| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Lucas Perny Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 110 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 8:03 am Predmet: Hádky v kapele - večný problém a znechutenie do hry |
|
|
Máte aj vy podobné problémy?
Znechutia vás hádky v kapele až na tolko že nemáte ani chuť hrať a každá ďalšia skúška sa stáva neznesiteľnou aj v tom prípade že ste s kapelou zaviazaný a nemôžete odísť?
Riešite aj vy bezvýznamné spory s ďalšími členmi kapely?
Vnímajú vás tiež ako "len bubeníka"? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 704 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 8:30 am Predmet: |
|
|
nie, taketo problemy, vdaka Bohu, nemam. Ked som kedysi hraval este s inymi ludmi a nebol som bubenik, sem tam sme mali trosku napatie v kapele, ktore pramenilo z toho, ze sme pomaly nacvicovali songy, comu bol na vine niekedy (nie vzdy) prave bubenik, ale aj tak sme neboli k sebe nepriatelsky naladeni, to urcite nie.
Myslim, ze hudba sa robi primarne pra zabavu a v undergrounde vlastne len pre zabavu, takze neviem, ci ma zmysel zostavat v kapele, kde su zle vztahy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

Založený: 15 Feb 2008 Príspevky: 32 Bydlisko: Nemšová
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 9:46 am Predmet: |
|
|
tak ja tiez nie.som rad ze taketo problemy ma obxadzaju :).a myslim ze ma ani nedostanu bo gitarista a basak su susedia takze sa pozname od narodenia a dalsi gitarista patri medzi najlepsix kamosow takze taketo problemy dufam ze nehrozia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 9:58 am Predmet: |
|
|
| tak ako stale sa najde nejaky problemik ktory treba riesit, ale nie je to hrozive, nezabijame sa za to, a zeby som hral v nejakej poriadnej kapele, tak to este nie, teraz sa mi otvara taky jazzovy projektik tak s gitaristom som velmi spokojny, este jedneho basaka budeme mat,... len sa bojim tych skusok, gitara - velke kapusany, bicie, - michalovce, basa - presov, ... ja nemam problem dojst, ale co ten z presova, ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 394 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 11:34 am Predmet: |
|
|
ja som hral tez v kapele s dost divnymi ludmi... boli to sice spoluziaci, ale fakt boli dost lenivi, skusku dva krat bo ked sme mali do tyzdna a nerobili sme na nej nic tak to stalo za prd... mne osobne sa chcelo nacvicovat, aj skusobnu som vybavil ja ( nechcem sa chvalit ) ,ale fakt to bolo od nich nefer, ked som povedal ze tie nase skusky stoja za prd, tak oni sa hned urazili, ze co a tak... proste... fakt som bol sprosty, ze som to s nimi trpel..
teraz uz mam chvalabohu dobru kapelu- hram s bratrancami, cize tam nejaky vacsi konflikt nehrozi- a som rad... nejake vystupenia uz mame za sebou takze, no problem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: Máj 11, 2008, 10:27 pm Predmet: CO DOKAZE NASTVAT |
|
|
Dozvedel som sa že moj klavesak hral na dvoch skuškach na mojich bicich ked som tam nebol pritomny a ešte povedal bassakovi aby mi o tom nepovedal. Vysledok je taky že s bassakom hladame druhu kapelu v Nitre...
Toto vie fakt bubenika naštvat, to mi verte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2808 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 11, 2008, 10:44 pm Predmet: |
|
|
| "Len bubeník" bola jedna z príčin môjho odchodu z kapely |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 69 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 12:31 am Predmet: |
|
|
Kukam ze ste mali dost zaujimavyhc spoluhracou :D
mna vie najviac vytocit ked niekto v kapele hovori ako treba civit stale a stale ... a ked sa ide daco zahrat , tak sorry chalani nemal som cas to kuknut robota a tak :D
No ked sa to takto vlecie daky ten piatok, tak clovek zisti ze kvasi stale na tom istom mieste :(
Teraz som v zdravej zostave , kde kazdy sa kazdy do kazdeho navaza a po par spolocnych cestovaniach z koncerotu (najlepsie take 3-4 hodinovky :D ) zistite ze ako kapela nemate uctu asi k nicomu ale pritom to nikomu nevadi hlavne ze je sranda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 139 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 10:30 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | "Len bubeník" bola jedna z príčin môjho odchodu z kapely |
Veľká pravda, aj ja som na voľnej nohe teraz. Cvičím sám a nikto neznevažuje moje bubnovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Prisťahovalec
Založený: 01 Jún 2007 Príspevky: 71
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 12:38 pm Predmet: |
|
|
| No u nas v kapele to mame trosku divne. Gitarista a basak maju tendenciu furt mi sadat za supravu a bezhlavo dotoho trieskat a hlavne po cineloch, oni len tak pridu a chytia tu cinelu a zostavaju tam mastne odtlacky. Stokrat som im vravel ze nech to nerobia lebo ma to hneva a este to musim aj cistit furt, ale oni ma seru furt a na poslednej skuske som sa nasral vyhrazal som sa bitkou (myslel som to vazne), ale potom ma to mrzelo. A este ma tiez sere ze mame skusky len dvakrat do tyzdna a neviem ich dokopat k tomu aby sme mali viackrat tie skusky. Tiez ma hneva to ze spevak sa ledva pocuje aj ja ho ledva pocujem a on sa chce pocut tak vseci musia ist tihsie a potom ja zase nikoho nepocujem a vravi mi aby som hral tihsie (ked mi to prvykrat povedal tak som ho vysmial) a tak sa to zamotava a ani za mariu si nechce kupit lepsiu bednu ajked by vedel zohnat na to peniaze. Ja som tiez vybavil skusobnu sam aj som zohnal kartony lepidla klince a vajcaky sam(nieze by som sa chvastal ale je to tak). Dost ma niektore veci seru ale nechcem odnich odist lebo by to bolo blbe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 12, 2008, 1:11 pm Predmet: |
