Obsah fóra bubenici.com

Drum Shop 2.časť
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na uvedené linky sa dá dostať aj z "normálnej" stránky cez "vyberte značku" ,kde si nájdete napr. "SONOR-ZÓNA". -a ste tam. Týmto systémom budú spracované VŠETKY, aj úplne nové značky.. (Pohanskí Bohovia vyslyšali už dávno :) )..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 12:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ef: krása chválim ta...a to akože toto všetko bude na sklade???a budem môcť všetko vyskúšať , samozrejme pod podmienkou že aj niečo kúpim ???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 12:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowu.gif .... okrem SQ2 sád, áno.....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 12:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ide mi hlavne o činely...možno aj snare ...tak to bude famózne, už sa neviem dočkať...ty tam budeš ako dozor a poradca pri skúšaní ????
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chcem upozorniť,v sekcii ludwig sa asi omylom nachádzajú serie značky pearl,v časti íné bicie je už pod značkou ludwig všetko v poriadku.nič v zlom chlapi icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nechcem byt nevdacny, ale po tych mesiacoch cakania som cakal pre muziker konkurenciu, nie jeho vylepsenie...ci zle som pochopil predchadzajucich 6 stran icon_neutral.gif ...?A cenovu revoluciu som zatial tiez nepostrehol v porovnani s predchadzajucim obdobim Muzikeru...ale samozrejme Muzikeru takyto hudobne-profesionalny dozor len prospeje...a to rozsirenie o nove znacky bude super, ak sa to teda podari dotiahnut do konca, aj ten istanbul ma potesil, ze bude konecne dostupny.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2weckluf: žiadny dozor, žiadne státie v obchode.. Konzultácie a poradenstvo v high ende, "navigátor" a ideový "vodca".
2animal: fakt? :D Tak to si narazil na 1/100 000 000-inu bordelu v linkovaní, kt. viac ako 10r. nikomu neprekáža(lo). Ak by si len tušil koľko toho na "opravovanie" čaká, spáchal by si samovraždu.. :D
2dano: nie si nevďačný.. :) Ja to vidím trošku inak.. Problém nikdy nieje vo firme, ale v ľuďoch kt. tam robia. Aj v iných odvetviach sa vyskytne, že s určitými "vecami" pracujú ľudia kt. o tom vedia málo alebo nič (politika), príp. ich to nebaví (50%všetkého naokolo). Ide o to mať CHUŤ to zmeniť.. A kde je vôľa, je aj cesta.. Prvý krok kt. majitelia urobili na tejto ceste k zlepšeniu (podľa mňa) správne je, že dali šancu urobiť časť vecí niekomu, kto "sa vyzná" (berte to fakt v úvodzovkách!). Za 2 mesiace sa urobil kopec roboty kt. bude postupne vidieť a verte mi, v rámci "rýchleho zviditeĺnenia", aj 15 programátorov by tu malo na rok čo robiť iba s bubnami. Robi to jeden s dvoma asistentami (úpravy obrázkov atď) .. Treba robiť veci dobre a s nadšením. Potom všetko funguje a všetci sú spokojní.. Toto sa ale na SK zatiaľ nenosí. Preto považujem za úspech už len to, že je niekto ochotný nechať vás realizovať vašu víziu a verí v jej úspech.. Povieme si takto za rok, či to úspech je, alebo nie.. ;) :) Ok?
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 10:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak drzim palec fi_lone_ranger.gif .A s troskou obav sa nejako aj zacinam tesit icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 10:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

na samovraždu sa rozhodne nechystám nie som emo icon_mrgreen.gif ,len som dal vedieť že som si to všimol aj to je brané negatívne??klidek
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 10:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2animal: nemyslel som to negatívne, prepáč ak to tak vyznelo, skôr sa bavím na tom, že to 12rokov v podstate nikoho "neštvalo".. Je tam týchto vecí kopec, čiastočne to spôsobuje k***tský systém na kt. to celé beží, čiastočne zlé linkovanie. Pracuje sa na odčlenení bubnov od "hlavnej" stránky, kde to bude všetko "inak".. Makám yak šrób.. :D
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 11:13 pm    Predmet: outsiders Odpovedať s citátom

