je to zaležitost shitnosti šlapiek.. na dobrej jednoretazovke sa to nestane.... predpokladam...
no vravel som sitna moja mapexa, v tom zmysle sitna, lebo lacna :-D , ale nedam na nu dopustit zatial.......
Návrat hore
atiles
Prisťahovalec

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 12:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa stávalo že aj značkové šlapky škriabali, ale len Amati kopák. Ani jedna šlapka pritom nebola poškodená. Amati má úzky napínací rám a spolu s vyťahanou blanou sa mechanizmus dostával do kontaktu s blanou. Píšem o staršej Tama, Premier, Pearl a dokonca aj Iron Cobra.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

za všetko zlé môžu amati icon_biggrin.gif
(ale za to najhoršie môžu stagg,NRG,dimmavery,powerbeat atd.)
Návrat hore
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 10:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ked mam taky shit slapku(mapex, neni nic moc) tak keby som zmenil beater za nejaky lepsi ne ten taky okruhly z filcu(ci co to je(taka tvrda vata))za dajaky lepsi od tamy abo pearl zmeni sa zvuk?Bude sa udierat lepsie ked sa bude udierat celov plochov beatra ak si taky kupim?
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 11:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V prípade zvuku ide o dopadovú plochu kladiva, jeho hmotnosť a materiál.
Zmena materiálu sa na zvuku silno prejavuje (filc, plast, drevo). Ak máš filcovú gulu a vymeníš ju za plastový IC beater tak rozdiel budes pocut
Návrat hore
atiles
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 9:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
V prípade zvuku ide o dopadovú plochu kladiva, jeho hmotnosť a materiál.
Zmena materiálu sa na zvuku silno prejavuje (filc, plast, drevo). Ak máš filcovú gulu a vymeníš ju za plastový IC beater tak rozdiel budes pocut

Aj vidieť icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Mort
Prieskumník

Založený: 10 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 10:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Potrebujem poradiť chlapi-neviem si vybrať.Iron Cobra je môj ideál.Yamahu nepoznám a tá Premierka je cenovo a snáď aj kvalitou najprijateľnejšia možnosť.Napíšte mi prosím svoj tip príp.ešte iné odporučenia.Díkes..
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Premier-DP6077&nid=20016&nparams=kod_id;107482
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Yamaha-DFP8210S&nid=20016&nparams=kod_id;3210
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Tama-HP900RTW&nid=20016&nparams=kod_id;7006
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 10:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Yamaha alebo IC. Na tu priemierku sa vykasli.Kamos ma vyssiu radu a hovori ze nijaky zazrak. IC poznám no na yamahu som hral raz a to je na nejake posudzovanie malo
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 11:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

A aky beater by ste odporucali bo slapku zatial menit nechcem a ten zvuk sa mi noc nepaci a ani nepriliehe dobre ku kopaku bo je gulata.V skole mame NRG a hra sa mi na nej lepsie(bo ku kopaku priliehe lepsie a cela) aj ked je to taky isty shit .
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 12:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kúp si IC beater, tam sa dá sklon hlavy nastaviť tak, aby dopadala celou plochou na blanu
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 1:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mort napísal:
Potrebujem poradiť chlapi-neviem si vybrať.Iron Cobra je môj ideál.Yamahu nepoznám a tá Premierka je cenovo a snáď aj kvalitou najprijateľnejšia možnosť.Napíšte mi prosím svoj tip príp.ešte iné odporučenia.Díkes..
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Premier-DP6077&nid=20016&nparams=kod_id;107482
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Yamaha-DFP8210S&nid=20016&nparams=kod_id;3210
Cobra je Cobra , dobra , ale tvrda v ohybe...na mna malo citliva taka "Power slapka",Yamaha je skvela , mal som takuto... muzikalny kus hardveru, a ta Premiera sa mi zdala leniva , ked som ju kedysi skusal, lenze ma mladsiu sestru , ktora je dokonca lacnejsia, nieje taka pkna ako tato , ale je to 2retaz, kladivkove beatre a neviem co este... ta mi vtedy pripadala lepsia ako tato... ,stoji okolo 7900 ci kolko... , ale moj dojem z nej silno pripominal Pearl slapku.
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
A aky beater by ste odporucali bo slapku zatial menit nechcem a ten zvuk sa mi noc nepaci a ani nepriliehe dobre ku kopaku bo je gulata.V skole mame NRG a hra sa mi na nej lepsie(bo ku kopaku priliehe lepsie a cela) aj ked je to taky isty shit .
....a aku mas na kopaku blanu ?? to bude skor tym, to ze ti neprilieha , a ked vymenis blanu zvuk sa zmeni tiez...)) potom mozes vymenit beater. Filcovy ma otvorenejsi sound ako napr. dreveny, alebo gumeny /ten dava "mlask sound" na uvolnenych blanach/
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 2:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a ked su tie kladivkove ale s tym filcom zmeni sa zvuk ked prilieha cela?
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A co by ste povedali na dvojslapku DW alebo PDP?Su lepsie ako od pearl abo tama?
Návrat hore
atiles
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 4:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mort napísal:

Ja som mal Premier (síce starší model od tohoto), teraz mám Iron Cobru Rolling glide. Jej presné kruhové koleso pôsobí že sa hrá na nej hladšie a plynulejšie. A to som odhliadol od toho že na Premier sa nedá nastavovať okrem napnutia struny a výšky beateru nič. U mňa vedie Cobra.
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 10, 2008, 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:
Mort napísal:

Ja som mal Premier (síce starší model od tohoto), teraz mám Iron Cobru Rolling glide. Jej presné kruhové koleso pôsobí že sa hrá na nej hladšie a plynulejšie. A to som odhliadol od toho že na Premier sa nedá nastavovať okrem napnutia struny a výšky beateru nič. U mňa vedie Cobra.
a co povieš na power glide, jede to pohode???
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 7 z 16

Prejdi na: