| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
SOaD Prieskumník

Založený: 01 Aug 2007 Príspevky: 19 Bydlisko: Big Biel
|
Zaslal: februára 1, 2008, 12:12 pm Predmet: John Dolmayan |
|
|
| Tak čo si myslite o tomto bubeníkovi zo SOAD.Ja mam ich hudbu strašne rad,super bubny,gitara,basa,spev proste všetko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 1, 2008, 1:30 pm Predmet: |
|
|
tiez ich mam rad a ten bubenik je fakt perfektny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: februára 2, 2008, 12:28 am Predmet: |
|
|
| Nepočúvam ich moc, ale ten bubeník je mašina.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník
Založený: 26 Jan 2008 Príspevky: 12
|
Zaslal: februára 2, 2008, 5:30 am Predmet: |
|
|
| jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 2, 2008, 8:14 am Predmet: |
|
|
| ...portnoy neviem, ale jordison sa nechyta urcite...dolmayan hra pekne farebne, je o dost muzikalnejsi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
angus Prieskumník
Založený: 16 Okt 2007 Príspevky: 17
|
Zaslal: februára 2, 2008, 9:29 am Predmet: |
|
|
| cani napísal: | | jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
Nechapem co na Dolmayanovi tolko chvalite (to nechapem napriklad ani na Ulrichovi). V SOAD sa to s rychlostou dajak strasne neprehana, s koordinaciou ani tolko. Techniku mozno dobru ma, ako kazdy druhy.( Okrem toho co je to technika? ako drzi palicky alebo aj daco ine?)Dolmayan je podla mna obycajny priemerny rockovy/metalovy bubenik. Nic viac, nic menej. Ked ho porovnas s Mikkeym Deem napriklad, ta ti pride ako sestkrat vyluhovany sacok caju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 52 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 2, 2008, 12:43 pm Predmet: Dolmayan |
|
|
No podla mna je super bubenik!!! U mna stylovo nema konkurenciu!
SOAD je aj skvela muzika, sa lisi tymi armenskymi melodiami , to je ich najvacsie +
Skoda len ze sa uz rozpadli.. Nevie niekto preco? |
|
| Návrat hore |
|
 |
SOaD Prieskumník