|
|
| Nejeb tak do toho, hraj tichsie....nepochopia ze to nejde. Oni otocia gombikom a mozu hrat aj o polnoci vedla postale kojenca a nezobudia ho, ale ca mame my? Mam si kupit molitanove palicky alebo co?Lenze to im nevystevlis, pretoze pouzivaju na hranie len 2 koncatiny a kopec gombíkov |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík

Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 112 Bydlisko: Bratislava-Petržalka
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 1:17 pm Predmet: |
|
|
no toto je uplna haluz napríklad ja im stale nadávam nech sa dajú gitaristy tichšie lebo im stale hovorim že im tie ich komba zhodim a rozkopem a funguje to teraz už je to v pohode samy sa daju tichšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Prisťahovalec
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 1:20 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Nejeb tak do toho, hraj tichsie....nepochopia ze to nejde. Oni otocia gombikom a mozu hrat aj o polnoci vedla postale kojenca a nezobudia ho, ale ca mame my? Mam si kupit molitanove palicky alebo co?Lenze to im nevystevlis, pretoze pouzivaju na hranie len 2 koncatiny a kopec gombíkov |
Presne ako vravis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: Máj 12, 2008, 5:11 pm Predmet: 100% tny suhlas |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Nejeb tak do toho, hraj tichsie....nepochopia ze to nejde. Oni otocia gombikom a mozu hrat aj o polnoci vedla postale kojenca a nezobudia ho, ale ca mame my? Mam si kupit molitanove palicky alebo co?Lenze to im nevystevlis, pretoze pouzivaju na hranie len 2 koncatiny a kopec gombíkov |
Cloveče cituješ mojich spoluhračov. Presne tak to je ako hovoriš. Myslia si že to je jednoduche hrať potichu.Akože myslim si že hram pomerne potichu a chcel by som vidieť čo by chlapci robili keby im tam prinesiem deatmetaloveho bubenika s dvojkopakmi. Vtedy by asi pochopili že hram potichu. Navyše hrame v blbej akustike a nevedia pochopiť že ak je zla akustika maju bicie zly zvuk a zneje to nanič preto ich musim tlmit. Samozrejme aj rytmička. Potom už len počuvam klavesakove poznamky že ten rytmičak zneje na p*cu a pod. Je to proste neuveritelne ake nervy musi bubenik v kapele preživat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 5:21 pm Predmet: |
|
|
pre taketo problemy si hladam novu kapelu ......a nutili ma hrat ticho a pomalyyyyy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 12, 2008, 6:47 pm Predmet: |
|
|
| S amatkami sa da hrat nahlas? S nimi som vzdy hral potichu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: Máj 12, 2008, 6:49 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | S amatkami sa da hrat nahlas? S nimi som vzdy hral potichu |
v hroznej akustike je nahlas aj ked tukneš po činely |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 394 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 7:48 pm Predmet: |
|
|
| JetiX napísal: | | No u nas v kapele to mame trosku divne. Gitarista a basak maju tendenciu furt mi sadat za supravu a bezhlavo dotoho trieskat a hlavne po cineloch, oni len tak pridu a chytia tu cinelu a zostavaju tam mastne odtlacky. Stokrat som im vravel ze nech to nerobia lebo ma to hneva a este to musim aj cistit furt, ale oni ma seru furt a na poslednej skuske som sa nasral vyhrazal som sa bitkou (myslel som to vazne), ale potom ma to mrzelo. A este ma tiez sere ze mame skusky len dvakrat do tyzdna a neviem ich dokopat k tomu aby sme mali viackrat tie skusky. Tiez ma hneva to ze spevak sa ledva pocuje aj ja ho ledva pocujem a on sa chce pocut tak vseci musia ist tihsie a potom ja zase nikoho nepocujem a vravi mi aby som hral tihsie (ked mi to prvykrat povedal tak som ho vysmial) a tak sa to zamotava a ani za mariu si nechce kupit lepsiu bednu ajked by vedel zohnat na to peniaze. Ja som tiez vybavil skusobnu sam aj som zohnal kartony lepidla klince a vajcaky sam(nieze by som sa chvastal ale je to tak). Dost ma niektore veci seru ale nechcem odnich odist lebo by to bolo blbe. |
tak to co prezivas teraz ty som prezival aj ja.. presne na chlp rovnako... ta sita situacia |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 816 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:00 pm Predmet: mafia |
|
|
| nestarám do aparátov a to iste vyžadujem aj ja nech sa mne nestarajú do bicích,v prípade ohrozenia takéto veci riešim radikálne jednu mu jebn.m a ked sa preberie ešte musí zaplatiť poldeci,vybavené!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Prisťahovalec
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:05 pm Predmet: |
|
|
| JJ takto to budem uz vybavovat aj ja. Niesom bitkar alebo nasilnik, ale bicie si nedam :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|