Obsah fóra bubenici.com

John Dolmayan
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
SOaD
Prieskumník

Založený: 01 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 12:12 pm    Predmet: John Dolmayan Odpovedať s citátom

Tak čo si myslite o tomto bubeníkovi zo SOAD.Ja mam ich hudbu strašne rad,super bubny,gitara,basa,spev proste všetko
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 1:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tiez ich mam rad a ten bubenik je fakt perfektny icon_wink.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 12:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nepočúvam ich moc, ale ten bubeník je mašina..
Návrat hore
cani
Prieskumník

Založený: 26 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 5:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená.
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 8:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...portnoy neviem, ale jordison sa nechyta urcite...dolmayan hra pekne farebne, je o dost muzikalnejsi...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
angus
Prieskumník

Založený: 16 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 9:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom

cani napísal:
jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená.

Nechapem co na Dolmayanovi tolko chvalite (to nechapem napriklad ani na Ulrichovi). V SOAD sa to s rychlostou dajak strasne neprehana, s koordinaciou ani tolko. Techniku mozno dobru ma, ako kazdy druhy.( Okrem toho co je to technika? ako drzi palicky alebo aj daco ine?)Dolmayan je podla mna obycajny priemerny rockovy/metalovy bubenik. Nic viac, nic menej. Ked ho porovnas s Mikkeym Deem napriklad, ta ti pride ako sestkrat vyluhovany sacok caju.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 12:43 pm    Predmet: Dolmayan Odpovedať s citátom

No podla mna je super bubenik!!! U mna stylovo nema konkurenciu!
SOAD je aj skvela muzika, sa lisi tymi armenskymi melodiami , to je ich najvacsie +
Skoda len ze sa uz rozpadli.. Nevie niekto preco?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
SOaD
Prieskumník

Založený: 01 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 3:31 pm    Predmet: Re: Dolmayan Odpovedať s citátom

chladnepivko napísal:
No podla mna je super bubenik!!! U mna stylovo nema konkurenciu!
SOAD je aj skvela muzika, sa lisi tymi armenskymi melodiami , to je ich najvacsie +
Skoda len ze sa uz rozpadli.. Nevie niekto preco?

no vsade na nete sa hovori o nejakej dlhsej prestavke,aby sa mohli venovat svojim vlastnym novym projektom a tak,ale no neviem neviem lebo uz skoro tri roky tak to je dost dlha prestavka.Akurat viem ze Serj ma svoj vlastny album a Daron s Johnom pracuju na svojom albume ktory by mal byt uz coskoro vonku ,tak som zvedavy co to bude zac no bol by som happy keby sa dali dokopy

edit Sehnsucht: dokopi>dokopy
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 28, 2008, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aj ja som pocul cosik take ze prestavka, ale skor si aj ja myslim ze sa rozpadnu, prip. rozpadli... btw... John je perfektny muzikant....
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

angus napísal:
cani napísal:

Nechapem co na Dolmayanovi tolko chvalite (to nechapem napriklad ani na Ulrichovi). V SOAD sa to s rychlostou dajak strasne neprehana, s koordinaciou ani tolko. Techniku mozno dobru ma, ako kazdy druhy.( Okrem toho co je to technika? ako drzi palicky alebo aj daco ine?)Dolmayan je podla mna obycajny priemerny rockovy/metalovy bubenik. Nic viac, nic menej. Ked ho porovnas s Mikkeym Deem napriklad, ta ti pride ako sestkrat vyluhovany sacok caju.

...porovnavas nepoorovnatelne...
...to su dva odlisne pristupy k hraniu podla mna...
Návrat hore
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 4:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

angus napísal:
cani napísal:

Ves to je tvoj nazor,oni hraju trochu odlisne veci,takze nevem preco by si mal porovnavat,podla mna si ho este ani nevidel v akcii
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ked som prvykrat pocuval ich skladby, ... niekedy pred 3-5 rokmi, ... strasne sa mi zapacili, ... na zivo som ich pocut este nepocul ale studiove veci sa mi pacia ...
Návrat hore
angus
Prieskumník

Založený: 16 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
angus napísal:
cani napísal:

Ves to je tvoj nazor,oni hraju trochu odlisne veci,takze nevem preco by si mal porovnavat,podla mna si ho este ani nevidel v akcii

Ze som ho nevidel v akcii ma nezauijima, staci mi co som pocul na albumoch, a ani trochu ma to nenadchlo ani neprimalo k tomu aby som sa k bubnovaniu johna dolmayana zo SoFAD pozastavil. Najprv si urob prehlad o rock/metal scene co sa tyka bubenikov, a az potom si pustaj hubu na spacir. geno
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 12:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a ja nechapem naco vlasne"porovnavat" bubenikov.To ze jeden je lepsi ako druhy?Kazdy jeden bubenik hra svoju hudbu a ked to robi dobre,nie je sa ocom bavit.A hlavne ked mozno do verejnosti pustaju 50% schpnosti,to nik nemoze vediet ci to slape naplno.Porovnavat by sa dalo,posadit ich sady vedla seba a ide sa vsetko merat?Rychlost metronomom kazdeho zvlast a ktory pozna viac rytmov ma rychlesie prechody atd.A ked sa jednemu posluchacovy paci cerevena a druhemu zelena tak sa darmo budu presviedcat ze ta jeho je lepsia
Návrat hore
cani
Prieskumník

Založený: 26 Jan 2008

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 1:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Plne súhlasím s vALve - m. Inak táto téma je založená kvôli tomu aby sa tu vyjadroval názor na tohoto bubeníka a nie aby niekto ako angus tu išiel porovnávať schopnosti rôznych bubeníkov a jediný kto si tu púšťa hubu na špacír si ty angus. Zbytočne robíš z tejto témy OT. Svoj názor si vyjadril ako si vyjadril tak neviem prečo ďalej rýpeš do ostatných, ktorí sú fanúšikmi Johna Dolmayana
Návrat hore
Kandelko

Založený: 01 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 10:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

John Dolmayan je moj idol.. ale soad sa rozpadol pretu aj prestavku ale asik aj pre to ze gitara im odisla daron a tak sa rozpadli a zalozil serj tankian verry good kapelu a album elect the dead je verry nice... icon_cry.gif
Návrat hore
DeFeKt
Nováčik

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 10:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jphn je perfektny, mam rad jeho styl... Na Serjovej solovke poznat ze tam nehra on icon_cry.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 12, 2008, 11:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja zastávam názor,aj sa to stále potvrdzuje a história neklame práve bubeníci su základ toho že sa vytvori niečo nove,začalo sa to niekde pri elvisovy ked bubeník v priamom prenos zareagoval na elvisov zrýchlený nástup a pif bol tu rock and roll,john bonham hard rock,dave lombardo trash metal,lars ulrich aj dolmayan atd,len posúvajú hudbu zase niekam ďalej a dalej,a to je neodškriepiteľné a každý má na niečom zásluhy,bez nás bubeníkov sú proste v prdeli
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 13, 2008, 4:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no v tomto by som to s takou istotou nehovoril, kedze vo vseobecnosti je rock skorej o gitarovych riffoch
Návrat hore
Szony
Prieskumník

Založený: 06 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 13, 2008, 4:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

DeFeKt napísal:
Jphn je perfektny, mam rad jeho styl... Na Serjovej solovke poznat ze tam nehra on icon_cry.gif

...na niektorych pesnickach hra aj on icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: