| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 244 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: Máj 19, 2008, 3:20 pm Predmet: |
|
|
no,ale mi hladame neco lacne a dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2686 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 19, 2008, 3:36 pm Predmet: |
|
|
| tak to hladáš svätý grál |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Máj 19, 2008, 8:13 pm Predmet: |
|
|
| alebo milú profesorku.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: Máj 20, 2008, 9:25 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | tak to hladáš svätý grál |
taku dvojslapku nepoznam:)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 20, 2008, 10:09 pm Predmet: |
|
|
| to je DW 9000 ukradnutá a zakúpená u cigána za 2000 Sk. ale to je extrémne vykonštruované |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: Máj 21, 2008, 1:42 pm Predmet: |
|
|
takze vravis ze ta Dw 9000 je najlepsia(maly dotaz ta dvojslapka stoji 25000Sk).a kde by som hu zohnal za 2000Sk?????????poznas dakoho kto by to zohnal?????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
javoxy Usadlík
Založený: 27 Feb 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: Máj 21, 2008, 9:28 pm Predmet: |
|
|
| idem kupovat single slapku a neviem sa rozhodnut medzi Tama Iron Cobra a Pearl Eliminator...Pocul som, ze Eliminator ma viac moznosti nastavenia, nechyba to tej Iron Cobre? Lebo nejak ma laka ta Cobra... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 21, 2008, 9:36 pm Predmet: |
|
|
| V tvojej téme ktorú si založil a ja následne zamkol je link na pokec o rozdieloch IC a eliminátora. Dočítaš sa tam všetko potrebné |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: Máj 21, 2008, 9:37 pm Predmet: |
|
|
| javoxy napísal: | | idem kupovat single slapku a neviem sa rozhodnut medzi Tama Iron Cobra a Pearl Eliminator...Pocul som, ze Eliminator ma viac moznosti nastavenia, nechyba to tej Iron Cobre? Lebo nejak ma laka ta Cobra... |
mas fuka ale ja NEMAM ani jednu ani druhu ale skor by som bral eliminator |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1257 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 21, 2008, 9:40 pm Predmet: |
|
|
| javoxy napísal: | | idem kupovat single slapku a neviem sa rozhodnut medzi Tama Iron Cobra a Pearl Eliminator...Pocul som, ze Eliminator ma viac moznosti nastavenia, nechyba to tej Iron Cobre? Lebo nejak ma laka ta Cobra... |
javoxy sorry ze som tam tak vybehol, ja som myslel ze je rec o dvojslapkach..ale vsetko co je tu plati aj pre single, takze s daj do studia tejto temy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: Máj 22, 2008, 3:58 pm Predmet: |
|
|
este porozmyslaj o DW-ckach |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 137 Bydlisko: sever
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 5:29 pm Predmet: |
|
|
| Ehm, vsomol som si Cobre jednu vec. Raz ma puzdra na loziska normalne, a zase na inom obrazko sa daju rozsrobovať, cize sa vybrat cela oska dohora..........a neviem , nevsimol som si ze či to je nejaky novsi typ.... nejaka rada....... hm????? http://www.musikhaus-hermann.de/catalog/images/hp900rs.jpg , a http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/fit,400by400/HP900P-1825837f7a9f24292532b9f896899ced.jpg |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 26, 2008, 7:03 pm Predmet: |
|
|
| Tá zhora otváratelná je myslím novšia. Kamoš si kúpil jednu z prvých a tá mala ložiská zapúzdrené neotváratelne |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: Máj 29, 2008, 12:34 am Predmet: |
|
|
ano, tá prvá rozšrobovatelna je novší typ...
Ak si všimneš tak pod pedalom.. tam kde stupaš na tej otvaratelnej (novšej) je taka haluz, volá sa to že Cobra coil.. je to taka mala strunka ktora pomaha šlapke aby sa rychlejšie vracala smerom hore.. tá druhá je staršia, nerozšrobovatelna a nema ani hentu srandu.. na tej foto sa to da všimnut...podla toho lahko rozoznaš tie dva kusky...
Lahko to najdeš na stranke tamy.. tam o tom maju litanie popisane...
Ale ja by som si z takych kravin nerobil tažku hlavu.. je jedno, či budeš mat staršiu, či novšiu,... aj tak aj tak tu nikto nehra tak dobre aby bola ta šlapka horšia ako on... čiže.. je fakt jedno, ktoru si kupiš.. ale tak samozrejme asi tu novšiu :D:D
Ja mam double verziu staršej a som nehorazne spokojny... nič viac nemožem povedat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
javoxy Usadlík
Založený: 27 Feb 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: Máj 29, 2008, 1:00 am Predmet: |
|
|
| neviete niekto aky je tozdiel medzi Cobra Pover Glide a Rolling Glide? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 29, 2008, 10:30 am Predmet: |
|
|
| cobra coil je na najnovšej verzii. Mám chrome cobru. Púzdra ložisiek sú otváratelné, no pružinu pod footboardom nemám |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 137 Bydlisko: sever
|
Zaslal: Máj 29, 2008, 10:43 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | cobra coil je na najnovšej verzii. Mám chrome cobru. Púzdra ložisiek sú otváratelné, no pružinu pod footboardom nemám | ze cobra coil je iba na rolling glide, nikde inde |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: Máj 29, 2008, 11:02 am Predmet: |
|
|
| JUROMURO napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | cobra coil je na najnovšej verzii. Mám chrome cobru. Púzdra ložisiek sú otváratelné, no pružinu pod footboardom nemám | ze cobra coil je iba na rolling glide, nikde inde |
Fuha tak o tom som nevedel...
No ale ked sme pri tom, myslim že chrome cobra je kapanek ina ako ostatne kedže je to špecialna edicia.. tak asi ju vylepšili o to otvaranie.. a na strunku ešte nemali patent...:)
No a rozdiel medzi rolling glide a power glide je ten.. že power glide je uplne na hovno....
No tak pozri.. skušal som si powerglide a nechapal som že čo to ma znamenat, .. možno to bolo tym, že ten chalan ju mal neuveritelne strašne hrozne brutalne zle nastavenu.. ale tak myslim, že IC by mala šlapat aj tak...
No a tech. rozdiel je v tom, že rollinglide ma upevnenie retiazky na polguladom neviem čom.. no pomožte mi niekto, neviem to dobre vysvetlit.. (proste chod je plynuly) a pri power glide je to zaoblene a chod je taky, že na začiatku uderu je beater pomalši a tesne pred blanou tam pleskne riadnu šupu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 29, 2008, 11:11 am Predmet: |
|
|
| to pologulate sa vola vacka a rozoberalo sa to tu uz dost vela krat... |
|