mňa to neštvalo,okrem maličkostí nič na slovensku totižto nenakupujem,mam zlé skúsenosti,doposiaľ!!!tak dychtivo očakávam každú novinku okolo drum shopu ako sa vám to všetko bude dariť skĺbiť,je jasne že sa nedá urobiť takú razantnú zmenu len tak bez chybičiek,nie je to také jednoduché a nejde to zo dňa na deň,trpezlivosť bicie prináša a rozhodne kto poukáže na nejakú chybičku nie je triedny nepriateľ,ale možno budúci dobrý zákazník....
Návrat hore
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 10:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

sorry za blbú otazku ale teraz to nechapem :D tak ta predajna bude v muzikery ?? alebo to bude niečo úplne ineho??
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 11:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Bude to niečo úplne iného v muzikery... icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Návrat hore
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a tak ešte jedna otázka EF prosim Ťa to bude všetko ako v tej istej predajni v muzikery čo je v auparku ?ako všetok tovar ktorý ste objednávali ?

a budu tam teda aj bicie od DW-čok ??
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 1:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Že by sa zrušil COOP Jednota na prízemí? ;) Nie, všetko tam hneď nebude, nieje na to priestor. Tým, že sa nejedná iba o rozšírenie drum oddelenia ale vytvorenie musik shopu ako to poznáme z iných krajín, je v pláne iný priestor.. O tom neskôr. Aupark sa zatiaľ trošku pomení štruktúrou.
@DW a high end všeobecne: keďže sa jedná o bubny na zakázku a každý chce "niečo iné", nebude tam 10 sád.. Jednak to nemá zmysel, navyše, čo ak Ti vyhovujú priemery, ale je tam 8"ka navyše a farbu chceš inú? Vyhodíš za to aj tak 200tisíc? ;) Táto kategória niesú "grahamové rožky za 2,50".. Pár vzoriek pre predstavu bude (systém drumcenter).
Ďalej, všetky tieto bubny sa zadávajú do výroby podľa presných požiadaviek klienta a preto treba rátať s čakacími dobami. Tie sú rôzne-od 3och po 8 mesiacov.. A je jedno či je to Pearl, Yamaha, DW, Sonor, Tama atď..
Návrat hore
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v pohode tak teraz už viem jak to bude stym obchodom :D dik že si mi to vysvetlil icon_cool.gif

no a na tie DW-čka som sa pýtal preto lebo ako si tu spomínal drumcenter.cz tak oni tam majú DW bicie ale ako tie sú ohrané alebo ako to je??ked tam nejsú také do nebies ceny že ja neviem 100 000 ale že su tam take za 60 000 tisíc českých a aj menej niektoré
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 2:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto je otázka na drumcenter, neviem o tom nič.. Aj v DWčkach sú ale cen. rozdiely, medzi fóliou a custom lakom aj niekoľko desiatok tisíc pri rovnakej konfigurácii.. V každom prípade, highend nieje ťažisko žiadneho obchodu na svete a na "DWčkach" v našich končinách nezbohatne nikdy nikto :).. Osobne by som rád popracoval na rozšírení strednej a vyššej strednej triedy.. Tam je rezerv "habadej"..
Návrat hore
palko182
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 2:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jasne to chápem tak dik za vysvetlenie a asi sa na to opýtam ľudí v drum centre
Návrat hore
sasa
Nováčik

Založený: 13 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 3:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dneska som sa torsku hrabala na nete a aj na stranke GBM Slovakia no ale medzi tymi znackami som nevidela ze by spolupracovali a distribuovali aj znacku DW a tiez teda PDP. No tak asi sa treba nechat prekvapit i ked ked si vysiel s pravdou von apovedal si co sa bude diat trosku ma to sklamalo som myslela ze konecne bude neco uuuplne noveee ale tak uvidiime mozno budem milo prekvapena. Takze drzim palce icon_cool.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dúfam, že bude spokojnosť! :) ..čo sa týka "výhradnej" distribúcie, k tomu som tu už príspevok písal. Dôležité je portfólio, nie výhradné zastúpenie. GBM zastupuje výhradne len časť toho, čo nájdete v muzikery, ten má aj iných dodávateľov.. Sú to dve samostatné, úzko spolupracujúce firmy..
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 7 z 10

Prejdi na: