Obsah fóra bubenici.com
Hádky v kapele - večný problém a znechutenie do hry
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lucas Perny
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 8:03 am    Predmet: Hádky v kapele - večný problém a znechutenie do hry Odpovedať s citátom

Máte aj vy podobné problémy?
Znechutia vás hádky v kapele až na tolko že nemáte ani chuť hrať a každá ďalšia skúška sa stáva neznesiteľnou aj v tom prípade že ste s kapelou zaviazaný a nemôžete odísť?
Riešite aj vy bezvýznamné spory s ďalšími členmi kapely?
Vnímajú vás tiež ako "len bubeníka"?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 8:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nie, taketo problemy, vdaka Bohu, nemam. Ked som kedysi hraval este s inymi ludmi a nebol som bubenik, sem tam sme mali trosku napatie v kapele, ktore pramenilo z toho, ze sme pomaly nacvicovali songy, comu bol na vine niekedy (nie vzdy) prave bubenik, ale aj tak sme neboli k sebe nepriatelsky naladeni, to urcite nie.
Myslim, ze hudba sa robi primarne pra zabavu a v undergrounde vlastne len pre zabavu, takze neviem, ci ma zmysel zostavat v kapele, kde su zle vztahy.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Baro
Nováčik

Založený: 15 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 9:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ja tiez nie.som rad ze taketo problemy ma obxadzaju :).a myslim ze ma ani nedostanu bo gitarista a basak su susedia takze sa pozname od narodenia a dalsi gitarista patri medzi najlepsix kamosow takze taketo problemy dufam ze nehrozia icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 9:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ako stale sa najde nejaky problemik ktory treba riesit, ale nie je to hrozive, nezabijame sa za to, a zeby som hral v nejakej poriadnej kapele, tak to este nie, teraz sa mi otvara taky jazzovy projektik tak s gitaristom som velmi spokojny, este jedneho basaka budeme mat,... len sa bojim tych skusok, gitara - velke kapusany, bicie, - michalovce, basa - presov, ... ja nemam problem dojst, ale co ten z presova, ...
Návrat hore
fernetsrumom
Šialenec

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 9, 2008, 11:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som hral tez v kapele s dost divnymi ludmi... boli to sice spoluziaci, ale fakt boli dost lenivi, skusku dva krat bo ked sme mali do tyzdna a nerobili sme na nej nic tak to stalo za prd... mne osobne sa chcelo nacvicovat, aj skusobnu som vybavil ja ( nechcem sa chvalit ) ,ale fakt to bolo od nich nefer, ked som povedal ze tie nase skusky stoja za prd, tak oni sa hned urazili, ze co a tak... proste... fakt som bol sprosty, ze som to s nimi trpel..

teraz uz mam chvalabohu dobru kapelu- hram s bratrancami, cize tam nejaky vacsi konflikt nehrozi- a som rad... nejake vystupenia uz mame za sebou takze, no problem...
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 11, 2008, 10:27 pm    Predmet: CO DOKAZE NASTVAT Odpovedať s citátom

Dozvedel som sa že moj klavesak hral na dvoch skuškach na mojich bicich ked som tam nebol pritomny a ešte povedal bassakovi aby mi o tom nepovedal. Vysledok je taky že s bassakom hladame druhu kapelu v Nitre...
Toto vie fakt bubenika naštvat, to mi verte icon_evil.gif icon_evil.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 11, 2008, 10:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

"Len bubeník" bola jedna z príčin môjho odchodu z kapely
Návrat hore
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 12:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kukam ze ste mali dost zaujimavyhc spoluhracou :D

mna vie najviac vytocit ked niekto v kapele hovori ako treba civit stale a stale ... a ked sa ide daco zahrat , tak sorry chalani nemal som cas to kuknut robota a tak :D

No ked sa to takto vlecie daky ten piatok, tak clovek zisti ze kvasi stale na tom istom mieste :(

Teraz som v zdravej zostave , kde kazdy sa kazdy do kazdeho navaza a po par spolocnych cestovaniach z koncerotu (najlepsie take 3-4 hodinovky :D ) zistite ze ako kapela nemate uctu asi k nicomu ale pritom to nikomu nevadi hlavne ze je sranda.
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 10:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
"Len bubeník" bola jedna z príčin môjho odchodu z kapely

Veľká pravda, aj ja som na voľnej nohe teraz. Cvičím sám a nikto neznevažuje moje bubnovanie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JetiX
Prisťahovalec