Založený: 01 Aug 2007 Príspevky: 19 Bydlisko: Big Biel
|
Zaslal: februára 2, 2008, 3:31 pm Predmet: Re: Dolmayan |
|
|
| chladnepivko napísal: | No podla mna je super bubenik!!! U mna stylovo nema konkurenciu!
SOAD je aj skvela muzika, sa lisi tymi armenskymi melodiami , to je ich najvacsie +
Skoda len ze sa uz rozpadli.. Nevie niekto preco? |
no vsade na nete sa hovori o nejakej dlhsej prestavke,aby sa mohli venovat svojim vlastnym novym projektom a tak,ale no neviem neviem lebo uz skoro tri roky tak to je dost dlha prestavka.Akurat viem ze Serj ma svoj vlastny album a Daron s Johnom pracuju na svojom albume ktory by mal byt uz coskoro vonku ,tak som zvedavy co to bude zac no bol by som happy keby sa dali dokopy
edit Sehnsucht: dokopi>dokopy |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 212 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 28, 2008, 5:11 pm Predmet: |
|
|
| aj ja som pocul cosik take ze prestavka, ale skor si aj ja myslim ze sa rozpadnu, prip. rozpadli... btw... John je perfektny muzikant.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 29, 2008, 1:49 pm Predmet: |
|
|
| angus napísal: | | cani napísal: | | jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
Nechapem co na Dolmayanovi tolko chvalite (to nechapem napriklad ani na Ulrichovi). V SOAD sa to s rychlostou dajak strasne neprehana, s koordinaciou ani tolko. Techniku mozno dobru ma, ako kazdy druhy.( Okrem toho co je to technika? ako drzi palicky alebo aj daco ine?)Dolmayan je podla mna obycajny priemerny rockovy/metalovy bubenik. Nic viac, nic menej. Ked ho porovnas s Mikkeym Deem napriklad, ta ti pride ako sestkrat vyluhovany sacok caju. |
...porovnavas nepoorovnatelne...
...to su dva odlisne pristupy k hraniu podla mna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 170 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 29, 2008, 4:48 pm Predmet: |
|
|
| angus napísal: | | cani napísal: | | jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
Ves to je tvoj nazor,oni hraju trochu odlisne veci,takze nevem preco by si mal porovnavat,podla mna si ho este ani nevidel v akcii |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 401 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 29, 2008, 5:22 pm Predmet: |
|
|
| ked som prvykrat pocuval ich skladby, ... niekedy pred 3-5 rokmi, ... strasne sa mi zapacili, ... na zivo som ich pocut este nepocul ale studiove veci sa mi pacia ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
angus Prieskumník
Založený: 16 Okt 2007 Príspevky: 17
|
Zaslal: marca 29, 2008, 10:59 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | angus napísal: | | cani napísal: | | jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
Ves to je tvoj nazor,oni hraju trochu odlisne veci,takze nevem preco by si mal porovnavat,podla mna si ho este ani nevidel v akcii |
Ze som ho nevidel v akcii ma nezauijima, staci mi co som pocul na albumoch, a ani trochu ma to nenadchlo ani neprimalo k tomu aby som sa k bubnovaniu johna dolmayana zo SoFAD pozastavil. Najprv si urob prehlad o rock/metal scene co sa tyka bubenikov, a az potom si pustaj hubu na spacir. geno |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: marca 30, 2008, 12:06 am Predmet: |
|
|
| a ja nechapem naco vlasne"porovnavat" bubenikov.To ze jeden je lepsi ako druhy?Kazdy jeden bubenik hra svoju hudbu a ked to robi dobre,nie je sa ocom bavit.A hlavne ked mozno do verejnosti pustaju 50% schpnosti,to nik nemoze vediet ci to slape naplno.Porovnavat by sa dalo,posadit ich sady vedla seba a ide sa vsetko merat?Rychlost metronomom kazdeho zvlast a ktory pozna viac rytmov ma rychlesie prechody atd.A ked sa jednemu posluchacovy paci cerevena a druhemu zelena tak sa darmo budu presviedcat ze ta jeho je lepsia |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník
Založený: 26 Jan 2008 Príspevky: 12
|
Zaslal: marca 30, 2008, 1:54 pm Predmet: |
|
|
| Plne súhlasím s vALve - m. Inak táto téma je založená kvôli tomu aby sa tu vyjadroval názor na tohoto bubeníka a nie aby niekto ako angus tu išiel porovnávať schopnosti rôznych bubeníkov a jediný kto si tu púšťa hubu na špacír si ty angus. Zbytočne robíš z tejto témy OT. Svoj názor si vyjadril ako si vyjadril tak neviem prečo ďalej rýpeš do ostatných, ktorí sú fanúšikmi Johna Dolmayana |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kandelko

Založený: 01 Máj 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 10:25 am Predmet: |
|
|
John Dolmayan je moj idol.. ale soad sa rozpadol pretu aj prestavku ale asik aj pre to ze gitara im odisla daron a tak sa rozpadli a zalozil serj tankian verry good kapelu a album elect the dead je verry nice...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeKt Nováčik

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 29 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 10:13 pm Predmet: |
|
|
Jphn je perfektny, mam rad jeho styl... Na Serjovej solovke poznat ze tam nehra on  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 667 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 11:34 pm Predmet: |
|
|
| ja zastávam názor,aj sa to stále potvrdzuje a história neklame práve bubeníci su základ toho že sa vytvori niečo nove,začalo sa to niekde pri elvisovy ked bubeník v priamom prenos zareagoval na elvisov zrýchlený nástup a pif bol tu rock and roll,john bonham hard rock,dave lombardo trash metal,lars ulrich aj dolmayan atd,len posúvajú hudbu zase niekam ďalej a dalej,a to je neodškriepiteľné a každý má na niečom zásluhy,bez nás bubeníkov sú proste v prdeli |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 4:01 pm Predmet: |
|
|
| no v tomto by som to s takou istotou nehovoril, kedze vo vseobecnosti je rock skorej o gitarovych riffoch |
|
| Návrat hore |
|
 |
Szony Prieskumník

Založený: 06 Mar 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 4:36 pm Predmet: |
|
|
| DeFeKt napísal: | Jphn je perfektny, mam rad jeho styl... Na Serjovej solovke poznat ze tam nehra on  |
...na niektorych pesnickach hra aj on  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|