| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:26 pm Predmet: |
|
|
| ja som si objednal v jednom slovenskom nemenovanom centre,tom v januári a prišlo to v decembri,hahahahahahahahahah super biznis |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 213 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:32 pm Predmet: |
|
|
| ja som si v tomto nemenovanom centre objednaval zatial len blany a tie mi dosli nacas... no a co sa tyka thomannu, tie seny sa mi zdaju fakt dost dobre.... uz len brigada a ide sa objednavat :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 566
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 7:51 am Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | a jak sa to rozdeluje ? paper thin, medium tin a ?
bo ja by som wcel cosik hrubsie.. :) | ....,medium zmńamena v preklade "stredny" "taky akurat" )))) , skus popozerat na nieco ako "medium to heavey" to su hrubsie kusky "heavey" su uz dost hrube cinely... ,tam sa uz zvykne vytracat muzikalita obcas, ale nemusi byt ,ja pouzivam momentalne iba 1 crash a to je 18 " medium to heavey, Istanbul mehmet brilliant uprava , extremne muzikalny kusok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 213 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 1:25 pm Predmet: |
|
|
| okes dik.. za to sa pytam, bo u kamosa som videl zildjianku medium thin a to mi pripadalo dost tenke a zvuk sa mi tez moc nelubil... ale dik za rady, budem hladat daco, medium heavy. heavy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|