| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
DeFeKt Nováčik

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 45 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:06 pm Predmet: Váš prvý koncert... |
|
|
aky bol vas prvy verejny koncert? mna to zachvilu caka a som docela nanervy z toho... jake ste mali zo svojho prveho vystupenia pocity?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:15 pm Predmet: |
|
|
| daj si pol deci,no a ked su muzikanti pred koncertom nervózny tak su poväčšine nepripravený |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeKt Nováčik

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 45 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
pripraveny som, sak s kapelou mame mrte skusok za sebou ale predsa len, prvy koncert, trema musi byt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Apocalyptico Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008 Príspevky: 84
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 11:58 pm Predmet: povzbudenie |
|
|
| neboj sa, tréma je užitočná. Zvládneš to! |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 891 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 10:59 am Predmet: |
|
|
Ja som tremista a od prirody si neverim a objavil som len jediny spolahlivy recept. V prvom rade treba byt na vystupenie perfektne pripraveny, odtial prameni istota pocas vystupenia. Ak nie som pripraveny, ani dobre nespim. Dalsia vec je, ze treba verit hudbe ktoru robis. Ak jej veris a mas ju rad, nebudes sa pred nikym hanbit a vypalis to.
p.s moj prvy koncert bol velmi kuriozny. Mal som asi 8 alebo 9 rokov a bol som ako "bombonik" v ramci koncertu bratovej rockovej kapely v nejakej krcme v Tisovci. Hral som s nimi 3 skladby od Hendrixa. Pamatam sa len, ze mi 2 krat vypadla palicka a ked som vychadzal na podium, miestny rockeri kricali po kapele, ze ci idem hrat darinku mandarinku tremu som nemal, moja zivotna priorita bola vtedy lego stavebnica. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 376 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 11:03 am Predmet: |
|
|
Trema sa da prekonat aj bez alkoholu, ja som este za bicimi nesedel pod vplyvom alkoholu, marihuany ani inej psychotropnej latky. Cim viac koncertov odohras, tym mensiu tremu budes mat. No a na tom prvom koncerte to ber tak, ze si spravil, co bolo v tvojich silach, aby to dopadlo najlepsie ako sa da. Uzi si koncert, drzim palce!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 704
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 6:04 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | Trema sa da prekonat aj bez alkoholu, ja som este za bicimi nesedel pod vplyvom alkoholu, marihuany ani inej psychotropnej latky. Cim viac koncertov odohras, tym mensiu tremu budes mat. No a na tom prvom koncerte to ber tak, ze si spravil, co bolo v tvojich silach, aby to dopadlo najlepsie ako sa da. Uzi si koncert, drzim palce!  | ....,ano ano presne tak... , ale ja uz som na koncerte poldeci mal a to ti naozaj neodporucam... ani to druhe... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1642 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 7:19 pm Predmet: |
|
|
| chlast za bicimi - nikdy viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 7:39 pm Predmet: go |
|
|
| všetci chlastaju aspoň pivo zahulia alebo aj niečo inšie pre príklady si netreba chodiť ďaleko,ale ide to aj bez toho no čo sa tyka prvého koncertu asi bude dobre rozcvičiť sa uvolniť sa a nenechať sa stresovať a ked už sa niečo pokazí nezblázniť sa hned s toho ide o prvy koncert,držím palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 7:49 pm Predmet: |
|
|
| neboj to určite zvládneš......pamätám si na prvý koncert....ako páčilo sa to ľudom....ale teraz sme to so spoluhrajúcimi tak hodnotili že to bola úplna katastrofa.........ja som sa občas mýlil...hrozné bolo to, že sa mi triasli kolena...a ešte horšie bolo to, že som hral na bicie len 3týždne......ale proste museli sme dať aspon jednu pesničku......bo by nás profka zabila................ na to asi NIKDY NEZABUDNEM......................... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 449 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 11:58 pm Predmet: |
|
|
ja si na svoj prvy koncert nepamatam, len viem ze este do svojich 15 tich rokov som bol brutalny tremista, a teraz nevem hral som svtrtok koncert v sportovej hale v michalovciach a setko bolo ok, pokial nedosiel cas na moje solo, vtedy som zacal stresovat,a prejavilo sa to na mojej hre, ..
ale netreba sa preto zabijat, treba dalej cvicit, :) a bude to lepsie
Naposledy upravil mischo4077 dňa Máj 2, 2008, 11:11 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:01 am Predmet: |
|
|
| ja mam na to cas este... |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 1:16 pm Predmet: |
|
|
Nezabudni si to natocit na kameru.Ked si teraz s chalanmi kukame nase stare koncerty,tak si uzijeme zabavy vo velkych duskoch .Moj prvy koncert bol celkom v poho.Vtedy som hral este na gitaru.Pred koncertom som nemal tremu.Ja som flegmos.Skutocnu tremu som zazil az na vacsom koncerte na ktorom nam velmi zalezalo a vedeli sme ze bubenik to skrvavy.Tak aj bolo.S black/deathu spravil skoro DOOM Vtedy som zazil tremu.Triasli sa mi kolena a dvihal sa mi zaludok .Na svoj prvy ozajstny koncert ako bubenik este len cakam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 136
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 3:23 pm Predmet: |
|
|
heh moj prvy koncert nebol tak davno, bol koniec letnych prazdnin roku 2007 tj posledny augustovy den, s kapelou sme hrali dokopy asi 4 mesiace s tym ze sme zacinali od uplnych zakladov a nikto na nicom nevedel hrat, niekedy mam pocit ze nam to este ostalo doteraz ale uz je to aspon trochu lepsie takze za 4 mesiace sme sa akotak naucili hrat na nastrojoch a boli sme pozvani naprvy koncert. trema myslim ze ani nebola skor strach z toho ze budeme najhorsi kedze sme cvicili len malo a boli tam aj lepsie kapely .. no podrzala nas kapela pred nami ktora nam dodala sebavedomie pretoze na podium prisli rozbiti ako sa patri :) bubennik nevedel palicky drzat nieto este hrat takze to zabalili pomerne rychlo (btw tiez ich prvy koncert). mame aj video zaznam dokonca na jutube takze mozete si tuto "kulturu" pozriet aj vy http://youtube.com/watch?v=SQazT6hwYE0 |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 86 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 3:33 pm Predmet: |
|
|
ufff, no megafestival!
ale kazdy nejak zacinal. my sme na tom neboli o nic lepsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 10, 2008, 10:24 pm Predmet: Váš prvý koncert... |
|
|
ja som sice koncert nikdy nemal ale vem o com to je.chodil som 3 roky na herectvo takze som mal vystupenia.najskor som mal pred vystupenim plne kalhotky a ked zacalo tak po par minutach bolo vsetko v poho.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|