| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 120 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 7:19 pm Predmet: pomoooc |
|
|
Potrebujem poradiť. Mám Swingstary ešte s prevozkami a odišla mi blana na snare. Bral som to, že to boli prevozky a že šak to je v poho..tak som si blanu z kotla 14" prehodil na snare, zatiaľ kým si kúpim novu na snare...lenže odišla mi dneska aj ta druhá.
A nie som žiadny drevorubač čo by do toho trieskal hlava-nehlava, a paličky tiež neboli s nejakou prasklinou, že by som si ju prerezal..
Tak neviete mi poradiť, že čim to môže byť?? pretože blany mi vždy pustili len snare-y..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 132 Bydlisko: sever
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 7:23 pm Predmet: |
|
|
| no jak niesu slabe, a hras normalne...........ci boha, dufam ze si ich nenašpanoval vela...... alebo ti nane chodi hrat niekto iny, a ty o tom nevieš, to by som mu nedaroval :-)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 255 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 8:12 pm Predmet: Re: pomoooc |
|
|
| joe napísal: | Potrebujem poradiť. Mám Swingstary ešte s prevozkami a odišla mi blana na snare. Bral som to, že to boli prevozky a že šak to je v poho..tak som si blanu z kotla 14" prehodil na snare, zatiaľ kým si kúpim novu na snare...lenže odišla mi dneska aj ta druhá.
A nie som žiadny drevorubač čo by do toho trieskal hlava-nehlava, a paličky tiež neboli s nejakou prasklinou, že by som si ju prerezal..
Tak neviete mi poradiť, že čim to môže byť?? pretože blany mi vždy pustili len snare-y..  |
ja by som ti odporucil, skusit novu blanu, nejaku na skusku napr. remo ambassador, emperor, proste nieco na skusku a potom uvidis ci to je chyba rytmiku alebo tych povodnych blan... snare je predsa len pocas pesniciek, najviac pouzivany bubon ( pri vacsine pesniciek, aspon podla mna)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

|
Zaslal: Máj 11, 2008, 11:47 am Predmet: |
|
|
no chcem si kúpiť teraz na snare Remo CS 14" coated tak som zvedavý, že čo to spravi...neviete odkiaľ to objednať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 189 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 12:58 pm Predmet: |
|
|
| kú si EVANS Power Center, tá je v strede zosilnená tlmiacim krúžkom ako pri REMO CS. |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

|
Zaslal: Máj 11, 2008, 4:31 pm Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | | kú si EVANS Power Center, tá je v strede zosilnená tlmiacim krúžkom ako pri REMO CS. |
v čom je lepšia ta evanska narozdiel od rema??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1178 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 4:52 pm Predmet: |
|
|
| predpokladam ze viac vydrzi a urcite je aj drahsia o nieco (len tipujem) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 350 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 5:15 pm Predmet: |
|
|
| cs s tak isto spevnene cize o tom ze viac vydrzi by som pomlcal |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1178 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 5:26 pm Predmet: |
|
|
| tak niekto tu raz pisal ze evansy vseobecne dlhsie vydrzia |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 647
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 6:41 pm Predmet: |
|
|
| jednoznacne si na rytmicak kup blanu Evans ST DRY a nemas problem! ,uvidis , budes spokojny... ,vynikajuca blana , dlho vydrzi vynikajuco hra , krasne ladi ...,nova klasika! EF tiez tusim fici na ST Dry-ke |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 255 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 8:49 pm Predmet: |
|
|
| aj ja by som siel radsje do tej evans-ky... ako dlho vydrzi to neviem, ale pieskovanie ma lepsie jako remo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 3:02 pm Predmet: |
|
|
| koľko stojí ta evanska?? st dry ... mne by trebalo a zdá sa mi, že aj u nás v obchode maju evansy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 350 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 5:25 pm Predmet: |
|
|
| chod sa popytat do najblizsich hudobnin neoplati sa cez internet ,,,aspon pre mna ja mam klasiku remo ambasador coated a je v pohode ale urcite vysksam aj tu evansku |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

|
Zaslal: Máj 12, 2008, 6:04 pm Predmet: |
|
|
| no dneska so bol v tych hudobninach..a tu removku tam nemali tak som si vzal evans....dnes alebo zajtra naladim a poviem ako to dopadlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|