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 12:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No u nas v kapele to mame trosku divne. Gitarista a basak maju tendenciu furt mi sadat za supravu a bezhlavo dotoho trieskat a hlavne po cineloch, oni len tak pridu a chytia tu cinelu a zostavaju tam mastne odtlacky. Stokrat som im vravel ze nech to nerobia lebo ma to hneva a este to musim aj cistit furt, ale oni ma seru furt a na poslednej skuske som sa nasral vyhrazal som sa bitkou (myslel som to vazne), ale potom ma to mrzelo. A este ma tiez sere ze mame skusky len dvakrat do tyzdna a neviem ich dokopat k tomu aby sme mali viackrat tie skusky. Tiez ma hneva to ze spevak sa ledva pocuje aj ja ho ledva pocujem a on sa chce pocut tak vseci musia ist tihsie a potom ja zase nikoho nepocujem a vravi mi aby som hral tihsie (ked mi to prvykrat povedal tak som ho vysmial) a tak sa to zamotava a ani za mariu si nechce kupit lepsiu bednu ajked by vedel zohnat na to peniaze. Ja som tiez vybavil skusobnu sam aj som zohnal kartony lepidla klince a vajcaky sam(nieze by som sa chvastal ale je to tak). Dost ma niektore veci seru ale nechcem odnich odist lebo by to bolo blbe.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 1:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nejeb tak do toho, hraj tichsie....nepochopia ze to nejde. Oni otocia gombikom a mozu hrat aj o polnoci vedla postale kojenca a nezobudia ho, ale ca mame my? Mam si kupit molitanove palicky alebo co?Lenze to im nevystevlis, pretoze pouzivaju na hranie len 2 koncatiny a kopec gombíkov
Návrat hore
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 1:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no toto je uplna haluz napríklad ja im stale nadávam nech sa dajú gitaristy tichšie icon_cheesygrin.gif icon_evil.gif lebo im stale hovorim že im tie ich komba zhodim a rozkopem a funguje to teraz už je to v pohode samy sa daju tichšie
Návrat hore
JetiX
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 1:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Nejeb tak do toho, hraj tichsie....nepochopia ze to nejde. Oni otocia gombikom a mozu hrat aj o polnoci vedla postale kojenca a nezobudia ho, ale ca mame my? Mam si kupit molitanove palicky alebo co?Lenze to im nevystevlis, pretoze pouzivaju na hranie len 2 koncatiny a kopec gombíkov

Presne ako vravis.
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 5:11 pm    Predmet: 100% tny suhlas Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:

Cloveče cituješ mojich spoluhračov. Presne tak to je ako hovoriš. Myslia si že to je jednoduche hrať potichu.Akože myslim si že hram pomerne potichu a chcel by som vidieť čo by chlapci robili keby im tam prinesiem deatmetaloveho bubenika s dvojkopakmi. Vtedy by asi pochopili že hram potichu. Navyše hrame v blbej akustike a nevedia pochopiť že ak je zla akustika maju bicie zly zvuk a zneje to nanič preto ich musim tlmit. Samozrejme aj rytmička. Potom už len počuvam klavesakove poznamky že ten rytmičak zneje na p*cu a pod. Je to proste neuveritelne ake nervy musi bubenik v kapele preživat.
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 5:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pre taketo problemy si hladam novu kapelu ......a nutili ma hrat ticho a pomalyyyyy icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

S amatkami sa da hrat nahlas? S nimi som vzdy hral potichu
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
S amatkami sa da hrat nahlas? S nimi som vzdy hral potichu

v hroznej akustike je nahlas aj ked tukneš po činely
Návrat hore
fernetsrumom
Šialenec

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 7:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JetiX napísal:
No u nas v kapele to mame trosku divne. Gitarista a basak maju tendenciu furt mi sadat za supravu a bezhlavo dotoho trieskat a hlavne po cineloch, oni len tak pridu a chytia tu cinelu a zostavaju tam mastne odtlacky. Stokrat som im vravel ze nech to nerobia lebo ma to hneva a este to musim aj cistit furt, ale oni ma seru furt a na poslednej skuske som sa nasral vyhrazal som sa bitkou (myslel som to vazne), ale potom ma to mrzelo. A este ma tiez sere ze mame skusky len dvakrat do tyzdna a neviem ich dokopat k tomu aby sme mali viackrat tie skusky. Tiez ma hneva to ze spevak sa ledva pocuje aj ja ho ledva pocujem a on sa chce pocut tak vseci musia ist tihsie a potom ja zase nikoho nepocujem a vravi mi aby som hral tihsie (ked mi to prvykrat povedal tak som ho vysmial) a tak sa to zamotava a ani za mariu si nechce kupit lepsiu bednu ajked by vedel zohnat na to peniaze. Ja som tiez vybavil skusobnu sam aj som zohnal kartony lepidla klince a vajcaky sam(nieze by som sa chvastal ale je to tak). Dost ma niektore veci seru ale nechcem odnich odist lebo by to bolo blbe.

tak to co prezivas teraz ty som prezival aj ja.. presne na chlp rovnako... ta sita situacia
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 8:00 pm    Predmet: mafia Odpovedať s citátom

nestarám do aparátov a to iste vyžadujem aj ja nech sa mne nestarajú do bicích,v prípade ohrozenia takéto veci riešim radikálne jednu mu jebn.m a ked sa preberie ešte musí zaplatiť poldeci,vybavené!!!!!
Návrat hore
JetiX
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 8:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JJ takto to budem uz vybavovat aj ja. Niesom bitkar alebo nasilnik, ale bicie si nedam :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: